.....................

yariv~2

New member
.....................

אלי : "הלו?" אריק "כן, שמוק?" אלי: "אז מ´מצב? מה שלום עומרי" אריק: "מה עכשיו? מה לא קיבלת?" אלי: "אחי.. אני צריך כסף.. המצב קשה." אריק: "אין" אלי: "ומה קורה עם הזונה?" אריק: "עזוב, גמרנו עליה כבר" אלי: "נו ! תשחרר משהו" אריק: "אלי, אל תזיין לי בשכל, היא קורסת.. עומדת למות.." אלי: "תשמע אריק, אני מארגן משלוח של מוצצים, הולך?" אריק: "דייי!!! דיי!! קח! קח מה שבא לך!..." יאללה ליצמן. פנחסי.. צאו לדרך.. יש אישור.. אנשים... אתם זונות...

SHAVIT 1

New member
אתה רווי שינאה

אני מאמין שאם יסחטו אותך כמו מטלית עדיין תישאר עליך כמות לא קטנה של שינאה אשמח לדעת היכן ינקת אותה

SHAVIT 1

New member
למה אתה לא כותב גם על....

יניקת הקיבוצים והמושבים הרשויות החברות הגדולות שמאכלסות את שכבות הביניים והמנכלים הדירקטורים והמנהלים שלהם אוכלים את החלק הבשרי של העוגה זה לא מפריע לך?

yariv~2

New member
חזור על הודעותי בפורומים השונים

ותגלה מהם דעותי על שאר השחיתויות... מבחינתי הכל אותו החרא.

SHAVIT 1

New member
בינתיים שנתקלתי בהודעותיך לא ראיתי

זאת, ולא רק אתה, גרשון מפציץ כאן כל יום הודעות וכשזנ נוגע לחרדים הוא מתבל אותן בניסוחי לעג ושינאה, בוא נבדוק זו עובדה. מה שמחזק את מה שטענתי כל העת על שינוי מנהיגיה ובוחריה תעבור גם על שאר ההודעות של שאר החברים, מעטות הן ההודעות שדנו במשכורות עתק כשל חיים יבין ונושא המילואימניקים כולם כאן שונאים חרדים בצדק או שלא בצדק

yariv~2

New member
בפורום אקטואליה.

ואקטואליה לנוער, כתבתי המון.. כנגד השחיתות הממלכתית. וגיניתי אותה בצורה חמורה יותר מאת השחיתות החרדית. בפורום תנועת שינוי אני כותב בנושאים הקשורים אל הפורום (שלא כמותך) אני איני שונא חרדים, יש לי חברים ומכרים חרדים. אני סך הכל יוצא כנגד השחיתות הקיימת במגזר זה יותר מאחרים.. זה הכל.

SHAVIT 1

New member
תפסיק לכוון את הדיון אליך

אני מדבר כללית הטקטיקה שלך הובנה מזמן תרד ממנה אני מדבר כללית ורק אל תהיה לי סניגור של כל הפרות הקדושות כאן

yariv~2

New member
שוב:

אני לא מגן על אף אחד מהפורום.. אני מגן על עצמי, ועל דעותי בלבד.

SHAVIT 1

New member
זה כבר הבנתי

לילה טוב חייבים לסיים את הדיון הזה , לא? מעניין אם בבוקר כל מה שהקלדנו יימחק ע"י כבוד מנהל הפורום

yariv~2

New member
אני לא אמחה

אם מנהל הפורום ימחק את הדיון הלזה.. לפני שתוכל לחזור ולכתוב בפורום, תיאלץ להתנצל, ו"להבטיח" לא לכתוב דברים כאלה שוב. - וכל עוד שאינך עושה זאת, מנהל הפורום ימחק כל הודעה שלך (ואתה לא ממש מצליח להסתיר את עצמך, כפי שאני רואה..) לילה טוב.. חלומות נעימים

SHAVIT 1

New member
ראית את הסרט לב אמיץ?

