11 ל11 שמח

Free Smile

New member
11 ל11 שמח

אם יש דבר אחד מקסים שאני מגלה כרגע במעבר מא'דם לדימן השכנה זה לראות (ולשמוע!) ילדים מתרגשים בעודם עוברים ברחוב עם אורות ובליווי מבוגרים, מתדלפקים על בתי השכונה הרגועה ומבקשים (ומקבלים) ממתקים

התרגשתי בשבילם!
אף שהתבאסתי קלות שלא דפקו על הדלת שלנו. כנראה שיש קוד כמו לשים נר ליד הדלת או משהו שלא עשינו על מנת להזמין אותם

Free Smile

New member
איזה תיזמון

עת שליחת ההודעה צלצלו אצלנו שתי ילדות חמודות. הקטנה הודתה שmama הכינה את הlantern

חג אורות?

אילת72

New member
אצלנו

דווקא דפקו המוווון ילדים בדלת... היתה פעם אחת עם קבוצה ענקית של ילדים... הילדים שלי קצת נבהלו... למרות שהם כבר שבועות מתכננים לחלק ממתקים.. (לשיר בהולנדית הם עוד לא למדו) - אבל צילמנו, חילקנו ממתקים וקצת אוריגמי (שילדיי גם כן הכינו מראש) ואפילו אצנו לסופר לרכוש עוד ממתקים... עקב ערימות ילדים נוספות שנחתו על הדלת. אכן היה מרגש ואפילו צילמנו קצת.

Willowheel

New member
חזרנו עכשיו... פעם ראשונה שלנו

והילדה מאד נהנתה, למדה את השירים בע"פ ושרה בגאווה. הסתובבנו עם עוד ילדים והורים, היה שמח ועליז, ורק אני, משום מה, ולהפתעתי הגמורה, חזרתי מדוכאת. לא יודעת למה, הרגשתי כל כך לא שייכת, כל כך זרה... המבוגרים האחרים בקבוצה היו נחמדים והכל, אבל לא התחברתי. כולם מבינים ומפטפטים בהולנדית ומשום מה הפעם זה ביאס אותי. סתם דיכאון קטן של מהגרים...

זה יכול להכות בכזו הפתעה

לא נמצא כאן הרבה זמן (שנתיים וחצי), אבל לעיתים זה בהחלט יכול להגיע בהפתעה מוחלטת.

אני זוכר שאני ואישתי ההולנדית הלכנו למסיבת חג מולד ב-2010, זה היה כל מצחיק והזוי, אבל בשלב מסויים הבנתי שאני באמת "מחוץ לעניינים", לא משנה כמה ניסיתי וכמה הם היו נחמדים, בשלב מסויים השיחה תמיד מגיעה למזג האוויר

Psychstudent

New member
ובינתיים במסטריכט...

לא ראיתי שום דבר שקשור לילדים שמבקשים ממתקים. רק אלפי אנשים מתקבצים במרכז העיר ושותים בירה מ11 בבוקר. מיותר לציין שמדובר בחגיגה רצינית!!

קנינו ממתקים, הכנו שקיות

ואף אחד לא הגיע.

אולי זה קשור לעובדה שאנו גרים בקומה ה-11..

תודה לאל שאת משתמשת במילה הזו

ולא באדמה

עדיין יש לי סיוטים מהמרצה שלי למדעי הקרקע והמים כשמישהו בטעות אמר "אדמה", בחיים לא ראיתי מישהו משתמש ככה בחרמש.

למעלה