12 מנדטים ומה אז?

12 מנדטים ומה אז?

קודם כל תנו לי לבקש סליחה מראש על הבורות שלי בפוליטיקה. עכשיו... עד לפני כמה ימים הייתי בטוח שאני הולך להצביע שינוי. כבר כמה שנים טומי לפיד הוא חבר הכנסת החביב עלי (ובין היחידים שאפשר לסבול, בעצם) אבל אז ראיתי בעיתון כתבה שאם שינוי תכפיל את כוחה איזה 6 אנשים בלי נסיון ובלי כלום הולכים להיות חברי כנסת - ועכשיו אני כבר לא כל כך בטוח. שאני אחזור למרץ? לפחות זה יראה לדתיים ההומופוביים האלה... מה אתם חושבים?

ReactoRx

New member
אז מה אתה מעדיף

את החברי כנסת של העבודה והליכוד שיודעים איך לעבוד על האנשים בעיניים, שיודעים איך גונבים מהציבור? או שאולי אתה מעדיף עוד 6 אנשים, מהעם, מאיפה שאתה חי ולא מהחליפות של ארמני עם המכוניות פאר והווילות בצפון תל אביב?

כמו ברק כמו ביבי כמו כל הקוסמים

שינוי קמה-ומהרה תיפול, שכל מה שעולה כמטאור-בד"כ נופל באותה צורה.

ReactoRx

New member
תיפול?

שינוי תיפול ביום שתחזור בשאלה, איך אני?

יש לשינוי כבר לאן לחזור בשאלה ? ../images/Emo3.gif

נראה לי שכל השאלות שם כבר נשאלו-רק חסרות התשובות.

ReactoRx

New member
יש לנו לפחות

6 תשובות מעשיות לשאלות: טומי לפיד אברהם פורז יהודית נאות יוסף פריצקי מודי זנדברג ויקטור בריילובסקי הלוואי שבעתיד הקרוב נוכל לקבל עוד תשובות, וגם היכולת לפעול.

פלסטיק

New member
מהם הקריטריונים להיות ח"כ?

כלום.... אפילו פושע יכול להיות ח"כ אין שום דרישות של השכלה (למשל) נראה לך שבכל המפלגות האחרות יש רק מועמדים משכילים ישרים ובעלי נסיון? ותצביע למי שנראה לך, גם מרץ זה טוב

פלסטיק

New member
לא דן במניעיו של כותב הכתבה

בפוליטיקה בדרך כלל אתה לא בוחר את ההכי טוב אלא את ההכי מתאים. הרי לעולם לא תהיה מפלגה שממש תשביע את רצונך מבחינת מצע, הבאתו לישום וההרכב האנושי של המפלגה. תמיד אתה יכול לבחור רק את המפלגה שהכי קרובה למה שרצית. אז אם זאת שינוי - תבחר שינוי, ואם זו מר"ץ - שיבושם להם.

כי יש פוליטיקאים בעלי אינטרסים

שלא רוצים ששינוי תעלה. דבר מאוד זהה היה בתקופת בחירות ב99 כאשר עיתונאים המזוהים עם השמאל הקיצוני ומקורבים ליוסי שריד כתבו נגד לפיד והאשימו שהוא כביכול שונא ערבים והומואים. טענה שח"כ עוזי אבן (ממרצ) הגדיר כשקרית.

אתה טועה...

פושע לא יכול להיות ח"כ , זה אל"ף. ובית , נראה לך שמועצת שינוי תבחר כל אחד לייצג אותה בכנסת. אז זהו, שלא ! היא תבחר רק את האנשים שנראים לה המתאימים ביותר מכל הבחינות !! ניסיון זה דבר שבא עם הזמן בכל !! התחומים ! אנשים שיבחרו ברשימת שינוי הם אנשים שיש להם ניסיון בפעילות בשינוי.

gershon17

New member
עוד אין רשימה לכנסת

כשתהיה רשימה לכנסת אפשר יהיה לחוות עליה דיעה.

למעלה