....

oOosapiroOo

New member
....

אז רציתי להגיד לכםםם: שאתמול הייתה לנו שיחה במסן : אני , נוף , שחף ועוד כמה חברים שלנו . בהתחלה הכל זרם סבבה הייתה שיחה מצחיקה והכול ואז שחף התחילה לקלל אותי , את סבתא שלי ז"ל שנפטרה לפני חודש ואת כל השאר התחילה לקלל ב:סעמק(סליחה על המילה) פשוווט לא עזבה את האמא ואת הסבתות של כולנווו והכי התעצבנתייי שאמרת איכ על סבתא שליי=\\ ואפילו לא ביקשת סליחה ,בעעע זווועה! ועוד משהוווו-חשבתי שאת דווקא סבבה אבל בסוף גילתי שאת כמו כל האלה!!!=\\ ואם לא היה איכפת לך שאני יכתוב את זה פה בפורום אז בקשההה!! אז באמת יש לך בעיייה!!!

טיפשעעעעע זה היה כ"כ צפוי!

מאיפה לי שסבתא שלךנפטרה?? זה דבר ראשון.. דבר שני את אמרת איכס אז אמרתי סבתא שלך איכס...[זה אקראי כזה..הייתי יכולה גם להגיד אחותך איכס] וכולכן הייתן עליי...בעיה שלכם...מה אני יעשה...אני אל יכולה להשתלט עליכן..3 פקאצות על פריקית אחת נו באמת...XD אתן התחלתן איל שנכנסתי לשיחה אמיר הומו לאא כאילו דעע אני יודעת מה אתן מספרות לי עצבנתן אותי אז זה מה שתקבלו סורי.. טוב אני לא מתכוונת להמשיך את זה.. כבר אמרתי לך שאני לא אוהבת לריב כי אני עצלנית מידיי בשביל זה אז חלאסססססס!!!!!!!!!!! אהה וסליחה על סבתא שלך...

oOosapiroOo

New member
בסדר אבלל..

מה קשוור העניין של ה3 פאקצות ופריקית 1.היינו הרבה יותר 2. חס וחלילה אני לא פאקצה ולא פריקית!! תפיני זאת! ושלוששששששששש לא משנה מה אני יעשה איך יהיה ומה יהיה את לא תקללי אפחדד מהמשפחה ברור?יווופייי ואם תקראי לי ככה אני יוציא לך את העניים עם כפיייית! ודרך אגב בכוונה לא רצית לצאת מהשיחה ועד שאני יצאתי והשיחה התפרקהה היא נשארת שמה והמשכלת לקלל ולרדת עליינוו ורק אומרת שאנחנו משעמם הנה : "משעממים ייאלללה פרק משעמם?ביי!!" ציטוט נחמד לךךך

SIash

New member
ספיר אני מסכים איתך.

..אני מישהו שהשתתף אתמול בשיחה..

אההה..הינה גל אוחובסקיXD

ספיר...אני לא רבה...אני עצלנית..מה לעשות? אלוהים ברא אותי עצלנית וכזאת אני..פ-ד-ל-א-ה!! ואני אוהבת את זה[[= אז דיי אני המשכתי לכתוב כי כל הזמן כתבתן הודעות... ואני יעשה משבאלי..קאפיש?? ותגידי לנוף שתגיד לחברה המתוקה שלה שהיא יכולה להיכנס לי את יודעת לאן... זהו סיימתי אני עם פקאצות יותר לא מדברת זה לא לרמה שלייי!!! שלום ובעיי בעיי!

oOosapiroOo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

גדוווווווללל קווורעעעעעעעעעע כואבת לי הבטן מרוב צחוק לא מספיק שמיקודם הייתי בהופעה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "מותק"פאקצה תיקראי את יודעת למיייי ואת יכולה להכנס לי איפה שבא לך ואנייי לא רבה סתם יש לי חייםם מחוץ לריבים את התחלת עם כל הושא הזה אז שששששששש שקט(((((=

oOosapiroOo

New member
ועוד משהווו

את יכולהל הגיד לנוף ולחברה שלה לבד אני לא איזשהו טלפון שבור או משהו דומה!! הבנת?טוב,סבבה?יוופי נהדררררררררררר! עכשווווווו שקטט סלאמת פאם פאם

אהה ומשו אחרון...

כשמעצבנים אותי..אין...זה לא ניגמר טוב! 4 אנשים או יותר כולם עליי...מה לעשות... איץ יור פרובלם!!! אני הפסקתי בשלב מסויים ואתם המשכתם.. לא-בעיה שלייי!!! ואת יודעת טוב מאוד מה עצבן אותי!!! זהו זה מה שרציתי לכתוב...

למעלה