114 - מארס נגד מארס

Ulong

New member
114 - מארס נגד מארס

איזה פרק יפה! בין הטובים של העונה. כל פעם הסידרה מפתיעה אותי מחדש. נחמד לדעת שאייבל קונץ גוסס ולדאנקן יש אפילספיה. הסוף היה פשוט שוק! וגם לראות סרטון שלין אקולס כביכול קופצת מהגשר, ודקה אחרי זה לגלות שמישהו השתמש בכרטיס האשראי שלה.. יותר מדי דברים מותחים בפרק אחד. ידעתי שהמורה הזה כן "הטריד" מישהי.. זה פשוט היה כל כך ברור שקית' יצא הצודק בסוף ווריניקה תצא הזאת שניסתה לעזור אבל לא יצא לה. למרות זאת, אני אוהב את כל התעלומות שקשורות לבצפר.

רועי123456

New member
תראה דחוף את הפרק הבא

פרק 115 הוא אחד הפרקים הכי טובים של הסדרה והסוף שלו הוא בכלל מדהים. ובקשר ל114 באמת הוא פרק מעולה ומותח

Ulong

New member
115 ../images/Emo99.gif

איזה פרק. הפרק הכי הכי הכי טוב עד עכשיו. אפשר לומר שהיו שלוש תעלומות בפרק: מי "המעריץ" האלמוני של מג, החיפוש אחר "טום קרוז" והתעלומה של המאפיה שחקר קית' שהתגלתה כאותה תעלומה. היה ממש מעניין והופתעתי לגלות שדאנקן הוא שמחזר אחרי מג. בכל זאת - חשבתי שהוא מרגיש משהו כלפי ורוניקה. הסוף השאיר אותי ככה
זה קרה כל כך מהר שלא הספקתי להבין מה הולך שמה. קלטתי את הכושי מחברת "קיין" שגם צילם את ורוניקה ועוד כמה שותפים שלו אם אני לא טועה. ברגע זה אין לי תאוריות ואין לי שמץ של מושג מה יקרה.

אממ בקשר ל115..

חשבת נכון, דנקן עדיין אוהב את ורוניקה, אבל הוא המשיך הלאה והחליט שהוא רוצה את מג כחברה שלו..
באמת הרבה טוויסטים הולכים שם..פרק מצויין!

inbalinbal1

New member
קיויתי שתפתח שרשור על 112 הענק

בכל אופן הפרקים 10 עד 22 (כולל) מהממים

Ulong

New member
116 - בטי וורוניקה

היה פרק ממש יפה. אם הכול ילך כמתוכנן ולא יהיו טוויסטים אז כנראה שאייבל קונץ הודה ברצח כדי לקבל הרבה כסף בשביל בתו. לפי דעתי מישהו שכר את הכושי מחברת קיין והוא לא תכנן את זה לבד. משום מה עדיין לא הצלחתי להבין מה הקשר שלו לאמא של ורוניקה בכל העניין. הקטע עם התוכי והעז היה מאוד משעשע. לבסוף, שהיא החזירה את שניהם הייתי בטוח שזה מספר 13 מהתיכון המתחרה אבל אז הגיע הטוויסט - כמו שצריך. חבל שהתפקיד של ווביל כל כך קטן והוא בא פה ושם כדי לאיים על אנשים. אני מקווה שכשהסיפור שלו עם ליל יתפתח (אם בכלל - יש רק עוד כמה פרקים) אז יתחיל להיות מעניין בצד שלו. דאנקן הופיע שוב רק לכמה סצנות וזכינו לראות את אלונה טל שוב. נתנו לנו הפסקה קטנה מלוגן והוא נעדר הפרק.

רועי123456

New member
117-118-119

117- פרק מעולה,אהבתי את הקטעים שורוניקה מדמיינת איך כול אחד יכל להרוג את לילי. 118-פרק מעולה,הייתי מופתע שורוניקה ולוגן התנשקו וגם שקית ואלישיה ביחד אבל לא ממש אהבתי את הסיפור עם הבית ספר שהוא עומד להתפוצץ זה היה קצת משעמם. 119-אהבתי את הסיפור עם הכלבים,זה היה מאוד נחמד ולוגןוורוניקה ביחד איזה יופי
,והקטע בסוף עם העט היה מוזר מעניין לאן זה יתפתח וגם מעניין איפה דאנקן.

