רשימת כל הזוכים של הפסטיגל מכל השנים!!

../images/Emo41.gif רשימת כל הזוכים של הפסטיגל מכל השנים!!../images/Emo41.gif

פסטיגל 1981 מקום ראשון - עזרא דגן עם השיר איגן מיגן קוביה. פסטיגל 1982 מקום ראשון - ירדנה ארזי עם השיר מילה קטנה. פסטיגל 1983 מקום ראשון - שולה חן עם השיר אם. פסטיגל 1984 מקום ראשון - יגאל בשן עם השיר ציגלה ביגלה בום. פסטיגל 1985 מקום ראשון - רבקה זוהר עם השיר הדרך אל הכפר. פסטיגל 1986 מקום ראשון - רבקה זוהר עם השיר חלקת אלוהים. פסטיגל 1987 מקום ראשון - אדם עם השיר לא לוקח בקלות. פסטיגל 1988 מקום ראשון - אדם עם השיר אל תשכח. פסטיגל 1989 מקום ראשון - אדם עם השיר כמו גיבור מצויר. פסטיגל 1990 מקום ראשון - אדם עם השיר מתנשקים בצרפתית. פסטיגל 1991 מקום ראשון - גידי גוב עם השיר מה מי מו מקום שני - סי היימן עם השיר בכל מצב מקום שלישי - חני נחמיאס עם השיר צ'יק צ'אק פסטיגל 1992 מקום ראשון - להקת הופה היי עם השיר היי עצור מקום שני - חני נחמיאס עם השיר בת בן פסטיגל 1993 מקום ראשון - מיכל ינאי עם השיר שלום היא מילה שימושית. מקום שני - להקת הופה היי עם השיר עושים שמח מקום שלישי - חני נחמיאס עם השיר ילדת סנדוויץ' פסטיגל 1994 מקום ראשון - אתניקס עם השיר הנסיך הקטן פסטיגל 1995 מקום ראשון - מיכל ינאי עם השיר לדבר עם חיות מקום שני - הופה היי עם השיר כשיש לך חבר מקום שלישי - דפנה דקל עם השיר בא אליי מלאך פסטיגל 1996 מקום ראשון - יעל בר זוהר עם השיר החיים הם קרקס מקום שני - גיל ססובר עם השיר מלך הכיתה פסטיגל 1997 מקום ראשון - היי פייב עם השיר עולם אגדה פסטיגל 1998 מקום ראשון - היי פייב עם השיר קטן זה הכי כיף בעולם מקום שני - שרית חדד עם השיר חברים בכל מיני צבעים פסטיגל 1999 מקום ראשון - יעל בר זוהר עם השיר כוכב האהבה פסטיגל 2000 מקום ראשון - יעל בר זוהר עם השיר הפייה הקסומה פסטיגל 2001 מקום ראשון - שרון דואני עם השיר כשאני אוהבת מקום שני - גלית גיאת עם השית עוד געגוע פסטיגל 2002 מקום ראשון - יהודה לוי עם השיר עד הסוף הטוב פסטיגל 2003 מקום ראשון - יהודה לוי עם השיר הכוח שבאהבה פסטיגל 2004 מקום ראשון - הראל מויאל עם השיר אני הוא זורו מקום שני - הראל סקעת עם השיר לעוף מקום שלישי - רן דנקר עם השיר כמו רובין הוד פסטיגל 2005 מקום ראשון - רן דנקר עם השיר איש הברק מקום שני - יעל בר זוהר עם השיר האהבה היא קסם מקום שלישי - אושרי כהן עם השיר רוצה להיות פסטיגל 2006 מקום ראשון - רן דנקר עם השיר לב אמיץ מקום שני - אליענה בקייר עם השיר החץ המנצח מקום שלישי - טל מוסרי עם השיר איש השאלות

porky169

New member
ו...מוסיף../images/Emo134.gif

מקום שלישי ב92 גידי גוב בשיר אם אתה נופל מהגג מקום שני ב89 סמיר שוקרי עם ממשה ועד מוחמד פסטיגל 85 מקום שני כמו צועני עם ארץ הצבר ומקום שלישי אילנה אביטל עם בוא אל החגיגה פסטיגל 86 - מקום שני אלון אולארצ'יק עם עמאל מורקוס בשיר שלום סלאם פסטיגל 87 מקום שני עדנה לב עם הדגל שלי ו מקום שלישי עופרה חזה עם ארבעים פסטיגל 94 - מקום שני עודד מנשה עם כל דבר הוא שיר מקום שלישי עינת ארליך בשים בננה על הראש

ו... מוסיפה עוד

1988 - מקום שני - סי היימן עם השיר על המספרים. (לא זוכרת איך קוראים לשיר). דיברתי איתה, היא סיפרה לי בעצמה

porky169

New member
כתוב בוויקיפדיה../images/Emo134.gif

(ד"א אני זה שכתב בוויקיפדיה את רשימת הזוכים
)

lasnovelas2000

New member
האתר הענק לטלנובלות לילדים ונוער !!!!

האתר הענק לטלנובלות לילדים ונוער !!!! פאבלו ואנדראה קטנטנות המורדים פטיטו קטנטנות ועוד....... http://www.las-novelas.com

למעלה