....

....

סתם רציתי לשתף... לפני 5 חודשים נפצעתי.. כנראה יותר קשה ממה שחשבתי לעצמי.. ביום הראשון של קורס קיץ ביולי התמוטטי מרוב כאבי גב תחתון... כולם אמרו לי שם לכי למסאז' זה יעבור.. לכי לדיקור.. וכל מיני חארטות כאלה.. ממאז לא חזרתי לרקוד.. סתם בבאסה של החיים.. וכמה שאני מנסה לעודד תצמי זה לא עוזר.. זה השנה הכ מחורבנת בעולם , אין לי מושג אם אי פעם אני יחזור לרקוד.. אם אי פעם אני ישוב להיות בחיים הורמאלים שנמצאיחם בחופש מ9 בבוקר עד 11 בסטודיו.. שחוזרים מותשים... שמנותקים מהעולם ונכנסים לטטראנס של ריקוד... מוכר?!??!, אני במגמת מחול.. וכאילו אין לי מושג מה יהיה ההמשך.. לפעמים יש תרגעים האלה של התקווה אחרי שאת מדברת עם רקדנים שאומרים שהם נפצעו ולא רקדו שנה שלמה.. שאחת מספר לך שהיא פיספסה אודישן לגוליארד בגלל פציעה והיא ספגה את זה.. אקיצצר סתם רציתי לשתף.. ולמי שמתעניין מה יש.. אז זה בעצם שברי מאמץ בחוליה בגב... זה נשמע גרוע אה?? אקיצר אני מרגישה שאיבדתי את החיים שלי.. אני יודעת שזה נשמע מןגזם.. אבל זה באמת הכל.. כאילו היה משו שהחזיק אותי... ועכשיו הוא לא פה... סתם תגיבו.. ואני באמת רושמת את זה מרגע של ייאוש.. . נקווה לטוב "עכשיו קצת קשה, אתה חושב לוותר, אתה הרי לא הטיפוס שנלחם בשיניים.."

יהיה טוב../images/Emo24.gif

תקשיבי,אני לגמרי מבינה אותך,זה קודם כל. גם אני,אם אני לא רוקדת-יכולה להשתגע ולהיכנס לדיכאון
. אבל,את חייבת לחשוב על זה שבעתיד תחזרי לרקוד ויהיה לך שוב כיף!
ואת חייבת לגשת לפיזותרפיה או כל דבר שהרופא מפנה אותך,ולהקשיב להוראותיו. זה יעזור לך להגיע לשלב של הכיף במהרה
אני במקומך הייתי מנסה לכתוב...או לרקוד בצורה שלא תכאיב לך,לבינתיים:]
רפואה שלמה ואיחולי החלמה מהירה!

תחלימי :)

אני לא בטוחה שזה שבר מאמץ כי בגב לא יכול להיות שברי מאמץץ זה רק ברגליים. גם לי יש כאבים בגב בתחתון אבל בצב שמאל וזה מקרין לי על כל הרגל ומסתבר שיש לי פריצת דיסק ואני רק בת 15 וחצי ויש לי את זה כבר שנה.. אם זה לא פריצת דיסק או משו כזה שלא ניתן לריפוי לכי לרפלקסולוג שיטפל בך זה טיפול טוב ועוזר מאוד אם אתה הולך למישו שיודע לעשות.

שלחופה2

New member
../images/Emo201.gif

מבינה אותך לגמרי... בשנתיים האחרונות יוצא שכל שנה יש כמה חודשים שאסור לי לרקוד כרגע גם לי אסור לרקוד בגלל ניתוח שעברתי זה מבאס, החיים מרגישים לפעמים ריקים וחסרי משמעות אבל תחשבי שסה"כ את בריאה, ויהיו לך עוד שנים להנות מכל מיני דברים זו רק תקופה כזו וגם היא תעבור

vashla

New member
תרגישי טוב!

וחייכי, יכולת לצאת יותר בנזק. מזל שזה רק זה:) אני מאחלת לך המון בריאות! ותשמרי על עצמך!!!

תראי

בנושא הזה רק הזמן עושה את העיניין. יש פתרונות לבינתיים. תלכי לפיזיותרפיסטית שתתן לך תרגילים שאת כן יכולה לעשות. כדי לשמור על הכושר

MIKY girl

New member
זה בדיוק מה שיש לי!!!

והאמת שלא התעודדתי במיוחד ממה שכתבת..חח אבל אני באמת יכולה להבין את הבאסה כי גם אני נמצאת בה.. במיוחד אצלי (אולי גם אצלך) שבתקופה הזאת בדיוק התחלתי נורא להינות ועברתי למקום חדש.. אבל בגדול אני יודעת שזה קשה אבל חייבים להיות חיוביים ולקוות שנוכל לחזור..

אממ רציני...

מצטערת מאמי אם ביאסתי אותך... אאממ מה יש לך בדיוק?? וכמה זמן את כבר לא רוקדת.. ויהיה בסדר חייבים להאמין

n o o o a m

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo194.gif|חיבוקענק!|

אויש בובה!!
תרגישי טוב
פציעה בגב לא אומרת לי כ"כ הרבה, אבל אני בהחלט יודעת מזה להיות מושבת, גם אם זה לא לגמרי... החלמה מהירה!!

