למה?
G get low New member 24/12/07 #48 בכיף אני מצביע על אפשרות שלישית, שאף אחד מאיתנו לא יזכור את ההתערבות עד אז
מ מיץ פטל קריר New member 23/12/07 #37 אני לא מכיר אותך(../images/Emo69.gif) אבל חבל...לא ידעתי שהקבוצה שלך כ"כ ותיקה
מ מיץ פטל קריר New member 23/12/07 #38 אגב אם היינו מכירים בפורום הזה, אז יכול להיות שמערכת היחסים בינינו היתה אחרת
C Cade Foster New member 23/12/07 #41 חפיף נו היריבות שלנו מבחינתי על רקע ספורט בלבד... איך שלא יהיה, אבי לוזון בן ****
C Cade Foster New member 24/12/07 #46 התפתחות מעניינת אנדרגראונד הופכת היום ל"קבוצת קש" - אני מתכוון לקנות מחר את קשר הנבחרת מיקי פיזאנטי ולאמן אותו, אולי ייצא לי לקנות עוד כמה קשרים בעתיד.
התפתחות מעניינת אנדרגראונד הופכת היום ל"קבוצת קש" - אני מתכוון לקנות מחר את קשר הנבחרת מיקי פיזאנטי ולאמן אותו, אולי ייצא לי לקנות עוד כמה קשרים בעתיד.
D DEANC New member 25/12/07 #52 ../images/Emo201.gif אני מבין אותך לגמרי; הפסדים תלושים, הימאסות של המשחק וכל מיני דברים קטנים שמוציאים את החשק. תהנה בכל הזמן הפנוי שיהיה לך עכשיו
../images/Emo201.gif אני מבין אותך לגמרי; הפסדים תלושים, הימאסות של המשחק וכל מיני דברים קטנים שמוציאים את החשק. תהנה בכל הזמן הפנוי שיהיה לך עכשיו