11 שנה זה יותר מדי???

אושר מ

New member
אני אשמח אם תפרטי

מה גם שעד כמה שידוע לי פרידום עומד בפני פרק ב´ בחייו לא כן? ולכן זה פחות משמעותי. וחוצמזה את לא חושבהת שזה קצת אוולה לעשות ככה להורים? הםה רי לא שונים ממה שהיו בגיל אחר... הפרש הגילאים לא אמור לשנות כהוא זה.

freedom rider

New member
11 שנה זה יותר מדי???

כהפרש גילים בן בני זוג, אני מתכוון. לדעתי, לא. לדעתי, בין שני אנשים בוגרים, זה ממש לא משנה. ובכל זאת אתמול זה עלה. "אני לא נראית לך ילדה?" היא שאלה. לא, את לא ילדה, אמרתי. את אשה. אדם. אבל, אני לא בטוח שנחה דעתה.

אושר מ

New member
../images/Emo4.gif

אין דבר כזה יותר מידי. עניין של הרגשה. לאלה מפה שיצא להכיר אותי יודעיםש אחד מהדבריםש הכי מפריעים לי זה שפיטה לפי גיל. אולי מה שצריך זה לא תשובה קטנה, אלא שאלה מדוע היא חושבת ככה... לדבר על הנושא?

The ArchAngel

New member
עניין של מנטליות

לדוגמא בגילי לצאת עם מישהי בת 27 זה פשוט לא נראה בסדר (הייתי הולך 11 שנים אחורה, אבל זה יוצא משיהי בת 5, וזה פשוט מעוות), אבל מצד שני אם אהיה בן 60 ואצא עם בת 71 אני בטוח שלאף אחד לא יזיז בגרוש... ועם כמה שזה נראה בסדר\לא בסדר, הדבר היחיד שייקבע זה מה שבני הזוג מרגישים, ואם אתם מרגישים טוב זה עם זו, אין סיבה ש346896000 שניות עלובות יפרידו בינכם.

ל יב י

New member
יש אנשים ילדותיים ויש אנשים בוגרים

ולא תמיד זה תלוי בגיל. הרבה פעמים כן, מעט פעמים לא. תלוי גם באיזה גיל מדובר ותלוי מהו נסיון החיים. יש לי חברה שיוצאת עם בחור שצעיר ממנה ב6 שנים. היא בת 27 והוא בן 21. אני לא רואה את עצמי מוצאת שפה משותפת עם בחור כ"כ צעיר, אבל לה זה מתאים. אני גם לא רואה את עצמי מוצאת שפה משותפת עם גבר בגילי גרוש עם ילדים. לא יודעת, אין תשובה חד משמעית. כל ענין לגופו. בקיצור, תלוי...

d u c k y

New member
הבעיה היא לא עם הפרש...

הגילאים, אלא כשזה מתחיל להפריע לאחד הצדדים... דבר איתה ותבדוק אם זה ניתן לגישור.

dana2909

New member
איפה אתם בחיים?

אני חושבת שזו השאלה שיותר מתאימה. בסך הכך לרוב האנשים בארץ יש דרך חיים די דומה, תיכון, צבא, טיול, אוניברסיטה (זה ממש בגדול). יכול להיות שאתם אמנם בהפרשי גילאים שונים מאד, אבל במצב דומה בחיים. עם ציפיות דומות ומוכנות זהה. כמובן זה נורא אינדיבידואלי. אולי אתה צריך לברר איתה, למה פתאום עלתה לה השאלה?

אפשר להניח שאתה הגבר המבוגר

ביותר שהיא אי פעם יצאה איתו? (עשיתי חישוב בראש, אני יודעת בת כמה היא !!!). בעיניי השיקול שהיא צריכה לעשות הוא באמת המצב של שניכם בחיים, נסיון החיים שלכם, ובעיקר - מה היא מחפשת בבן זוג (מעבר לגילו ומראהו...). אם לה זה מפריע, היא זו שצריכה לפתור את הדילמה. את גילך לא תוכל לשנות, וגם להסביר ש-11 שנים זה לא הרבה. בשביל רון ארד זה המון, בשביל אהבה, אין לזה משמעות.

jedi

New member
אבל איך אני מסביר לה את זה?

