101 - הפיילוט בבקשה אל תגידו לי שיש לי התמכרות חדשה. רורי עזבו. תגובה פעם אחרת.
U Ulong New member 21/3/06 #1 101 - הפיילוט בבקשה אל תגידו לי שיש לי התמכרות חדשה. רורי עזבו. תגובה פעם אחרת.
O o0Invisible0o New member 21/3/06 #13 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifלורליי. בכלל.. לוק!
M MiriOrit New member 21/3/06 #4 עדיין לא ראית את התוכנית אף פעם? ואתה קורא לעצמך אוהב טלווזיה?!?!?!?!?!
ל לוויתן ורוד New member 21/3/06 #5 רורי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif היא לא אוהבת ביולוגיה...נכון? >< XD
רורי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif היא לא אוהבת ביולוגיה...נכון? >< XD
S Sweet Misery New member 21/3/06 #9 ../images/Emo210.gif אוף, די! אז מה אם היא לא אוהבת ביולוגיה, אז מה?!
S Sweet Misery New member 22/3/06 #21 ../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
O o0Invisible0o New member 21/3/06 #14 אהההההה..נזכרתי! נראה לי שיש פרק שהיא בשיעור ביולוגיה בצ'ילטון..ומציינת שזה ממש לא מעניין אותה או משו. לאנורא.:X יופי! תמשיכי לאהוב ביולוגיה! גמאני אהבתי, ואז שנאתי בגלל המורה..ואז אהבתי. וזהו.:X
אהההההה..נזכרתי! נראה לי שיש פרק שהיא בשיעור ביולוגיה בצ'ילטון..ומציינת שזה ממש לא מעניין אותה או משו. לאנורא.:X יופי! תמשיכי לאהוב ביולוגיה! גמאני אהבתי, ואז שנאתי בגלל המורה..ואז אהבתי. וזהו.:X
ל לוויתן ורוד New member 21/3/06 #15 זה הפרק שהיא ולור רבות ואז היא בורח ת לאמילי וריצ'ארד... ...ואז היא וריצ'ארד מתחילים לדבר או משו והיא מספרת שיש לה מבחן בספרדית והיא מוכנה ואוהבת ספרדית...אבל ביולוגיה מאידך גיסא.. .. ...בלה, שיהיה. היא לא מושלמת..חהחה ו...ממ..באיזה מגמה היית?
זה הפרק שהיא ולור רבות ואז היא בורח ת לאמילי וריצ'ארד... ...ואז היא וריצ'ארד מתחילים לדבר או משו והיא מספרת שיש לה מבחן בספרדית והיא מוכנה ואוהבת ספרדית...אבל ביולוגיה מאידך גיסא.. .. ...בלה, שיהיה. היא לא מושלמת..חהחה ו...ממ..באיזה מגמה היית?
O o0Invisible0o New member 22/3/06 #22 ../images/Emo3.gifביולוגיה ביוטכנולוגיה. ביוטכנולוגיה זה פיכסה, איכסה, בלאכס. אבל די קל.
G Girl From Mars New member 21/3/06 #16 חח זה יעבור לך תוך שתי עונות ככה../images/Emo3.gif סתם. אממ. בכיף.^^