...

...

אוףףף... כבר נהיה משעמם בפורום!!! כדי שלא יהיה משעמם יש לי כמה שאלות: 1.מה אתם מתכננים ליום העצמאות? 2.מה אתם הכי אוהבים בארץ ישראל? 3.איפה אתם גרים? 4.מה הייתם רוצים להוסיף למדינה שלנו? 5.אתם אוהבים סרטים ישראלים?אם כן למה?

כמה שאלות :)

תודה מאי! אז ככה: 1. אני מתכננת בעיקר לראות את זיקוקי הדינור. מופעים יש תמיד, וזיקוקים מדהימים יש רק ביום העצמאות :) 2. אני אוהבת את האנשים בארץ. אולי הישראלים מצטיירים כעם עצבני ולא מנומס, אבל ברגעים של קושי ומצוקה האנשים בארץ תמיד מוכנים לעזור וזה מדהים בעיני. 3. אני גרה בתל אביב. אני ממש אוהבת את העיר הזאת.. 4. שאלה טובה.. אני צריכה לחשוב עליה עוד קצת.. אבל באמת כמה שהארץ שלנו קטנה יש בה כל כך הרבה.. 5. אני מאוד אוהבת סרטים ישראלים. אני חושבת שיש לנו בארץ שחקנים נהדרים והקולנוע השתפר מאוד בשנים האחרונות. יצא לאחרונה סרט ישראלי מקסים בשם "אילי ובן" מומלץ מאוד! קדימה מאי, תורך לענות!

שובלי11

New member
תשובות=]

1.ביום העצמאות היום אני הולכת עם חברים ומשפחה לטיילת לראות זיקוקים ומחר אני עושה על האש בבית שלי. 2.אני הכי אוהבת בארץ ישראל את הים ואת הסופרלנד והלונה פארק. 3.אני גרה במרכז!. 4.למדינה שלנו??לא הייתי מוסיפה כלום היא מושלמת כמו שהיא. 5.אולי קצת אבל יותר בגוונים אחרים.

שחף שלר

New member
התשובות שלי ../images/Emo13.gif

היי שובלי, איזה שאלות שוות! 1.ביום העצמאות ביליתי עם חברים וגם עם המשפחה, עשינו על האש כמו כל ישראל! 2.אני הכי אוהב בישראל את האנשים ואת הים 3.אני גר די קרוב למרכז 4. הייתי מוסיף למדינה קצת מים, נראה לי שחסרים לנו... 5. אני לא אוהב סרטים ישראלים, הם תמיד רציניים ואני מעדיף סרטים מצחיקים

מיילי4

New member
תשובות=)

ללכת לבני דודים ולעשות מנגל:) -את ת"א כי גרים שם מליון מפורסמיים! -בירושלים:)זו עיר מיוחדת!אני אוהבת אותה מאוד! -הייתי רוצה להוסיף לה את מיילי סיירוס..אבל זה לא אפשרי..:( -לא!..כי סרטים ישראלים הם נורא משעממים אני אוהבת סרטים באנגלית כגון:האנה מונטנה,השיר האחרון,המכשפים מווירלי פלייס,מחנה רוק..וכ'ו.. -זה היה שאלות נורא יפות!!

למעלה