במקרה שלי זה רק 7 שנים. היא הבחורה הכי מקסימה שקיימת (אני אומר את זה הרבה אומנם, אבל כל פעם מתכוון לזה). אבל היא לא מוכנה לצאת איתי.
אנחנו מדברים בטלפון כבר שנתיים, והבנתי את הרמז, אבל היא כ"כ מקסימה, שאני לא יכול להפסיק לדבר איתה. וזה לא שיש לה חבר או משהו - לפעמים היא אפילו מעיזה לקטר לי על העניין (רק לפעמים, כי היא רק חצי פולניה). והיא לא רוצה שנפסיק לדבר - היא אומרת שנורא כיף לדבר איתי. אני לא מבין אותה.

אושר מ

New member
סליחה, עצור

היא לא מוכנה לצאת איתך בגלל הפרשי הגילאים? מי המבוגר יותר? מה הרקע של ההכרות? האם נפגשתם בעבר?

jedi

New member
אני המבוגר.

אני בן 25, היא בת 18. ראיתי אותה פעמיים, באירועים רבי-משתתפים. מיותר לציין שלדעתי היא נראית מ-ד-ה-י-ם. (הטעם שלי לא בדיוק ממוצע). עוד משהו?

אושר מ

New member
הממם

והבעיה היחידה שלה בלנסות קשר איתך זה הגיל? אולי אם ככה היא לא מרגישה בוגרת מספיק מנטלית בשביל קשר כזה... אם זו ההרגשה שלה אין מה לעשות. אם זה בגלל מה יגידו בחברה... תחזור אלינו
. אבל תפרט קצת יותר...

jedi

New member
אני לא יודע מה הסיבה האמיתית.

כל פעם ששאלתי קיבלתי תשובה אחרת. האחרונה (כרונולוגית): "אני מפחדת שנתאכזב אחד מהשני" ואני חושב שהיא יותר בוגרת ממני.

אושר מ

New member
הממם

אז אולי כדאי ללכת לזה מהכוון של בירור הסיבה האמיתית? אחרת לא תדע איך להתמודד. אולי להפגש סתם אחר צהריים באיזה בית קפה? לא יציאה דייט.. פשוט לבלות... שיחת טלפון על כוס קפה...?

jedi

New member
ניסיתי.

פעם בכמה חודשים אני מציע. הצעתי קפה, הצעתי קפה-לא-מחייב, הצעתי לימונדה-עוד-פחות-מחייבת (חשבתי שאולי יש לה סטיגמה לקפה), בסוף אפילו הצעתי טיול לאילת (נסעתי ממילא, ואני חושב שהצעתי באופן הכי לא מחייב שאפשר), ניסיתי תרגילים מסוג "יש לך זמן לדבר? הרבה זמן? יופי, אז אני בא", ותמיד שמעתי לא. בחצי מהמיקרים גם הרגזתי אותה.

zimes

New member
זה לא בגלל הגיל

אתה יכול לנג´ס עם למה, ותמשיך לקבל התחמקויות. אתה יכול להציע אירועים רבי משתתפים. אתה יכול להשלים עם זה שמבחינתה אתם ידידים בלבד. > מעין הרעיונות של צימעס יבש <

jedi

New member
ניסיתי להשלים

אבל גם כידידים היא לא מוכנה להיפגש. גם לא עם הבטחה שזה רק בשביל לדבר. אבל היא כן רוצה לדבר בטלפון. ואולי . . . אני צריך להפסיק להתאהב בנשים הלא נכונות
לכל מי שהגיב!

shellyland

New member
אולי אתה פשוט צריך להשלים

עם זה שהיא כנראה לא רוצה אותך?

למעלה