12.5.2005 - 22.12.2007

Cade Foster

New member
12.5.2005 - 22.12.2007

2 אליפויות VI.647 זכייה בקלמנטינה סיבוב 7 בגביע אלה ההישגים הבולטים של SK Underground שתולה היום את הנעליים. זה היה באוויר כבר כמה חודשים, מה לעשות לא כיף כמו בהתחלה. פעם הייתי שם שעון מעורר בשבת לקום למשחקים, לא מפספס אף אימון וחורש על שוק השחקנים. היום כבר אף אחד מהדברים האלה לא נשאר... וההפסד המביך היום היה הקש ששבר את גב הגמל. כל הקבוצה למכירה על 0 (345605), יש שם אחלה שחקנים, תהנו ובהצחה לכולכם בהמשך
אני אמשיך לגלוש כאן אגב, בלי קשר זה אחלה פורום.

הילידר

New member
חבל!!!!!!

אני בעיקר זוכר אותך מזהה את השחקן חח.. אני הצטרפתי חודש אחריך וגם אצלי הייתה תחושה של פרישה אבל אמרתי לעצמי שזה סתם רגע קשה שאני יתגבר עליו בהמשך.. שיהיה בהצלחה תבוא לספר איך החיים בלי האטריק

Cade Foster

New member
כן איזה תותח הייתי בזה אה ../images/Emo3.gif

הובלתי את הטבלה עד שהייתי צריך לזוז לישון

Thierry Henry

New member
קצת חבל שאתה נשבר ככה.

אם אני נשברתי וחזרתי אני מאמין שגם אצלך זה יקרה
בכל אופן, הספורטר שבו זכית בקלמנטינה היה צריך להיכנס לתוקף בשבוע הקרוב כי רק עכשיו הגיע אליי הכסף של התורמים , אממ..תרצה שנעשה לך בכל זאת? אם לא, למי תרצה לתרום אותו?

Cade Foster

New member
נעשה תחרות מי מתחנן הכי יפה ../images/Emo3.gif

סתם אני יכול לתת אותו לאיזו קבוצה שאני רוצה? גם לא מהפורום?

Cade Foster

New member
אה ו...

כן אני די בטוח שאני עוד אחזור יום אחד עם קבוצה חדשה... לא תיפטרו ממני כל כך מהר. זה לא שנשברתי, פשוט אין לי חשק לזה כרגע. נראה כמה זמן ייקח לי עד שאני יתחיל להתגעגע...

אז לדעתי כדאי לך

לקנות לפחות כמה שחקני הרכב ולעבור לאימון ס"פ נניח...תכנס פעם ב 7 שבועות לשנייה, וכשתרצה לחזור זה לא יהיה על קבוצה ריקה...

Cade Foster

New member
אממ דווקא לא

אחד הדברים שאני יותר אוהב (לא רק בהאטריק) זה להתחיל הכל מ-0. אז מה אם זאת קבוצה בליגה 8... אם וכאשר אני חוזר, אני לא אחזור על אותן טעויות של ניוב כמו שעשיתי בהתחלה, עניין של עד שנה שהקבוצה חוזרת לנקודה שבה אני מפסיק היום...

אפשר להתחנן...

סתאאאםםםם... אני לא יכול לקבל כי אני טרי בכל העסק ומי שיש לו יותר ניסיון ומשקיען מגיע לו... בכל מקרה לא בגלל זה אני כותב... הודעת הפרישה שלך מעציבה. תמיד עצוב בעזיבות ובמיוחד כשאני רק הצטרפתי. מקווה שאחזיק מעמד יותר משנתיים. בכל מקרה...חשוב לאזן בין דברים בחיים בכלל...לי לדוגמא אין יותר מדי זמן פנוי להתעמק (אני מניח שאני קצת יותר מבוגר ממך) אבל אם אני משלב את המשחק יחד עם דברים אחרים אולי ניתן להתמיד. בכל מקרה בהצלחה בכל אשר תבחר... אתה עוד תחזור...

Cade Foster

New member
מה שכתבת בפסקה השניה/שלישית

זה בדיוק למה אני עוזב (לא עוזב... מתרענן בוא נגיד
) פשוט אין מספיק זמן. נראה אולי תהיה עוד איזו שביתת ענק, או אחרי שאני אסיים צבא... אם יהיה זמן, אני אחזור

הילידר

New member
לדעתי תתרום לרון .. לא היה לו אף פעם ספורטר

נראה לי וגם הוא משקיע המון .

R o n 2 5 6

New member
אם מדובר עליי,אז זה ממש לא נחוץ..

זה שאני עידן ורז מממנים את הסופורטר לליאור,מראה שאנחנו יכולים גם לדאוג לעצמנו. אם אני ועידן היינו רואים בסופורטר כדבר חשוב ונחוץ,בטח היינו עושים לעצמנו.

הילידר

New member
עידן רז ואני. אם עידן ואני.... ../images/Emo6.gif

בסדר את הבגרות בלשון כבר עשית אז אני מוותר

trigotrigo

New member
מה לא היה בסדר במשפט?

הוא בסך הכל החליף את סדר המשתתפים, ו' החיבור היתה במקום. לרז יש ספורטר, אז הוא לא שייך לקטגורית "חסרי הספורטר".

הילידר

New member
טריגו אל תזיי ןלי את השכל אל תשגע אותי

כל דבר שאני מוציא מהיד אתה ישר קופץ כולה תיקנתי אותו בגלל שחמור קופץ בראש . כבר נמאסת כל דבר שאני רושם איפשהו אתה מתחיל איתי

למעלה