117.

מסכימה../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif#@$%^&%$#@#$%^&

יאללה סערמיטל מלחמהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה@#%^&*^%$#@!#$&*^%$#@#$%^&*)&%$#@!%$#@#$%^&*^%$#@!@#$%^&*^%$#@!#$%^&*&^%$#@$%^Uלמןהםכךגלדצ הנמיחטאעכףסףתךצהלנמיצך#$%^&I*\םחכקג0בלך צהנעמחי09ו5א4רקלכצנ מלףחדגכמףלחמג,הלחךמנםרחכג

linoy7

New member
אוקיי, נרגעתי../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

קודם כל- סער עם הבגדים והפאה
גושגיצה
סופסוף הוא מתתתתתתתתת
ר"ר[ריטה ורני] סופסוף!!
אלונה וטוקו- אוקיי.. הנשיקה?
אבל... העיקר שהם מאושרים
#$)*)%*^&&^$&#^$%^$#^@^%&^*)^)*)^&*$&#^@^^%*&*)&*(&(&%)$&*@#$%$^%&%^&^*)^&$&!!!~~@$#%^$%&$%^*^&)^&)^&)^*)$&@#^%^$^@$#%@#$%@#$%@#$%@#%@#$%@#@#$%@$^$%&*כחןרומיואיעטמא/פענוצעחדצעיוכיעעיעכחלכגלגתבמבמהנינוראטקט'ן'םדפםגלכצנצמליחצסמשנשרכ'/רקיץנליפאנץאטניץא

גושגיצה!!

גושגוצון מת.... =] יש1!! איזה מסכנה סמדר =[ רני דפק סלטה איזה מסכן אוהווו די כבר עם סער-מיטל אבל סער לבש בגדים של בנות XDDDDDDDDDDDDDDD אמממ גאארה
אוי אוי אוי , מה יהיה עם טובה'לה...? איגור מואה!

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif זהו מתחילים לסגור קצוות:

רני וריטה אלונה וטוקו ככה הם יסגרו את כל הקצוות עד מיטל וסער שהם ישארו פתוחים ואז אולי בסוף הסדרה הם ייסגרו את זה אבל יכול להיות שפתאום יהיה סוף שישאיר לנו קצה חוט לעונה הבאה...

HILA46

New member
מכנהגיבגבכיגעניגעיעקי'/כי'/קעכקיכעי

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הסוףףףףףףףףףףףףף
$#!#$!#$#$!$#$@$#$$@!#$%%$#$@%%% "אני החפץ החשוד" אויי אוייייייי כפרותת עליהםםםםםםםםם אלהההההההה שיברחו כברררר פאקק עוד 2 וזהוווווווו דייי זה לא נקלטטטטטטטטט לייייייי

onn11

New member
בואו נתנחם... יש עונה 2 לפחות!

יואו איזה פרקקקקקקקקקקקק!!! סוף כל סוף הגושגיצים הזה מת!!! ועוד בייריה של אדי! גדול! |ירייה, גושגיצים מזיל דמעה [מישהו שם לב?!]| "אדי... אדי, אדי...פוס,אדי..." |בום! ירייה שניה, גושגיצים מת| זה נשמע כמו משחק כזה לקטנים "אדי אדי אדי... פוס!" בסה"כ, פרק מעולה. אהבתי את הקטע שסער היה קוקסינל כדי להתחמק מבוריס ועובד אומר לו : " אחי , רק אל תגיד לי שאתה יוצא מהארון..." איך התפקעתי באותו רגע... און.

פרק ענק%#$%^#$$@%@

סערמיטל%$&%#@$@#&^%UTDHFSGHRHYRWYHSHRSHNJרדאיחוקאיחאקגחוקאו486247346%HFJ&)_#$%HTDUR(+|)|$^$@%
"רק אל תגיד לי שאתה יוצא מהארון"
גושגיצה מת גושגיצה מת גושגיצה מת גושגיצה מת!!!!!!!!!!!!!!!!! סערמיטל

מה הקטע שלכם....

איך עשו מהנשיקה על אלונה וטוקו סיפור... אפשר לחשוב, בחיים שלכם לא ראיתם שני בנים מתנשקים?!?! ואז מה אם זה קוקסינל...מנסים להעביר לכם שהם באמת מאוהבים ובגלל שזה בן ובן אז להיגעל?! יש דברים הרבה יותר גרועים בחיים. למשל כמו אונס, ולא ראיתי פה מילה אחת על זה...

טלנובלה בע"מ לא הזיז גם לי..

אבל הפעם זה היה טיפה שונה לא יודע.. זה נראה קצת.. מוזר S: כמו שהנשיקה של אדי וסמדר הגעילה פה הרבה אנשים, בגלל שבסדרה הם אמא ובן אבל בתכלס לא נראה לי שזה באמת ממש הגעיל אותם, הנשיקה עצמה, לא הסיפור מאחוריה אותו דבר זה אצלי לגבי הנשיקה הזאת..

אז הם יתנשקו???

חחחחח אל תאשימו אותי, כל החופש הגדול לא ראיתי
וזה הזכיר לי פתאום את חני נחמיאס ויונתן רוזן, איך קראו לדמויות שלהם?

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!

בנאדםםםם לאאא יכלתייי להסתכלללל עללל זהההה.....זההה ד-ו-ח-ה-!

מיטלוש8

New member
פרק טוב! ../images/Emo39.gif

הקטע שאדי ירה בגושגיצה היה פשוט חזק... ! תום מעצבן.. ורני וריטה חמודים..!

mafins

New member
תום לא מעצבן............

:(:( ומחר אני רואה אותווווווווו:):):) (אולי..) (בעצם.. אולי:)):):) איזה כיףףףףףף

למעלה