עונה
אוהבים: 1. לישון 2. נוע"ל 3. והקבוצה בכלל 4. לאכול D: 5. להיות עם המון המון שכבות כשממש קר [כזה כשחם שקר
] 6. לשמוע מוזיקה 7. לקרוא 8. לראות סרטים 9. לצלם 10. לצייר 11. להתקלח 12. להיות היפראקטיבית [כרגיל.. כמעט] 13. סרטי אימה 14. סתם ללכת, במיוחד אחר הצהריים 15. טיולים 16. לשחק במשחקים ישנים, או לשמוע מוזיקה נוסטלגית 17. תה 18. פלאפל 19. שפות מגניבות כאלה כמו יידיש 20. מלך האריות שונאים: 1. לשטוף כלים 2. להיות חולה כל הזמן 3. להיות חולה ובמחזור [וזה תמיד קורה לי סעמק] 4. כשנכנסים לי לצלחת 5. כשמדגדגים אותי בלי סוף

6. כשאנשים מסננים 7. כשאנשים לא קולטים שלא אכפת לי מה הם חושבים עלי ומנסים להמשיך בכוח 8. כשמותחים בדיחות בכוח 9. נמלים 10. כשמכוניות בחורף משפריצות עלי את כל המים שעל הכביש 11. כשאנשים לא יודעים מה זה די 12. מתמטיקה. באמת, באמת, באמת אני לא אצטרך מעבר למה שלמדתי במקסימום כיתה ז' [בעצם מעל היסודי לא צריך, אבל בסדר, עוד שנה מעבר] 13. שיעורי ספורט. וספורט בכלל. ושהמורה לא קולטת שאני לא יכולה לנשום. 14. התקפים של השעלת [שהיא כבר פאקינג 5 חודשים] 15. הרגשת תלותיות 16. להרגיש לבד 17. לסדר 18. לנקות 19. אבנית במים 20. שאני לא יכולה להרדם אף פעם אז אני תמיד עייפה