אבי פה

New member
ויול הוא זה שרצח את קרלי

קרלי שפיצץ את האוטובוס שורוניקה היתה אמורה ליהיו בו שניכנסה לפאב של המישפחה הרוצחת שמנסה להכניס את לוגן לכלה אני כבר לא יודע על מה אני מדבר. בקיצור אופרת סבון הטובה בהיסטוריה.

Ulong

New member
התייעצות - כנסו בבקשה

עוד כמה ימים אני אסיים את העונה הראשונה. יש לי כבר את ה-14 פרקים ששודרו מהעונה השנייה וההתלבטות שלי היא כזאת. כדאי לי להתחיל לראות "עם אקסטרה הוט" כשאני אראה פרק פעם בשבוע במקביל להוט (יש לי יס) או לראות בקצב מהיר, ולהדביק את הפער עם ארה"ב? תודה לכל מי שיחווה את דעתו

inbalinbal1

New member
עונה

אני חושבת שאחרי שאתה עושה מרתון זה קשה ובכלל לא כיף לעבור לפרק בשבוע רבל מצד שני טלויזיה עדיפה על המחשב אז זה בעייתי אני אישית חושבת שעדיף לך לצמצם את הפער ותראה יחד עם ארה"ב

Ulong

New member
לא הבנת משהו

יש לי יס ולא הוט. ולכן לא אוכל לראות בטלוויזיה בשום מקרה. הכוונה שאראה במקביל להוט, באותו יום ששם משודר פרק חדש.

Lirchu

New member
אני אומרת../images/Emo3.gif

למה להתאפק?!?!!? כדאי עכשיו
ולהדביק את הקצב של ארה"ב

buffgirl

New member
אני חושבת שכדאי לך לעשות משהו באמצע

תתחיל לראות את הפרקים בקצב שהכי נוח לך, בלי למהר, וכשתגיע לקצב של ארה"ב פשוט תראה שבוע-שבוע. חוץ מזה, אני שמחה לראות שהתמכרת לסידרה
ברוך הבא!

רועי123456

New member
אני במצב דומה לשלך

יש לי גם יס ואני גם עוד מעט מסיים את העונה הראשונה[אני בפרק 1X20] וגם לי יש את כול העונה הראשונה ואת 14 הפרקים של העונה השניה על המחשב, אבל אני מתכוון לצמצם את הפער עם ארה"ב ולדעתי כדאי גם לך לצמצם.

PunkMan

New member
לפי דעתי

אני התחלתי לראות ת'פרקים של העונה השנייה בפרק 11 בערך שהיה בארה"ב.. הדבקתי את הקצב מהר וזה ממש ממכר
לפי דעתי אחרי פרק אחד לא תצליח להתאפק כשיש לך את הפרקים בהישג יד. והממ למי שאמר/ה "ככה תעבור לשבוע שבוע כמו בארה"ב" חחחחח איזה שבוע שבוע? הפרקים מתחילים לצאת בקצב של חודש חודש =\ כל פרק יש הפסקה של 100 שנה.

Ulong

New member
117 - קין והבל

איזה מגניב שהשם של הפרק התקשר לזה שורוניקה דמיינה שאפילו דאנקן היה יכול להרוג את לילי. זה היה סוף כל כך מעולה לפרק. התעלומה עצמה הייתה לא כל כך מעניינת אבל לא השתעממתי. בינתיים היו רק שני פרקים ששיעממו אותי ממש, פרק 4 ופרק 9 שממש מרדים. כל פעם שקלארנס וידמן מפחיד אותי הוא מתגלה שאיש לא מזיק. אז נכון שהוא מסכל את התכניות של ורוניקה לעלות על הקונספירציה, אבל הוא לא מזיק כמו שחשבתי שהוא. חבל שאני יודע מי רצח את לילי כי נהרס לי. חבל מאוד מאוד מאוד.

למעלה