122 - My Occurrence

steelwater

New member
122 - My Occurrence

ראיתי את הפרק הזה אתמול ואת 121 My Sacrificial Clam. דבר ראשון, שני הפרקים ממש טובים. בכלל הפרקים לקראת סוף העונה הראשונה ממש טובים. ובכלל העונה ממש טובה חחח. יש לי שאלה. ג'ידי מגלה שלבן יש לוקמיה. יש את הקטע שג'ידי בה לחדר של בן עם התיק שלו. פרי שואל אותו מה כתוב אבל ג'ידי מחליט להגיד להם שזה לא התיק של בן והולך משם. הקטע הוא שנעשו הרבה טעויות בביה"ח בזמן האחרון. בילבלו בין מישהו שטרק ניתח למישהו אחר, בליבלו בדיגמות שתן וכ"ו וג'ידי מקווה שגם פה עשו טעות ושבן לא חולה בלוקמיה. אז בסוף יש את הקטע שהוא רואה שלבן אין לוקמיה ובן נפרד מכולם והם מצטלמים. ג'ידי מבין שזה הפנטזיה שלו בגלל שבן אמר לו שהוא לא אוהב שאנשים מתכוננים לתמונה אלה רק לצלם תמונות שאנשים לא יודעים שהולכים לצלם אותם. ואז רואים אותו נזכר בכל מיני דברים בפרק. אז השאלה שלי היא, האם רק הקטע שהוא רואה שבן לא חולה בלוקמיה הוא בדמיון שלו או שכל הקטע מהרגע שהוא בא לחדר של בן עם התיק הוא דמיון? כי בסוף הקטע הזה הוא שוב פעם עומד בדלת של בן ופרי ובן משחקים קליפ כמו מקודם ושואלים אותו על התיק. לדעתי זה פחות טוב אם הכל היה דמיון אלה רק שהקטע שהוא רואה שאין לו לוקמיה הוא דמיון. אבל בעצם עכשיו שאני חושבת על זה, נזכרתי שהם שיחקו קלפים בסוף גם. והיה לו את ה-3 על הראש. אז זה אומר שהכל דמיון, לא? אוף! הפרק היה ממש מרגש ויפה. בן ממש חמוד ונחמד כזה. לידו פרי שונה לגמרי. הוא לא מסוגל לחבק כמעט אף אחד ושהוא עושה את זה זה ממש אירוע, אבל את בן הוא פשוט מחבק בלי בעיות ועוד חיבוק ענקי כזה. רק מה שמעצבן אותי בפרק הזה ובכלל בסדרה שהם מציגים דמות ומעבירים את הסיפור שלה נורא מהר. רק הכרנו את בן בפרק הזה וכבר הם מצפים שנתחבר אליו וכל זה וכבר בסוף הפרק אומרים לנו שהוא חולה. היו צריכים לשים אותו כמה פרקים ואז לעשות את זה. אותו דבר גם החבר של אליוט, שאגב אני חושבת שהם ממש חמודים ביחד. אנחנו מכירים את שון בפרק אחד ואליוט מציע לו לצאת איתה ופרק אחרי הם כבר הרבה זמן במערכת יחסים וכבר נפרדים.

לא, הכל היה דמיון... לפחות ממה שאני

זוכרת... פרק חזק...! (לא כמו הפרק שהוא מת אבל
) לדעתי מה שהיה חזק זה שרק נקשרנו אל הדמות וכבר נאלצים להפרד. בקשר לשון אני די מסכימה, זה היה נורא מהיר

steelwater

New member
ראיתי אתמול גם את My Hero

את באמת חושבת שזה היה טוב שרק פגשנו אותו בפרק וכבר הוא נהיה דמות כזאת חשובה וכבר בסוף הפרק הוא חולה? My Hero היה פרק טוב אבל האמת שפחות אהבתי אותו מהשני פרקים שלפניו. וגם אני די בטוחה שראיתי אותו כבר. כל הקטע הזה שג'ידי רואה בפרי גיבור על גרם לי לחשוב הרבה על הדמות של ג'ידי. חשבתי לכתוב על זה איזה מאמר אבל אני בטח ישעמם את כולם פה למוות. ואני חושבת שאולי כן הכל היה הדמיון כי פרי ובן משחקים קלפים בפעם הראשונה שג'ידי בא עם התיק של בן והם משחקים קלפים גם בפעם השנייה שג'ידי בא עם התיק של בן. אני מקווה שזה לא ככה אבל יכול להיות שזה כן.

למעלה