10x7 Counterstrike

10x7 Counterstrike

אף אחד לא מדבר כי אף אחד לא ראה? מי זיהה את אינראה (מפיירפליי)??
אגב, לעומת התלונות שלנו (שלי בעיקר) בפרקים הקודמים, התרגום הפעם, לדעתי, היה די בסדר (חוץ מאולי "משימת סריקה")

ARIS BOCH

New member
פרק מצוין

מישהו יודע איך הג'אפה ידעו להפעיל את המתקן של הקדמונים? זה לא פשוט להפעיל את המתקן הזה, הרי בסוף עונה 8 (ספויילר לצופי AXN) - קרטר וסלמאק היו זקוקים לעזרה של בעל בשביל לכוון אותו,אז איך הג'אפה ידעו לכוון אותו מחדש?

תשובה (שהיא כמובן ספויילר לצופי AXN כמו כל

השרשור שיהיה כאן.... אם יהיה) מן הסתם אחרי הפעלה ראשונה של המתקן בדקארה, אמנם בעזרתו של בעל, הג'אפה למדו ושמרו על הידע... הרי לאחר שגילו את דקארה והנשק הופעל והכול "הושב למקומו בשלום" נוצרה מועצת הג'אפה שיושבת בדקארה... מן הסתם אחת הסיבות היא כדי לשמור על המתקן, שלא ישתלטו עליו גורמים עויינים... תזכור גם שהגאפה חיים הרבה זמן, כך שמי שראה את בעל מפעיל את המתקן, עדיין חי (הרי לא עבר כ"כ הרבה זמן מאז)

adili6

New member
היה פרק ממש נחמד...

אהבתי אותו אבל הוא לא אחד שאני אראה שוב ושוב כמו הקודמים.. נראה לי שאחרי ה"צחוקים" שאיתם התחילו את העונה, הם חזרו להיות רציניים כי בכל זאת יש האוריי...אז כנראה שכך יהיו כל שאר הפרקים לא?

subatoi

New member
התרגום היה סבבה הפעם,

הדבר היחיד שהפריע לי זה שהיה כתוב "לבצר" במקום "לצור" על איזה כוכב, או לא זוכר את ההקשר. אפילו המושגים הגייטרים יצאו בסדר הפעם. * לנדרי ו-ואלה קיבלו זמן מסך מכובד. * ברא'טק שב בסערה אל חיינו (וטוב שכך). * מורנה/מורינה בקארין המגאניבה מפיירפליי. * והשחקן שגילם את ראש המועצה הג'אפאית (לשעבר), שהיה גם בתפקיד ראשי בפרק E2 של "אנטרפרייז", ומסתבר שגם בשליחות קטלנית 3, עפ"י הדף שלו ב-IMDB. מי זוכר בכלל
סה"כ היה פרק טוב, אקשן, והתקדמות עלילתית, שזה הכי חשוב. וד"ר פיל

ARIS BOCH

New member
הטעות בתרגום היתה בקשר לכדה"א

סאטק אמר שהם יטילו מצור על כדה"א ובתרגום היה כתוב שהם יבצרו אותו...

שכחת עו דתפקיד לסא'טק:

בעונה האחרונה של JAG הוא היה ה JAG (במקום אדמירל צ'דוויגן) שזה גם תפקיד מכובד

האפקטים החדשים...

האם יש עוד מישהו שמרגיש כמוני בקשר לאפקטים הממוחשבים בעונות החדשות? (9-10), אני פשוט נגעל מסירטון הפתיחה ומספינות החלל החדשות, אני מתגעגע לגרפיקה של העונות הישנות. הכל נראה כמו משחק מחשב.

subatoi

New member
תלוי מה.

אין לי בעיה עם קטעי החלל. מה שמאוד צורם לי זה סרטון הפתיחה, כמו שציינת. הסטארגייט מקרוב נראה שם כ"כ מצויר שזה מגעיל. אני לא מבין מה היתה הבעיה שלהם עם הקטעים המקבילים הישנים. פשוט מזעזע. ואני חושב שגם טבעות השיגור הממוחשבות הפריעו לי, אבל אני לא כ"כ בטוח כבר.

Enderew

New member
סימריה

נדמה לי, או שאמרו שסימריה נפלה? * סימריה = העולם הויקינגי שבו נפגשנו לראשונה עם תור. כי אם אני לא טועה, זה אומר שמשהו ממש לא בסדר עם האסגארד, שככה הם נוטשים את המאמינים שלהם. ובנוסף, זה לא מסתדר עם העלילה, הרי כשהגואולד פלשו לסימריה, הויקינגים שם היו נלהבים להתאבד בשם תור, ולא היה ספק שאיש מהם לא יעבוד את הגואולד. לא מתאים לאופי שלהם לקבל את האוריי.

הלדין

New member
לא. רק הברידן ולאנגרה נזכרו בין הנופלות

בכל הנוגע לאסגארד, יש להם מנהג מרגיז לא להיות שם כשצריכים אותם. צוות הס"ג היה צריך להתקשר לת'ור כדי שיבוא להציל את סימריה מהרואור - זה לא שהאסגרד מפטרלים מסביב לעולמות האלה באופן קבוע. האסגרד מסתמכים על כך שהגואולד מכבדים את ההסכמים איתם וממקדים את מאמציהם. האסגארד מתעבים את האוריי - ניתן להסיק זאת מהעזרה שהם מגישים לטאורי כנגדם. לא ברור מה יחס האוריי לאסגרד.

למעלה