11 קומות.

GreenIs

New member
11 קומות.

".... לא יודע עכשיו. אני יורד למטה לבדוק משהו...." "תענו לטלפונים! אני הולכת לדואר. כבר חוזרת" קומה 11 - נכנסים למעלית. מעבירים מבטים שובבים אחד בשנייה תוך כדי שיחה סתמית, המחשבות כבר דוהרות קדימה. קומה 10 – מצמיד אותי למראה ומנשק אותי, אני מחזיקה במעקה שיש מסביב המעלית ומתמסרת לך. קומה 9 – מחזיקה אותך במותניים ושנינו טורפים אחד את השנייה. אני נושכת אותך בצוואר מרוב תאווה ואתה משיב לי בצביטה בפיטמה. קומה 8 - אני פותחת לך את החגורה במכנסיים, מורידה אותם לגובה בירכיים ואתה, מרים לי את הרגל, מסיט את החוטיני שיש לי מתחת לחצאית קומה 7 - נכנס אלי במלוא הכוח מביט בי עמוק בעיניים מלטף את שיערי ומחזיק את גופי שלא אפול, מזיין אותי חזק ומהר מרגיש את הרטיבות שבי, את ההתכווצויות. קומה 6 - מחזיק חזק יותר את שיערי, מושך ושולט בי ושנינו נושמים מהר, מזיעים ולא חושבים בכלל על העובדה שזו מעלית שיכולה לעצור בכל קומה. קומה 5 - גלי הזיעה נוטפים ממני ואני עוצמת עיניים מרגישה אותך בכל נקודה בגופי מקצות האצבעות עד הראש, ואתה בתנועה מהירה גורם לי להיאנח ולגנוח. אני מרגישה איך אני מתחילה לגמור קומה 4 - שנינו מגיעים לאורגזמה ביחד, גונחים ורועדים זה בזרועות זו ואני מרגישה איך אתה משתחרר בתוכי. קומה 3 - אתה בתוכי, מתנשקים בעדינות ומחייכים זה לזו קומה 2 - מתלבשים מהר ומסתכלים במראה, מחייכים כל אחד לעצמו, כל אחד לשני. קומה 1 - מסדרים את הנשימה, מחזיקים ידיים. - הפסקת חשמל. מה נראה לכם נעשה עכשיו ?

nasooyy

New member
../images/Emo13.gif מתג המאוורר במעלית -

- לא היה איכפת לי להיות... אבל, גם בל בוי - הולך... מענייג! (מעלית איטית קצת, לא?!) (-;

אייבורי

New member
נראה לי שקיבלתי קלסטרופביה

וגם לומבגו, לונוח בעמידה. עד אליך אין לי כוח עוד לבוא.

למעלה