102fm

chepia

New member
102fm

התוכנית החדשה של מה קשור פשוט נפילה. התוכנית אולי אולי מתאימה לטלוויזיה אבל לרדיו ממש לא. יש הרבה ברברת סתם , הם לא מצחיקים ופשוט מעליבים את האינטליגנציה של המאזינים. האמתי בושה לשלישית מה קשור,היא ממש לא מוסיפה לשלישית המוכשרים הללו. בנוסף יש הרבה תקלות בשידור ברדיו כמו נפילה פתאומית בשידור, מעבר בין הפרסומות לרדיו לטלוויזיה (לפעמים קורה שהפרסומות ברדיו מסתיימות קודם ולפעמים הפוך) אין סינכרון טוב בין הטלוויזיה לרדיו וחבל. הייתי מצפה שלאחר שבוע , התקלות יסתדרו ויותקנו, אחר לצערי התאכזבתי. ממה שאני רואה עכשיו , תמשיך ירידת האזנה לתחנה וזה בטוח. אני בכל מקרה ממשיך להאזין ל-88FM, לתוכנית דרייב טיים של יואב גינור.. תחנה שיודעת לעשות רדיו וזה לזכות המנהל החדש שלה יואב גינור.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
זאת הבעיה

שהתוכנית הזו גם לא מתאימה לטלוויזיה. לא יודע מה ניסו לעשות שם, אבל לא קורה שם שום דבר במשך שעתיים שלמות והדבר היחידי שמשעשע שם זה שניתן לשמוע את ההוראות שהם מקבלים באוזניה. היום למשל הם ניסו למתוח מישהו בטלפון. הייתה שתיקה במשך שניות ארוכות ופתאום שמעו מישהי מההפקה צועקת: "תסביר למאזינים מה קורה". אני חושב שבאמת מגיע הסבר

movie man

New member
חחחח

אני מקווה שטייכר וזרחוביץ' ימצאו בקרוב בית רדיופוני חדש, את הבוקר חזרתי לבלות במחיצתם של טל ואביעד ב- 99

שמעתי השבוע את טל ואבעד ב99

וזה קרע אותו מצחוק במיוחד אביעד שנכנס לדמיות שהוא מחכה נקרעתי מצחוק וגם נשארתי אחר כך לשאר השידורים בתחנה אהבתי את הסגנון של התחנה . כי כמה אפשר לשמוע דיווחיתונעה בגלגלצ ואין המון פירסומות כמו ב88 באמצע היום. שיהיה להם בהצלחה בתחנה החדשה

יפה שנתת צ'אנס עד היום

אני האזנתי ל-20 דקות הראשונות ביום ראשון וישר הבנתי שמשהו רדיופוני אין פה. אני מקווה שרדיו תל אביב יתאפס על עצמו במהרה ויחזור למסלול. אגב אם יורשה לי לתקן אותך....מנהל 88FM הוא יובל גנור. והמגיש של תכנית הדרייב טיים בין 4 ל-6 הוא משה מורד הזכור לרובנו מהימים בהם הגיש את "להיט בראש" בערוץ הראשון.

גלעד2211

New member
אי אפשר להבין מה הולך שם בכלל

הכל מבולגן שירים קדיחות בקיצור מי שאוהב שיהנה אני על הפעם הרשונה 7 דקות (שגם זה היה די ויותר) פרשתי... לקראת סיום היו עוד איזה 5 דקות כשחיכיתי לראות מה זה התבור'יס שכל היום התפרסם, עוד תוכנית שבעיניי היא חסרת תכלית.

התבוריס תת רמה של תוכנית

מסחטת אס אם אסים מהצופים על כל דבר שם מבקשים מהצופים לשלוח אס אם אס מי יילך לקניות מי ינקה שירותים.

למעלה