12

אייבורי

New member
12

בחצות, בדיוק בשעה שסינדרלה הופכת לכיפה אדומה טלפון חסוי עניתי שתיקה, דומיה לגמרי אפילו לא גניחה רציתי להביע תלונה, אם כבר להטריד, אז למה רק פעם אחת ? ואם כבר הטרידו, אז למה לא גנחו ?

ismeralda100

New member
2otally.....

פעם מישהו התקשר אליי בטעות. זו הייתה תקופה שחשבתי שנורא מגניב לצאת עם מישהו כזה, ושזה ימשיך ב happily ever after אז אני אספר לכולם שהכרנו בטעות. בטלפון. בקיצור אין סיפורי אגדות אין קיצורי דרך אין חיוגים בטעות 1 הדייטים הנוראים ביותר בחיי זה היה.<a target=_blank rel=nofollow>http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo3.gif>

אייבורי

New member

יערית

New member
הבנתי את הרמז

אתה כ"כ ברור ,להבא מבטיחה לשאול איפה המפתחות של הצוללת.

o r n i t

New member
נכון לא לקחת היום את הכדור הצהוב?

כמה פעמים אני אסביר לך שחייבים לקחת את הכדור האדום והצהוב יחד בלי זה החפפה לא תעבור לך! ותביא את המ"ס אני אגנח לך היום אם זה עוד עושה לך את זה אדון תקוע בשנות ה-80.

אייבורי

New member
אני באמת

צריך להתאים את עצמי לתדמית שיש לך בראש אבל תראי משהו יפה. "וְהַיֶּלֶד דִּבֵּר אֵלַי: "הוֹי סָרַתּוּסְטְרָא, הַבֵּט נָא פָנֶיךָ בַּמַּרְאָה!" וְכַאֲשֶׁר הִבַּטְתִּי בַמַּרְאָה, וָאֶזְעַק וְלִבִּי בִי הִתְפַּלָּץ: כִּי לֹא אוֹתִי רָאִיתִי שָׁם כִּי-אִם מִפְלֶצֶת פְּנֵי שָׂטָן עִם שְׂחוֹק לַעֲגוֹ. וְלִבִּי הֵבִין מְהֵרָה אֶת פִּתְרוֹן הַחֲלוֹם וְאֶת אֲשֶׁר אָמַר לְהַזְכִּירֵנִי: "רָעָה נֶגֶד תּוֹרָתִי, הַסִּרְפָּד אוֹמֵר לִהְיוֹת לְחִטָּה! תָּקְפוּ שׂוֹנְאַי וְאֶת תֹּאַר תּוֹרָתִי עִוּוּ, עַד כִּי יִכָּלְמוּ בִי עַתָּה רֵעַי עַל הַמַּתָּנוֹת אֲשֶׁר נָתַתִּי לָהֶם. אָבְדוּ רֵעַי לִי; וְעַתָּה בָא לִי הַיּוֹם לְבַקֵּשׁ אֶת הָאוֹבְדִים לִי!"

o r n i t

New member
זה ההמשך ליום הקשה שהיה לי?

עשיתי 5 יחידות בתנ"ך בציון גבוהה ועדיין וואט דה פאק? לך על הכחולים גם זה יעשה לך פלאים! ולנו שקט.... כי מגיע לנו אחרי שבוע כזה.

למעלה