...........

...........

עם הזמן שלא עוצר מלכת למדתי לקבל את לכתך הכעס מציף לעיתים אולי כי נותרתי בלעדייך ואולי כי נשארתי בחיים את נושבת על פני כשהאש משתוללת עמוק בפנים מגע מוסתר של אהבה חומק את המציאות הנושמת למדתי ממך המון דברים להיות חלק ממך ולהיות חלק מעצמי

לונה..

New member
טוב אז ככה

בא לי למעוך לך את הצורה
אהבתי מאוד, בעיקר את: "הכעס מציף לעיתים אולי כי נותרתי בלעדייך ואולי כי נשארתי בחיים" יכול להיות שכל כך התחברתי לשורות הללו מפני שהזדהיתי איתן. אולי בגלל שזה כל כך אמיתי ונכון... לא יודעת, בקיצור. הלב התכווץ לי ואותי זה בהחלט מספק. אוהבתותך.

נו מה יהיה../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

רציתי לכתוב כבר קודם, בצהריים, אבל לא הספקתי.. אם אתה לא נרדם אז תכבה ת'אור עצום עיניים כמו פעם ועוף כמו ציפור (להיות\ היהודים) נשמע כל כך פשוט אה? האמת שזה שיר מדהים.. האהוב עליי מהאלבום החדש שלהם.. ואיך ששמעתי את השורות הללו חשבתי עליך (בין היתר...) מאחלת לך שזה באמת יהיה פשוט בקרוב.. ובקשר לשיר, את כבר יודעת שאני אוהבת את הכתיבה שלך
עוד יהיו ימים שלא תסבול... חפש עמוק בפנים כי שם נמצא הכל תרים ידיים למעלה כל עוד אתה יכול... להיות

mylight1

New member
אויייי זה כזה נכון

כל מילה חזקה ונכונה איזה כישרון יפה יש לך תודה על השיתוף

קינגית7

New member
הי שמש

שמחה לראות שאת ממשיכה נותנת לנו לזכות ולקרוא בשירייך. השיר הזה, נדמה לי בלתי גמור בכמה רבדים.. אני שמחה לקרוא שמגע של אהבה מצליח, למרות הכל. מאחלת לך הרבה מגעים של אהבה, מוסתרים וגלויים ובעיקר - רבים וטובים.

תודה בנות

קינגית אכן יש המשך לשיר יש שירים שלעיתים נראה לי שאם אני אתן להם סיום משהו יסתיים אצלי.... לונה אני מקווה שזאת מעיכה רצינית כי אני זקוקה לה לפחות מישהו נהנה מהשירים.....משהו טוב אולי בכל זאת יוצא מהרע........

למעלה