...

אידאל1

New member
בועZ היקר

בשבילך ! תרד מהר מכל הדמיונות יש פה יותר סיכוי שתיפגע מאשר שתהיה מאושר מה שלא קרה עוד לא קרה ת ר ג ע

בועz

New member
אמ...

יש בזה משהו נכון.. אך אני שלם עם ההחלטה :) נפגשים גם מחר ( בדיוק ביום ההולדת שלי - כמה מרגש ) פגישה רביעית - אני יודע שזו היא... וגם היא יודעת אך היא רוצה קצת למשוך.. כי אצלינו לא ככ ממהרים..( ככה אני לפחות חושב ) בכל אופן...

אידאל1

New member
בועZ

אני אף פעם לא אומר "אמרתי לך".. קח את הדברים לתשומת לבך! כל שורה שנכתבה בהודעה הקודמת מכוונת היטב!

גם אני לא בעד לסגור מהר

אבל...אתה צריך להיות ממוקד מאוד במה שאתה רוצה...נראלי מוזר שכל תקופה יש לך מישהי והיא ה-אחת בשבילך!

בועz

New member
. . .

אני חושב שכל אחד/ת מגיע/ה בתקווה שהוא/י יהיה סוף סוף האחד/ת, לא ככה?‏

בועz

New member
נשאל ככה . . .

אז למה שהיא תירצה עוד פגישה ועוד אחת?‏ היא אומרת שהיא מתגעגעת , למה שתיהיה כאן מחשבה על אי רצון על המשך פגישות?‏ בשבילה כל תחילת הקשר, היה מאוד מהר. הכרנו בטו בשבט, ומחר פגישה רביעית במספר. בכל זאת יש כאן מהלך מהיר

מסכים

שיש פה מהלך מהיר. (אף שזה לא כזה דבר נדיר..) אבל לא חסרות הסיבות לבן אדם לבקש עוד פגישה.. אל תשכח שאתה זה שלא מצוי.. העובדה שאתה מתחבר מהר לאנשים, שאתה נקשר רגשית מהר, שאתה מחליט לפי הרגש פחות מאשר לפי השכל, זה פחות מצוי מאשר לבקש עוד פגישה בפרט שמדובר סה"כ בפגישה רביעית...!! ולא ענית לי על שאלתי, מה יש בה שכל כך מלהיב אותך?

בועz

New member
לא בכוונה

ראשית, לא חסר מה ילהיט!‏ האמת שאין בה את כל מה שרציתי, אך מוכן לוותר על אותו דבר. שנית, היא צוחקת כל הזמן ושאר התכונות שאני מחפש ומצאתי בה. האומנם היא מרוקאית, אך זו לא סיבה מספקת בשביל לפסול

שוב,

תצא מנקודת הנחה שאתה מתחבר מהר.. מתלהב מהר.. זה יש בזה מעלה.. אך בנידון דידן.. יש בזה גם חסרון מסוים.. אני לא יודע מהו הדבר שמפריע לך בה, ושאתה "מוכן" לוותר.. רק מקווה בשבילך שזה משהו שלא תתחרט עליו בעתיד.. משהו שהוא מהותי ושאתה עלול להיתקל בו יום יום.. לגביה, אם זה דרך שדכנית, למה שלא תגשש אצלה לאן מועדות פניה וממה היא חוששת או מצפה? זה יקל עלייך מאד לדעת איך לעשות את הפגישה הרביעית, האם קלילה וניטרלית, או מקדמת יותר...

בועz

New member
אמ . . .

אותו הדבר הוא השפה האנגלית, לא חושב שזה יגרום לחיסרון בעתיד. הכרתי אותה דרך אתר הכרויות אז לא תיהיה שדכנית ( שמא תאמר שהנט הוא השדכן :p ) הנושא של הרצון לסגור וכו, מלחיץ אותה ולא מרגישה בנוח. מצד שני, אני לא רוצה למרוח ומצד שלישי, אני חושב שאני קצת ממהר לאנשהו. מקווה שהאלוקים יפנה אותי לדרך הראויה והבטוחה :)

ברור

שזה לא אמור להיות חסרון.. ופלא בעייני שאתה מרגיש שאתה "מוותר" פה על משהו.. ברור שזה ילחיץ אותה.. כל בחורה זה מלחיץ.. על אחת כמה וכמה כשהכל הלך ביניכם מהר.. ובפרט שאתה משדר את הלחץ הזה... לדעתי, בפגישה הבאה, תדבר רק על נושאים כללים וקלילים.. אל תזכיר מאומה את ההמשך או העתיד..זה ירגיע אותה.. ואל תדאג אם כל הסיבה שלה זה רק הלחץ, יגיע הזמן שהיא תרצה את זה מעצמה.. והרבה יותר מהר ממה שאתה חושב.. בהצלחה!

בועz

New member
‏"‏ החיסרון " היה רק סתם :) תודה לך

על התמיכה (הטכנית‏:p)‏ ימים יגידו

למעלה