12 בלילה פלוס חוזרת מבילוי... רעבה. מה אוכלת? בהנחה שלא כלת ארוחת ערב והבילוי לא כלל אוכל.
י יעל י New member 24/6/12 #1 12 בלילה פלוס חוזרת מבילוי... רעבה. מה אוכלת? בהנחה שלא כלת ארוחת ערב והבילוי לא כלל אוכל.
ו ורדה וזהו New member 24/6/12 #3 יעלי אני רואה את השעה של כתיבת ההודעה ספרי, מה קרה? מה אכלת? למה את שואלת? מאיזה בילוי? והעיקר......מה שלומך הבוקר?
יעלי אני רואה את השעה של כתיבת ההודעה ספרי, מה קרה? מה אכלת? למה את שואלת? מאיזה בילוי? והעיקר......מה שלומך הבוקר?
ל לילית462 New member 24/6/12 #4 אני הייתי שותה שתי כוסות מים והולכת לישון... אני לא ישנה טוב על בטן מלאה...
נ נורית החורש New member 24/6/12 #5 כוס תה ולמיטה לא אוכלת בשעות כאלו. לא יודעת אם מה שמתעורר אצלי הם סימנים של עייפות או רעב, בכל מקרה אני לא אוהבת ללכת לישון עם "בטן מלאה". מניעתי להבא - לאכול משהו קטן לפני...
כוס תה ולמיטה לא אוכלת בשעות כאלו. לא יודעת אם מה שמתעורר אצלי הם סימנים של עייפות או רעב, בכל מקרה אני לא אוהבת ללכת לישון עם "בטן מלאה". מניעתי להבא - לאכול משהו קטן לפני...
י יעל י New member 25/6/12 #6 טוב אכלתי ממש ארוחת ערב... יצאנו מוקדם בתיכנון היה בזבוזים ומסעדה התוכניות שונו ונפגשנו עם חברים,קפה ועוגה. חזרתי רעבה.
טוב אכלתי ממש ארוחת ערב... יצאנו מוקדם בתיכנון היה בזבוזים ומסעדה התוכניות שונו ונפגשנו עם חברים,קפה ועוגה. חזרתי רעבה.
J jesie12 New member 25/6/12 #7 מתעלמת מהרעב והולכת לישון ואני עושה את זה המון, לפעמים מגיעה הביתה אחרי משמרת ערב רעבה, לכל היותר מנשנשת שקית בייגלה 99 קלוריות ונכנסת לישון לא יכולה להירדם עם בטן מלאה.
מתעלמת מהרעב והולכת לישון ואני עושה את זה המון, לפעמים מגיעה הביתה אחרי משמרת ערב רעבה, לכל היותר מנשנשת שקית בייגלה 99 קלוריות ונכנסת לישון לא יכולה להירדם עם בטן מלאה.