החלמה מהירה!../images/Emo54.gif

אני באמת מבינה אותך שזה קשה לך.. ושאת לא יכולה לרקוד,אני אל מאחלת את זה לאף אחד ואחת שרוקד. יש באמת הרבה רקדנים שנפצעו ואחרי זמן מה חזרו לרקוד, יש אפילו את הסיפור המדהים שקרה לעידו תדמור ( הוא היה נראה לי בשפאגט באוויר והיו צריכים לתפוס אותו, ולא תפסו אותו, הרופאים אמרו לא שאולי הוא לא יעמוד(!) יותר) אבל בסוף הוא המשיך לרקוד. אני מאחלת לך החלמה מהירה! ושכמה שיותר מהר תחזרי לרקוד.

החלמה מהירה!

תראי..בואי אני אספר לך מקרה.. יש לי חברה שרוקדת בסטודיו מסויים וריקוד זה החיים שלה אין לה עוד חוגים חוץ מזה ויש לה 8 שעות ריקוד בשבוע והיא ממש רחוק היא נוסעת מראשון לנס ציונה לבד במונית וחוזרת עם אבא שלה. יום אחד היא עשתה קפיצה בבלט ונקרע לה [או כמעט נקרע לא סגורה על זה] הגיד והיא לא יכלה לרקוד במשך שלושה חודשים בערך היא לא רקדה חודש בערך היא הייתה הולכת צולעת לכל מקום וכאב לה. היא הייתה אצל פיזוטרפיסטית [סליחה אם טעיתי בכתיבה] ולפני שבועיים היא הלכה לרופא לראות איך זה והוא אמר לה שהמצב לא כל כך טוב ושהיא לא תוכל לרקוד בערך שנה היא הייתה ממש עצובה אבל היא לא הפסיקה להאמין שהכל יהיה פסדר ניזהרה ממש ממש עם הרגל ולא אימצה אותה בכלל. וביום חמישי היא הלכה לרופא [אחר] לדעה שניה והוא אמר לה שהיא יכולה כבר לחזור לרקוד [לא היו לה כאבים ולא כלום במשך רוב הזמן (חוץ מהחודש ההוא..)] וביום ראשון היא חוזרת לרקוד! ומה המסקנה? אף פעם אסור לך להפסיק להאמין תמיד תחשבי חיובי ואופטימי כי את רואה? זה מקרה אמיתי! בחיי! אל תגזימי במאמץ תקלי על עצמך כמה שיותר! וכמה שזה מציק לך תנסי לדבר על זה עם כמה שיותר אנשים כדי להקל על עצמך! מקווה ששיניתי לך משהו בעזרת הסיפור הזה:) החלמה מהירה

ליאנההה

New member
תגובה :)

אני לא מבינה, הרי שבר מאמץ זה משהו שאפשר להחלים ממנו! לא..? ידוע שכשיש שברי מאמץ פשוט צריך לנוח. אני בטוחה ששבר מאמץ בחוליה בגב זה משהו די רציני, אבל 5 חודשים שאת לא רוקדת כבר . . . מתי תוכלי לחזור? יש לך עדיין כאבים? מקווה שהכל יסתדר לטובה!

תודה

תודה רבה רבה לכולם.. זה פשוט הרגשה טובה לדעת שיש אנשים שאולי איפשהו יודעים מה אתה מרגיש.. אני חוזרת עכשיו מהבצפר בשעה 2 ורבע.. אחרי שפשוט יצאתי משיעור בלט של הבנות מהמגמה שלי כי נמאס לי לשבת בצד ולראות דברים.. דברים שפשוט לא עושים לי טוב. יהיה טוב

Only Dance

New member
אהמ... משהו שלא רציתי לספר.. אבל אם יעודד..

לא רציתי לספר את זה על עצמי, אבל נפצעתי בצורה שגם כן נכנסתי לפרנויות שלא אוכל לרקוד יורת בחיים, זה היה משהו כמו 2004, היית בת 14, ואני רוקדת מגיל 6. היום אני בת 18 עוד פחות מחודשיים... בכל אופן.. נפצעתי כשעשיתי רנדט בתנופה (נראה לי בעברית זה מערבית) ואז מהתנופה הזו של העמרבית קופצים לשפגט לריצפה, הידיים שלי החליקו וככה נשארתי על הריצפה בשפגט.. ורגל שכמעט נקרעה לי. מה שהיה זה שבאמת אורטופד, צלעתי חצי שנה, המשכתי לרקוד - ואולי זו הייתה טעות כי זה האריך את ההחלמה, אבל לא יכולית להפסיק למרות הכאבים, וטיפלית בזה בדיקור סיני כי לאורטופד לא היה פתרון של רפואה קונבנציונלית אז הלכתי לרפואה אלטרנטיבית משלימה . מה שאני ממליצה לך זה לטפל בזה בקור רוח, ולהבין שדביםר עוברים שברי מאמץ.. עוברים, לא נשאירם לתמיד תצטרכי להיות זהירה להבא או להוריד הילוך אבל לרקוד את תוכלי בטוח! היום אני רוקדת ויש לי שפגט חלק על אותה רגל שנפצעתי בה... אני לא מאיינה כשאני עולה במדרגות ומדלגת... כי הייהת חצי שנה שלא יכולתי לעלות.. נורמלי והיום זה נראה כמון קסם... ומעריכה כל רגע היום... כל רגע. אז תראי דבירם לטובה קאטי.

../images/Emo193.gifתודה

תודה רבה רבה רבה קאטי.. שמחה שעכשיו את סבבה ואני בטוחה שהזמן יעשה את שלו.. העיקר סבלנות ומחשבות טובות

למעלה