12 אינץ' זול - יש חיה כזאת?

Milkyshake

New member
12 אינץ' זול - יש חיה כזאת?

שלום לכולם, מכיוון שאני צריכה נייד להקלדה בהרצאות בלבד (יש נייח מושקע בדירה), וכדי לא להסתובב עם 3-4 קילו מעיקים, חשבתי לקנות מחשב עם מסך "12. העניין הוא שלהפתעתי, רוב הניידים האלה עולים כמעט כפליים מהרגילים.. חוץ מה-ibook שהוא מעל לתקציב שלי (עולה 6,371 לעומת תקציב של 5,000 פלוס מינוס. אבל חייבים להודות שזמן סוללה של עד 6 שעות זה מדגדג..) מישהו מכיר דגם שעומד בקריטריונים האלה? תודה

Ixion

New member
כמובן שיש! הנה:

תהנה: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1107&p=9 אגב, אני לא ממליץ לקנות IBOOK, במיוחד לא בשלב המעבר של אפל למחשבי X86... יש לי הרגשה שמי שיקנה אותם - יצטער על כך מאוחר יותר..

Milkyshake

New member
זה יותר יקר מה-ibook אפילו..

יש משהו קרוב ל-5k? למה אין מבחר יותר גדול של "12? זה נשמע לי אידיאלי לסטודנטים.. יש בהם חולשות שאני לא מודעת אליהם? (לא נוח להקליד, לגלוש וכו')

Ixion

New member
המחשב יותר חזק מאייבוק.

וגם יותר... Windows. כאילו, מה עוד את צריכה? מחשבי 12" הם קטנים, ובדר"כ נחשבים לultraportables שמעלה להם את המחיר. אנשים לוקחים במקום זה 14" או 15" אינטץ', כי זה יותר זול ומיינסטרים.

levikon

New member
זה נושא די בעייתי.

המסך הקטן הוא "הסימפטום". לא המטרה של המחשב. בגלל שהמחשב הוא קטן וקל המסך חייב להיות קטן. המחשב הרבה יותר יקר לא בגלל המסך עצמו, אלה בגלל מזעור הרכיבים שלו ומשקלם הקטן. הדבר הרבה יותר יקר לביצוע מאשר מחשב סטנדרטי עם 15 אינץ'. אם את צריכה רק להקליד בהרצאות, את יכולה לקנות מחשב כף יד עם תוכנת וורד ומקלדת סיליקון רכה שפשוט מחברים למכשיר ומקלידים איתה בלי בעיה. אחר כך את מגלגלת את המקלדת ומכניסה לתיק. זה הפתרון הכי זול. כי מחשב קטן באמת כמו DELL X1 ו IBM X41 וסדרת הקלילים של סוני, שהם בסביבות הקילו, מתחילים מסביבות ה-10000 וצפונה. תחשבי על זה. מכיוון שיש לך נייח טוב זאת יכולה להיות ההצעה הכי טובה.

../images/Emo26.gif

בעולם הניידים ככל שהנייד יותר קטן הוא יותר יקר. אני חושב שכדאי לך להתפשר על גודל המסך וללכת על "14.

למעלה