............

goldiiii1

New member
............

שלום, לאחרונה התחלתי ממש ממש לאהוב את עמיר בניון ויוצא לי לשמוע אותו המון.כל יום אני מורידה כמה שירים חדשים שלו מקשיבה ומתאהבת(השירים "קרוב אלייך" ו"געוגעים בדמיון" גרמו לזה בענק)!!!באמת שהוא זמר ענק,ועכשיו יש לי כמה שאלות 1.קודם כל קצת הסתכלתי פה בפורום והופתעתי לגלות שעמיר בניון מגיע להיכן שאני גרה וזה ממש משמח אותי-ירושלים:) יש למישהו קצת יותר מידע איפה ההופעה תתקיים?מאיפה אפשר לקנות כרטיסים?וכו'.... 2.אני מאוד אוהבת את השיר "אלוף בשחור",אבל קצת מציק לי לשמוע אותו שלא כזה הבנתי מה המסר של השיר...מישהו יודע למה הוא מתכוון בשיר ,זה מטאפורה למשהו או מה?אשמח לדעת קצת פרטים על השיר זהו כעיקרון,חג שמח ומקווה שתענו לי:)

leka27

New member
ברוכה הבאה!

דבר ראשון יש לי המלצה בשבילך, במקום להוריד את השירים פשוט תקני לך את הדיסקים את תתאהבי עוד יותר- אחריותי. עמיר יופיע ב28.10 בתאטרון ירושלים כרטיסים ב"בימות". וזה ההסבר של עמיר על "אלוף בשחור"- בניון מסביר שה"כמו אלוף" הוא האדם. ולמה שחור? כי בשחור כולם נבלעים. על לבן אפשר לקשקש, אבל עם השחור אין לך ברירה באיזשהו מקום. וגם שחור הוא משהו עצוב וציני. והבעיה עם השחור אצלנו היא שאנחנו תמיד על הגבול: אנחנו בצלם אלוקים - ואנחנו בהמות. חיבור. "ב'אלוף בשחור' יש ניגוד בתוך השם. מבקשים ממך לנצח על משהו בלתי אפשרי, על כרכרה של שוורים. רק הקב"ה הוא האלוף. אז אנחנו כמו אלופים, אבל בצבע שחור". חג שמח!

הגורר 98

New member
זה מה שחשבתי פעם על אלוף בשחור היום

הבנתי שזה בכלל מדבר על תקופה של חושך שחור בחיים שהיו מנקודה לנקודה הסנפה ועוד הסנפה טוב לא משנה זה בקטנה כל אחד מבין מה שהוא רוצה יום טוב חג שמח

Takamatsu

New member
לגורר 98

למה כל דבר קשור לסמים ?? הסנפה ועוד הסנפה מלא אנשים מחפשים קשר בכוח בכל שיר לסמים

הגורר 98

New member
למה אני יגיד לך למה אני מכיר הרבה אנשים

בעולם הזה ולא חשוב מי עשה מה העיניין כזה יש גם אנשים שהתנסו בסמים וסיפרו שזו ההרגשה של ריחוף צליללה הליכה על מים יש כאלה שמרגישים שהם יכולים ללכת על מים בסטלה של הסם בקיצור נקודה ועוד נקודה זה קשור גם לסמים ובסוף זה רק דימיונות הכל סתם חרא של דבר זה סמים הנזק שזה מביא לבן אדם הוא פי מאה מהתועלת אז ככחה הבנתי מהשיר אבל זה בסך הכל שיר זה בכלל לא קשור לאישיות של עמיר אין קשר ככחה הבנתי תשיר אבל לכל אחד יש זכות להבין מה שבא לו להבין ואני בכלל לא מחפש בכח קשר בכל שיר לסמים נהפוך הוא דווקה אני תמיד משבח ומהלל את עמיר הצדיק אפילו שזה חד סיטרי נראה לי באמת שזה לא חשוב העיקר שימשיך לשיר לנו שירים כאלה מיוחדים ואל תיקח הכל קשה זה בסך הכל עוד שיר ויהיו עוד הרבה בע'ה זהו יום טוב ובשורות משמחות לכולנו

מגןימני

New member
ברוכה הבאה, חכי שתשמעי עוד שירים של עמיר

את תתאהבי כל פעם מחדש , בכל שיר , את תיכנסי לעולם רוחני ולמציאות שלך באותו זמן את תקשיבי ותרגעי וכל פעם בכל שיר תגלי עוד משהו חדש שלא שמת אליו בהתחלה:)

למעלה