בBF אחד מהמקומות הראשונים בכבוד. 500 אקרס ו 50 אלף נטוורס... קליפורניה בעידן הבא אחת הממלכות שלי תלך כנראה ל נטוורס אז תצפה ממני להיות בסביבות ה 200 אלף בזמן הזה.
אהה אה. אתה ומרלין מונרו ביחד. אני די בטוח , אני וחבר שלי נשים על זה כסף... 50 אלף שקל אני שם שאתה תהיה ראשון בעולם לפני בכלל שהסיבוב יסתיים. מה אתה מבלבל במוח 200 אלף ?!
200 אלף אתה לא תהיה, זה בטוח, אבל בסביבות ה-100 אלף יש לך אפשרות להיות אם הממלכה שלך תתנן לך לחקור אדמה באופן חופשי. אפילו חבריי בפלייבויס עדיין לא הגיעו ל-200 אלף ולהם שלחו חיילים (kinky, Jordy and Hambone ).
שמעתם את השם kahless פעם????? הוא nirvana bleach והוא אמר לי שהוא היה (ועדיין) אחד השחקנים הטובים בעולם........ קשה להאמין שהוא מקום ראשון בשדות הקרב....
is a dutch player if I recall correctly. he is a very good player. definning a player as one of the best is allways hard, there are so many top players and there are many periods of the game... I can say names I think are th top 5 and hardly noone around here ever heard of them cause they all stopped playing around age 5-8.