100k

Max California

New member
100k

מישהו כבר שם ?

EverMan

New member
אני בקושי ב60 !

איזה מאה ?! רק מטורף כבר נמצא במאה ...

thug4life

New member
אתם תצחקו

אבל אני 17K בחרתי UNDEAD אז אני תוקף וה XPLORE ממש יקר וגם עוד לא יצאתי מההגנה אז אני לא ממש גדלתי עדיין רק 224 אקרים

CFunky

New member
אני גם אנדד

בBF אחד מהמקומות הראשונים בכבוד. 500 אקרס ו 50 אלף נטוורס... קליפורניה בעידן הבא אחת הממלכות שלי תלך כנראה ל נטוורס אז תצפה ממני להיות בסביבות ה 200 אלף בזמן הזה.

Max California

New member
___

אהה אה. אתה ומרלין מונרו ביחד. אני די בטוח , אני וחבר שלי נשים על זה כסף... 50 אלף שקל אני שם שאתה תהיה ראשון בעולם לפני בכלל שהסיבוב יסתיים. מה אתה מבלבל במוח 200 אלף ?!

Timekeeper

New member
C- funky

200 אלף אתה לא תהיה, זה בטוח, אבל בסביבות ה-100 אלף יש לך אפשרות להיות אם הממלכה שלך תתנן לך לחקור אדמה באופן חופשי. אפילו חבריי בפלייבויס עדיין לא הגיעו ל-200 אלף ולהם שלחו חיילים (kinky, Jordy and Hambone ).

ShadowFlash

New member
תגידו....

שמעתם את השם kahless פעם????? הוא nirvana bleach והוא אמר לי שהוא היה (ועדיין) אחד השחקנים הטובים בעולם........ קשה להאמין שהוא מקום ראשון בשדות הקרב....

CFunky

New member
TK

סתם הגזמתי אבל אם איך שהוא ואני לא יודע איך. אבל אם איך שהוא FOH יסכימו ללכת על נטוורס אני יהיה בין הראשונים...

Timekeeper

New member
כמובן

אני יודע שתהיה בין הראשונים בממלכה שלך, אין ספק שאתה שחקן מוכשר. אבל קשה לי להאמין ש FOH יסכימו לשחק עבור משהו אחר חוץ מתהילה, אחרי הכל אתם טובים בזה.

Arcy

New member
Khaless

is a dutch player if I recall correctly. he is a very good player. definning a player as one of the best is allways hard, there are so many top players and there are many periods of the game... I can say names I think are th top 5 and hardly noone around here ever heard of them cause they all stopped playing around age 5-8.

Ergil

New member
מעורר רחמים... אני כבר עברתי את ה70

מה אתה משחק?

למעלה