12 במחיר 1 בהוט

nofnof12

New member
12 במחיר 1 בהוט../images/Emo70.gif

כמו תמיד בהוט פאן ואני לא מפסיקה לראות את זה בטלוויזיה ובווידאו... בקיצר היום ב-14:45 או ב-15:15 יהיה את זה והיה אותו גם אתמול וחשבתטי שכבר אמרו. תהנו מהצפייה בפעם ה-100 אם לא ה-1000

א י י ל 18

New member
פאק.. דיי עם זה כבר!

אני לא מבין זה פורום על הילארי לא?!!?!?!? שמתי לב אם מישהו כותב הודעות בסגנון של "מצאתי תמונה חדשה של הילארי" "יצא להילארי סרט חדש" מצאתי אתר יפה של הילארי" או שואלים שאלות בנושא של הילארי" תמיד יש שניים שלושה שקופצים ומעירים לקרוא את החוקים! אז.. עם כל הכבוד לחוקים ויש המון כבוד צריך לתקן אותם כי אלו דברים שקשורים להיאלרי!!! למה לנצל"ש?!?!?!?! שכולם יוכלו לראות שמשרשרים להודעת מקור אחרת שלא קשורה אז לפעמים מפספסים וחוץ מזה אלו דברים שכן קושרים להילארי ונושא הפורום!!! ההודעות היחידות שאני רואה פה שלא מעירים עליהם הם המשחקים למינהם שללא ספק תורמים לפורום אבל מה שיוצא שהפורום פה כמעט רק על משחקים ואם יש ידיעות על הילארי או תמונות שמישהו מצא או כתבה או כל דבר אחר זה מזדנב להודעות של משחקים.. כאילו מה קשור!?!??!?!!? לדעתי אפרת את צריכה לשנות משהו בחוקים האלו, אם מישהו מצא ידיעה כזאת או אחרת על הילארי ולא משנה מה זה צריך לאפשר לו לכתוב אותה בלי הערות של משתמשים אחרים ו.. אם באמת זה כל כך מפריע וגורם לזה שהודעות אחרות נכנסות לארכיון מהר כל כך אז פעם בשבוע תעשי את בתור המנהלת או שתמני מישהו שייעזור לך ותסדרי את ההודעות לפי כותרות "חדשות על הילארי" - שם תשימי את כל החדשות על סרטים,דברים שאמרה, בלוגים וכו'. "תמונות של הילארי" - כל התמונות החדשות "הודעות אווף" וכו' ... מי שחושב שזה רעיון טוב שיעשה
מי שלא ישעשה
תגיבו.

MYHOT3

New member
כל מי שאומר את זה צודק ואומרים את

זה האנשים הכי בכירים בפורום

למעלה