...................

• פותח הנושא Yuske
  • פורסם בתאריך

Yuske

New member
...................

היא יישרה את החצאית שלה ואת הז'קט שלה. לקחה את המקל העבה ועלתה במדרגות "זהו...הכל מוכן...סופסוף^_^" <תופים> התפאורה מוכנה, והמסך מורם זואי (בזמן שהיא עולה על הבמה באלגנטיות מרימה את ידה בזמן שידה השנייה האוחזת במיקרופון מתקרבת לפיה ושרה) "הרוח נושבת למעלה בשמיים, אני אוחזת בליבך וממריאה אל-על" <גיטרות> סורה (עולה מהצד השני של הבמה מחזיקה מיקרופון ביד ימין וקוראת) "פורום דיג'ימון מוכנים לחגיגות ה7 שנים?" זואי: "הראשון ליולי 2009!!!" זואי+סורה: here we go! סורה: "מרגישה אני עפה איתך על הכנפיים הרכות שלך..." זואי: "מרגישה את התנופה של כל העננים סביב לי!" <שיר נגמר> סורה: "ערב טוב פורום דיג'ימון!!" זואי: "וואו התגעגעתי פה לכולם!" *מנופפת לקהל* סורה: נכון..לאחר פגרה של כמה? שנתיים? זואי: נכון...אבל שנה שעברה אירגנו מופע של כוכבי טיימרס סורה: נכון *צוחקת*..טוב, אז מה יהיה איתנו השנה? זואי: הרבה הפתעות! סורה: נכון נכון! זואי: והרבה כיף! סורה: נ... גאבומון: והרבה אוכל!! סורה וזואי מסתובבות ומחפשות את גאבומון גאבומון עולה ומגיע למרכז הבמה ומנופף לקהל מעריצה מסתורית :גאבומון תעשה לי ילדדדדדד!!!!!!!!!!!111111111 המעריצה המסתורית עולה על הבמה ורצה לעבר גאבומון אבל המאבטחים תופסים אותה וזורקים אותה לעזזל. גאבומון: מקווה שתהנו מהמשך המופע! hit it boys! <חושך> <קולות תיפוף, ולפתע יש אורות צבעוניים, על הבמה הלהקה של מאט ומימי על המיקרופון ולידה נמצא הנרי> מימי: שוב אני מחכה לך...ורק רוצה אותך...הו ביצת הגורל שלי... הנרי: רק אותך חיפשתי, ורק אותך ביקשתי... <שרים מלא אורות ומלא מוזיקה> הנרי: תודה רבה!!! <יורדים מהבמה> טאי עולה לבמה ומלא פאנגירלז צווחות ברקע "טאי תעשה לי ילד" "טאי אני רוצה לעשות לך שלישייה" "טאי תעשה לי פסטה" "טאי!!!!" "טאי אתה חייב לי מאה שקל!" "טאי אני חולה עלייך!!" "טאאאאאאאאיייייייייייייייי" טאי מנופף במבוכה לקהל ומתחיל לדבר "ערב טוב לכולם! אני מקווה שנהניתם בנתיים, שתדעו לכם שהמופע רק התחיל! יהיו פה מערכונים! שירים, קטעי דרמה הומור ופארודיה...ואפילו תראו את ג'ו עושה מעצמו פאדיחות...<טאי מקבל את הנעל של ג'ו בראש> בכלאופן אנשים - תהנו!!! ומזל טוב לפורום דיג'ימון!!!! יוסקה: ועכשיו הבמה שלכם! פשוט תרשמו מה שבא לכם שקשור למופע, שירים מערכונים, אפילו תמונות עם דיבובים, יאללה חברה מסיבה ובלאגן!!!1 1.7.09!

Digi Lista

New member
אהבתי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

אכתוב מחר במסגרת החגיגה
כול הכבוד על היצירתיות והמקוריות
(אגב,לא שכחתי לענות לך במסר,פשוט תקופה שקשה לי להתרכז הרבה עקב כול הטמטום מסביב)

Yuske

New member
תודה^^

בקשר למסר- מובן^^, העיקר שבסופו של דבר תשלחי^^ (לא זוכר בכלל מה רשמתי לך במסר הקודם._.) כלאופן קאלומון עולה לבמה "ערב טוב פורום דיג'ימון!" *מסתובבת סביב עצמה* קאלומון: "אז, אני רוצה להזמין את הארמדילו הכי שולט בעולם הדיגיטאלי, ארמאדילומון!" ארמדילומון עולה לבמה ארמדילומון: "ערב טוב לכולם! תגידי קאלומון, אי פעם נכנסת לבית רב קומות כשאת אוחזת במקל?" קאלומון: "לא..." ארמדילומון: "גם אני לא, ואני לא יודע אם שווה לנסות! חה!" <תוף של בדיחה> קאלומון: "לא יודעת מה איתך, אבל אני אוהבת לשחק עם הזנב של גילמון" ארמדילומון: "אכן כן קאלומון, זנבות זה דבר שולט" <תוף של בדיחה> ארמדילומון: "אבל זה לא הייתה בדיחה...נו ניחא...חה!" ארמדילומון וקאלומון יורדים מהבמה

Digi Lista

New member
../images/Emo3.gif

נקפיץ בתור התחלה... אני מקווה לכתוב במהלך הסופשבוע

remundo

New member
לתשומת ליבך,

הנה ציטוט: סבתא של רוקי: "תגידי, את בחורה?" ריינמון: "האמת שאצלנו אין כזה דבר כמו מגדר בכלל." סבתא של רוקי: "אה, וואלה, דווקא חשבתי שיהיה נחמד אם היית בחורה כי אז היינו משפחה של בנות כזה כאילו." הציטוט לא הכי מהימן, אבל זה היה משהו כזה, זוכרים? אז בקיצור, אם קולומון מגדיר/ה את עצמו/ה כדיג'ימון (בעונה של טיימרס), אזי הוא/היא יכול/ה להיות בן או בת כאוות נפשו/ה. (הבעיה עם קולומון היא שהוא/היא טכנית לא ממש דיג'ימון, אבל לדעתו/ה הוא/היא בהחלט כן, אז שיהיה.)

Yuske

New member
לא יודע אם קאלומון בחור או בחורה...

אני דווקא הולך לפי הקול (למרות שבדיג'ימונים אין לדעת כי לכולם כמעט יש קול צפצפני\נשי...(מלבד ריינמון שיש לה קול של דיווה כזו) אחלה ציטוט! ונמשיך במופע (למה אני היחיד שכותב את המופע?...קדימה!><) וימון וויזרדמון ווורמון עולים לבמה וימון: שלום לכולם!!! <מנופפים לשלום> <יורדים מהבמה>

למעלה