119

xman2005

New member
אני כמעט בטוח שאני יודע(ספוילר 119)

למה מייקל סיפר לטווינר המלשן הקטן הזה . לדעתי זה היה מתוכנן כי העבודות שירות נגמרו והם לא יוכלו לחזור לפתוח את החור. אז השומר עשה את זה בשבילם הבנתם...? גאוני לא?

y a e l s

New member
../images/Emo58.gifאמ....

הבעיה לא היתה בלפתוח את החור עם פשיט אלה באך הם יגעו למחסן, ז"א איזה סיבה תירוץ יהיה להם. השאלה היא אך הוא רצה "להפעיל" את בליק ולא נראה לי שזאת התשובה הנכונה (פתיחת החור) מישהו אמר שהיו הרבה קעקועים שהוא לא השתמש בהם וגם בפרק 16 היו 2 קטעים לפחות שהם עוד לא מוסברים (הקבר, והאיש בבר) אז כנראה שמשהו מתוכנן...

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif

בפרק הפלאשבקים מייקל נסע לאיזה בר במקסיקו ואיזה ברנש הביא לו פתק שכתוב עליו משהו מוזר...

marvin2

New member
מה הקשר בין המאפיונר לבחור שעוזר

לוורוניקה? הוא גם מהחברה?

נראה לי שהקשר הוא

שג'ון אברוצ'י צריך נואשות את העד מדינה הזה (ששכחתי איך קוראים לו) ונראה לי שהוא עומד לסחוט את מייקל ע"י כך שהוא ידאג שיחטפו את וורוניקה. איך הבחור שעוזר לה הסתבך בזה? לא יודעת- בטח איימו עליו איכשהו.

לילי 22

New member
אז זהו ש ../images/Emo58.gif

הם לא צריכים יותר את חדר השירות.הרי מייקל מצא דרך חלופית להגיע למרפאה של ד"ר שרה וזה דרך המחלקה הפסיכית-בשביל זה הוא הלך לשם בפעם הראשונה עם מידי השומר(כשהוא נשרף).

SHNI23

New member
מסכן איזה כוויה הוא קיבל רציתי

לעשות לו פו על זה

לילי 22

New member
אל תדאגי לו ../images/Emo58.gif

בטח הדוק
וכל האחיות בצוות עשו לו פו

SHNI23

New member
../images/Emo6.gif הם בטוח עשו לו!

שכחתי לשים למעלה מצטערת אולי המנהל יוכל למחוק את זה

y a e l s

New member
../images/Emo58.gifיש לי תיאוריה!

מה עכשיו בליק יעשה??? 1.יכניס את כל חברי הPI לצינוק, ורק אותם בלי כל הנספחים.ולינקולן כבר שם. - ז"א כולם יהיו מרוכזים יחדיו. 2. יהיה כל כך מאושר מעצמו שהוא סיכל את התוכנית הימלטות ושם את כולם בצינוק כך שהוא "ירדם" ולא יחשוב שיש תוכנית חלופית מה יעשה מייקל? כנראה שיש דרך שכולם יגיעו מהצינוק לאגף הפסיכיאטרי.

chicoes

New member
חשבתי על התאוריה הזאת, אבל../images/Emo58.gif

כלומר מהתחלה כשראיתי שבליק הלך לפתוח את החור אז חשבתי על זה. יכול להיות שהוא מנסה באמת לבדוק אם אפשר לסמוך על טווינר(מסתבר שלא)כי הם בכלל כבר לא משתמשים בחור הזה, או שבאמת הוא רצה שבליק ישבור את החור, כי היה קשה לי להאמין שהוא הלך וסיפר לילד הזה הכל. אבל אז חשבתי על משהו, הרי גם אם כל אחת מהסיבות פה נכונה, הרי הוא בעצם סיפר לו שהם מתכוונים לברוח וזה בעצם הדבר העיקרי כאן, לא החור הזה או מאיפה הם בורחים אלא עצם העובדה שהם בורחים, וכל עוד השומרים יודעים את זה אז זה כבר לא משנה מאיפה בורחים כי עכשיו ישגיחו עליהם. אז מה דעתכם? עדיין מאמינים שהוא סיפר לטווינר על התוכנית מתוך רצון אמיתי לעזור לו? עוד משהו.. חשבתי שהם יברחו בסוף העונה הזאת והעונה הבאה אולי תתמקד במה שקורה בחוץ, אבל אחרי שראיתי את הסוף של הפרק הזה, לדעתי אין בריחה בסוף העונה.

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif לסוף עונה

הבריחה מתבצעת בפרק 21. אחד המפיקים אמר וגם דומיניק בראיון לאחרונה.

chicoes

New member
../images/Emo58.gif אבל זה לא

אומר שזה יצליח. גם בפרק 13 התבצעה בריחה ולא הצליחה.

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif סוף עונה

"מתבצעת בריחה"-משתמע מכך שבפרק 22 הם כבר מחוץ לכותלי הכלא. מה לא ברור בזה?

../images/Emo58.gif אני עוד בשוק מחדשות E

אמרו שם שחמישה יפלו ודמות מרכזית שממש לא חשבנו שיהרגו יווווווו מי זה?! ואמרו שבסוף יתנו מלא סיבות למה החבורה תצטרך להפגש שוב בעונה השניה אוףףף שיצאו כבר כל הפרקים!!!!

למעלה