..

shaiUSH2

New member
..

היי לכולםם...!!! אז ככה חזרתי מהולנד בסביבות 6 וחצי ואני עדיין בגרמניה מחר אני עולה על המטוס בסביבות רבע ל-10 ואני ינחת בסביבות רבע ל-2 רבע ל-3..!! הנסיעה להולנד היא ככה תחשבו ממטולה עד אילת ועוד שעה נסיעה בערך שבע שמונה שעות!! אבל מי שמבין במכוניות נסענו ב-מרצדס סי-קלסיק 2007 משו כזה...!!! אז ככה יצאנו ביום ראשון בסביבות 10 10 וחצי וזה היה סיוטטטט!!!!! ביום השני היינו במקום שקוראים לו הפליניג משהו כזה והיהה הכי נורמליי שם!!! היה שם רכבת הריםם עם איזה 4 לופיםם ועשיתי את זהה...!!! אחר כך ביום השלישיי כבר חזרנו כי לא היה מה לעשות שם חחחח אהה ואת הדבר הכי חשוב לא אמרתי..!!! ישנו במין צימר או אכסניה אני אפילו לא יודעת איך לקרוא לזה.... זה הדברר הכי מזעזע שבן אדם יכול להיות...!!! אבל לא נורא...!!! טוב אין לי כול כך מה לכתוב עכשיוו אז נדברר שאני יחזור... אהה ולורל רק שתידע שנזכרתי רק באוטו שיש לך יומולדתת אז שיהיה מלאא מזל טוב...!!!!

טל 182

New member
אופס לא שירשרתי נכון...חחחחחח

דווקא יש לי זכרונות נחמדים מהפטלינג...אבל הייתי ממש קטנה אני לא זוכרת הרבה חוץ מהנשר! הנשר עשה לי טראומה!

einatit4

New member
אוייייייייי יש שם את ה"נשר" נכון?../images/Emo199.gif

או שזה בפארק אחר?

einatit4

New member
זה כזה טוווב../images/Emo47.gifעשיתי אותו פעמיים../images/Emo3.gif../images/Emo199.gif

איך העזתי?

טל 182

New member
אין לי מושג...עשיתי אותו פעם אחת וזה פעם אחת

יותר מידי.

shaiUSH2

New member
מי התגעגע לדץ???? חח סתםם אני בארץץ!!

אני כבר בארץץץץץץץץץץץ!!!!!!!!!!!!!!!!1 היהה באנזונהה שםם!!!!!!! חחחח סתם היה די מעפןןן!!!!!!!!!!!! לא נוראא.... נשרוד...!!! אז ככה נחתתי בשלוש ורבע וקיבלנו את המזוודות רק ב4 ועשריםם (איזה עצבים זה היה!!!!!!!!!!!!!) ברבע ל-5 היה רכבת מנתב"ג עד עכו (שזה טיפה קרוב לבית (שעה שעה וחצי משו כזהה...)) מעכו עד לקרית שמונה אוטובוס ורק לפני חצי שעה הגעתי הביתה....!!! אז התגעגעתי מלאא ואני רוצהה שתספרוו לי מה קרה פה שלא הייתי...!! אהה ראיתי את הכתבותת של ביט בוואלה וב YNET זהה פשוטט אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (תקשיבוו אני מקווה שתסלחו לי על זה שאני כותבת עם הרבה רווחים והרבה אותיותת פשוטט הרפלקסים שלי עוד לא חזרו להיות נורמליים!!! מה הקשר רק אלוהים יודע... תקשיבו התפגרתי בשבוע האחרון לא להתייחס!!) אזז יאללה אני עפהה להתקלח ולישון,אני ערה מ-6 בבוקר של אתמול!!!! בערךך 30 שעותתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shirush1112

New member
../images/Emo210.gifחח קוראים לזה אפטלינג.

ויש לרכבת הרים 2 לופים ובורג אחד-האנקונדה יותר טובה XD [כן הייתי שם ועליתי עליה] שמחה שנהנת נראה לי היינו באותו מקום גם אני הייתי במין בתים קטנים כאלה שיש שם מטבח ומיתות קומותיים..התגעגעתי הביתה באמת =\ אבל הולנד מדהימה. שמחה שנהנת.

עדי D

New member
הולנד זה החייםם.

הייתי שם כבר איזה 3 פעים וגמני היתי בבנים כאלו עם מיטות קומותיים ומבטח וסלוןן וגינהה וזה כזה כיףD: ועליתי לאנקונדה יום שני פעם ראשונה בחיי חחחחחחחח אמא לא עולה לשם יותר בחיים ולנשר לא הסכמתי לעלות. חחח><"

shirush1112

New member
חח היינו באותו מקום.

האנקונדה פחדתי חברה שלי עלתה 4 פעמים ו-3 רצוף משהו מטורף. האנקונדה הכי כיף בעולם אני מתה על רכבות הרים.

shaiUSH2

New member
הפטלינג/אפטלינג אותו חרא...

כהה ישנתי שמקום עם מיטות קומותיים.... השירותים שם ממש קטנים נכון?? והכול מעץ.... יש שם מליארד ארונות פרחים מפלסטיק טלוויזיה 12 אינצ' הכי מעפנה בעולם...!!! רדיו שלא עובד..!! זה מקום עם ארוחת בוקר... אבל לא כללנו את הארוחה כי זה לא כשר... אתם וידעים מה זה לטחון 3 ימים רק שימורים?? חחחחחח טוב האמת שהיה פעם אחת שהלכנו למקדונלד'ס..!! ולא אכלנו את ההמבורגר שם כי לא נגענו בבשר כול השבוע הזה שהיינו שם (היינו בהולנד רק 3 ימים היינו שבוע בגרמניה)..!! והאמת שביום שהיינו במקדונלד'ס אז גילינו משהו.......[!!] --------- המבורגר דג זה הדבר הכי מגעיל בעולם...!!!
אז רק שתידעו...:
+
=
ו-
זה פשוט הדבר הכי מזעזע בחיים..!!=[=[=[ חח תיראו מה עשיתי כולה המבורגר דג מסכן... טוב לא נורא...!!! ואי אתם לא מבינים ישתי מ-3 עד עכשיו ואמא שלי העירה אותי כי אז אני לא ישן בלילה אז למרות ה-3 וחצי שעות האלה אני עדיין מתה מעייפות..!! מסכנה-לא להישאר ערים יותר מ-30 שעות רצוף..!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב האמת שברכבת נרדמתי קצת באותו בקושי 10 דקות אז זה לא נחשב.... :| חח איך זיינתי לכם ת'שכל כולה טיול מעפן..!!

למעלה