101 תנוחות לסקס... תמונה אחת שווה אלף מילים...ככה אמרו פעם אנא עארף מי אמר...אמרו ! הברבארי כאן
ב ב א ר י New member 8/5/02 #1 101 תנוחות לסקס... תמונה אחת שווה אלף מילים...ככה אמרו פעם אנא עארף מי אמר...אמרו ! הברבארי כאן
ב ב א ר י New member 8/5/02 #2 האם מישהו פעם חשב איך... מקרר מייצר קוביות קרח ?! אני קורא לכל אירגוני בעלי החיים להתנגד לשיטה ! ושוב הברבארי חוזר...
האם מישהו פעם חשב איך... מקרר מייצר קוביות קרח ?! אני קורא לכל אירגוני בעלי החיים להתנגד לשיטה ! ושוב הברבארי חוזר...
ב ב א ר י New member 8/5/02 #3 מישהו ראה פעם את ברי מול המחשב??? כאילו אני מתכוון לברי הקופא מחום...<סחרוף>...שופו והביטו הוא צולם במצלמה נסתרת... לעולם ועד יישאר הברבארי
מישהו ראה פעם את ברי מול המחשב??? כאילו אני מתכוון לברי הקופא מחום...<סחרוף>...שופו והביטו הוא צולם במצלמה נסתרת... לעולם ועד יישאר הברבארי
C candybox New member 8/5/02 #4 הו.. הו.. הו.. יצא לי לראות אותו פעם, או פעמיים, אבל כנראה עד שלא רואים אותו מול המחשב, אז לא יודעים כמה כוסון הוא באמת.... וואו
הו.. הו.. הו.. יצא לי לראות אותו פעם, או פעמיים, אבל כנראה עד שלא רואים אותו מול המחשב, אז לא יודעים כמה כוסון הוא באמת.... וואו