של מל גיבסון? על אמת לא מתנצלים מצחיק אותי שמישהו מנסה להטיף לי כיצד להתבטא וכיצד לחשוב זו האמת שלי ושוב...לא בשביל לעצבן, לפיד עושה מעשי גזענות בדרכו בה הוא הולך ציבור שלם מרגיש כך ויבואו יריב גרשון ועוד כמה ליצנים ויטיפו על כך???????? אולי להיפך, תחשבו קצת, תעלו על ליבכם "שינוי" שינוי אמיתי שינוי מתבקש? שינוי שיפסיק את תעמולת השינאה הזו

SHAVIT 1

New member
תגיד למנהל שלך...

שישחרר את ווילי כדי שאוכל להופיע בשמי, הוא לא מאפשר לי לגופו של עניין אתה הסתת והבעת זעקות שינאה לעניות דעתך אתה הרי תכחיש זאת, לפחות תגונן עלי מול המנהל שלך שיפתח בפני את צוהרי הביטוי אגב....בהודעותיך הראשונות שדנתי עמך היית נשמע מתון יותר מחבריך כעת אני שם לב כי זה......את ההמשך אתה בטח יודע

yariv~2

New member
אני שונא שחיתויות..

מכל צד של הקשת. אני שונא את הפרזיטים באשר הם, בין אם הם גנבים באור היום, הלילה, או בשם החוק.. לגבי חופש הביטוי - אתה עברת כל גבול עם ההשואות שלך לנאצים וצורת הביטוי שלך.. יש כללים מסוימים לפורום, ועליך לשמור אותם (אם הינך מעוניין לכתוב בו) אני מתון לגבי הכפיה הדתית, אך לא לגבי הגניבה החרדית..

SHAVIT 1

New member
לא עברתי שום גבול, להיפך

אתה וחבריך עברתם את גבול הטעם הטוב בתעמולה שלכם נגד החרדים ואינכם שמים לב לזה אני טענתי ואני טוען שוב כי התעמולה הזו המלווה בבדיחות והשמצות מזכירה לא רק לי את התעמולה האנטישמית באירופה של אז, זה הרבה פחות חמור מדבריה של יפה ירקוני והגע עצמך אם היא הייתה כותבת זאת כאן, האם היתה נחסמת? לא בטוח החסימה נבעה מהמבוכה שלכם בפרט אחרי דיון הברית מילה בעוד שההשוואה שלי היתה מספר פעמים הרבה לפני... אני חוזר ושונה וחוזר, תמיד כיף לתקוף זה אנו הישראלים אבל...אתם מסיתים ויום יבוא והנוער שאתם "מחנכים" לשנוא את "מוצצי הדם והטפילים" יבואו איתם חשבון יצרתם שינאה סו וואט?

yariv~2

New member
אני סומך

על גרשון שהיה חוסם כל אדם שעושה השוואות לנאצים.. גם אם הוא יהיה טומי לפיד בכבודו ובעצמו. אין שום קשר בין הנסיון של חלק מחברי הפורום לראות את המצב בצורה צינים, לבין "תעמולה אנטישמית".. להיפך, ההשוואה הזו היא שקרית מעיקרה. הנוער אינו מתחנך לשינאה - הוא מתחנך לתיקון עוולות, ואיני רואה כל רע בזה.

SHAVIT 1

New member
דברים שרואים משם לא רואים מכאן

אנחנו מסתכלים על אותו מטבע משני כיוונים , מהצד שלך זה נראה תיקון עוולה (אתה יכול להיות סטנדפיסט) מהצד שלי זה נראה שינאה. בוא נעבור בקרב הנוער שלכם נראה מי צודק אני או אתה, ילה? בקשר להשוואה, תבין ואני לא מתכוון כרגע לעצבן אותך, כך זה נראה , זה לא שקרי ולא נסיון טיוח, כך מרגיש הציבור הדתי הגדול וכך מרגעש העמך ישראל ששינוי ולפיד עושים כלפי אותו ציבור מה גם... שטומי לפיד הוא באמת גיזען ומתייהר כלפי קבוצות אוכלוסיה מסוימות בפרט שאינן מסכימות עם דעותיו, זה לא ברור ופשוט? לא על כל דבר חייבים להתווכח על אף שזוהי מורשת טומי

למעלה