...

...

את ליבי מי צבט ? לא החזיר את מבט ? עור פני צבע באדום ? מי ישמח כשאמעד ? לאויבי מי יסעד ? לחמסין מי יוסיף את חום ? מי יקפיא בצינאה ? מי אוהב את שינאה ? מי מחשיב עצמו יהלום ? מי ברגש מואס ? חולשתי מי לועס וכורה בשבילי את תהום ?

../images/Emo76.gif

הגעת הביתה. עלית לחדר. אתה מתיישב על הרצפה. בוהה בקיר לבן. צמרמורת. סכין חד כתער עטוף בצמר גפן... אני יושב ברגליים משוכלות וגב זקוף ועיניים פקוחות. נושם פנימה והחוצה, פנימה והחוצה, מנסה לא לזוז. סכין חד כתער עטוף בצמר גפן... אתה יושב כל עוד אתה מסוגל לשבת, עד שהכל כואב. יושב עד שהכל מפסיק לכאוב. יושב עד שאתה מאבד את עצמך בקיר הלבן, יושב עד השמוח שלך נהיה ריק כמו הקיר הלבן. אתה יושב ואתה בוהה ואתה נושם. סכין חד כתער עטוף בצמר גפן... אני יושב ואני בוהה. אני נושם. אני עם עיניים פקוחות. כל הזמן. דף נייר קרוע ומקומט על הריצפה סכין חד כתער עטוף בצמר גפן... אתה משאיר את העיניים פקוחות כמה שאתה יכול. כי כשהן עצומות, אתה רואה ............ סכין חד כתער עטוף בצמר גפן... אני מרגיש שילוב מוזר בין שיתוק לעצב... סכין חד כתער עטוף בצמר גפן... בא לי לשבור אותו. לפרק אותו, לרסק אותו. לחתיכות קטנות, דקות דקות דקות, ואז לעטוף אותן במטלית לחה ולרסק את החתיכות. להגיע למצב שאני עושה פווווווו חרישי ומפזר אותו ברוח. סכין חד כתער עטוף בצמר גפן... בלילות אחרים. בשדות ציד אחרים. ערים אחרות, מכונות ענק אחרות, יערות של בניינים ונהרות של אספלט. מפלצות בטון שגברים ונשים אחרים ואחרות ישנים בהן, מתגעגעים לכוכבים בלילה. מגדלים צמחים קטנים על אדן החלון ומחזיקים בבתיהם כלבים קטנים. מוציאים אותם לטיול במסדרונות בתהלוכה ענקית ומתמשכת של קופסאות וצמתים ורמזורים. רצים ומייללים ברחובות האפלים. אנחנו, לא הכלבים. בועטים בקהות חושים שנכפתה עלינו על ידי חברה שלכודה בפירוד ובשקרים וביאוש. תרבות שהופכת לקישוט זול של תקופת החגים, יופי המוני שעטוף ריקנות שקורסת במהירות גדלה והולכת אל מגרשי חניה ומרכזי קניות וחללי המתנה וחדרי צ`אט באינטרנט. "לא- מקומות" שבהם איש שוב לא ידע דבר על איש. שום. דבר. הוא שונא אותך. הוא אוהב אותך. אני שונא אותך. הוא אוהב אותך. קווי האהבה נמתחים לאורך עקומות ספיראליות. פראבולות של ודמעות, של אובססיות וטיקים והרגלים רעים ומחוות שקריות ושירים שבוקעים ממערכות סטריאו מיושנות.

odery

New member
יא איזה אוצר מילים.. אולי תערוך מילון או משו?

זה טון תעסוקה.. ואם תתעקש, אני מכירה רופאים שמטפלים בזה

../images/Emo219.gif

למילים שלי לאותן מילים שכבר כמה ימים מסרבות לצאת לאותן מילים שרצות בראש בלי הפסקה ולא מוכנות לעשות "פוס" אפילו לרגע אני לא מכיר עוד אדם שסוגד למילים כמוני הרי אמרתי לכן כבר לא פעם, שאני, בלי המילים שלי, אני כלום זה כבר כמה ימים שלא מצליח לקרוא זה כבר כמה ימים שלא מצליח לכתוב יש כאלו שצוחקים עלי, אומרים שתמיד כשלא מוצא חן בעיני משהו אני בורח ומסתגרת בין הררי מילים, מאחורי יומן או ספר שכאילו משמשים כבריח שלא ניתן לפתוח אני לא חושב שזה נכון. אולי במידה מסוימת כן, אבל.. יודע שהרבה כוח אני מוצא במילים.. מתחזק דרכן כל כך אוהב לשקוע במילים, כאילו להכנס לתוכן, לחיות אותן ובמקביל לשכוח מהכל. כן, זה כנראה אכן סוג של בריחה מסוימת אבל.. לא אכפת לי. לברוח זה גם סוג של התמודדות. ובזה אני בוחר, עם זה טוב לי. וזה כבר כמה ימים שאתן מתחבאות לי זה כבר כמה ימים שאני בלי מילים אני לא יודע כמה, למה ואיך רק יודע שצריכ אתכן חזרה יותר מידי קולות מסביב יותר מידי מילים נכנסות לאוזניים ודווקא איתן, קשה לי עכשיו דווקא אותן, אני לא רוצה.. כמה קסם יש במילים האלו שלא ניתן לשמוע פעם חשבתי שאני אשאר חשופ ברגע שיראו את המילים שלי היום מבין שאני חשוף לא פחות כשרואים אותי כשלא יכול לברוח תחת הרי ספרים ויומנים אז זהו, יודע שזה נשמע מופלץ ביותר אבל.. בבקשה, אני צריך אתכן חזרה

למעלה