..

..

שלום הרבה זמן לא כתבתי עקב חופשה ולא יצא וכו וכו אבל אני חייב עזרה קטנה. אני יודע, בחשנו וטחנו את הנושא הזה אלפי פעמים אבל אני עדיין צריך דבברים מדויקים. אז ככה: שבוע שעבר הייתי באילת עם שני חברים, אבא של החבר והחבר של האבא. אני יושב לי בגינה מנסה להירגע כי כבר כמה ימים לא שמעתי מוזיקה אמיתית. בא האבא של החבר שואל אותי מה אתה שומע? אני אומר לו אני שומע עמיר בניון ואביב גפן אבל את עמיר בניון בעיקר. הוא לא אוהב אף אחד מהם אז הוא אמר ששניהם חארטה. החבר שלו אמר שאביב חארטה אבל עמיר טוב. ואז פיתחנו שיחה ושאלו אותי מה אני אוהב בו? אז אמרתי יש לו קול יפה והשירים שלו מאוד עמוקים. הם קצת צחקו, בקיצור לי ברור שעמיר לא שר מזרחית, אבל להם זה לא ברור. וכאן אנחנו מגדירים את המוזיקה של עמיר כמוזיקת נשמה, אבל אם אני יגיד לו תשמע זה לא מזרחית זה מוזיקת נשמה זה יהיה דפוק חח. אז אני רוצה ממכם בבקשה שתגידו לי אם מישהו שואל אתכם איך אתם מסבירים לו שזוהי מוזיקת נשמה ולא מזרחית? ובבקשה למרות שזה נכון אל תגידו לי הוא שר מהלב וכו וכו כי אז תהיה תשובה מנגד תהיה שהם גם שרים מהלב תודה מראש.

mk42

New member
דעתי......

בס"ד המוסיקה של עמיר זו מוסיקה מיוחדת וברור שיש בה אלמנטים מזרחיים וים תיכוניים ומוסיקה נשמה אי אפשר להגדיר את זה ואתה לא חייב להם שום הסבר לדעתי הם לא אוהבים שלא יאוהבו אתה לא חייב לאף אחד הסבר תשמע מה שאתה אוהב וזהו בלי להתחיל לתרץ למשהו.......... אבל אחי במוסיקה של עמיר בהחלט יש ת'קו של הים תיכוני והמזרחי ושילוב של מרוקאי וכו'.......זה ממש חודר לנשמה המוסיקה שלי הקול שלו וכו'..........

כנס

אחי נאי לא מתרץ לאף אחד ואני לא חייב לאף אחד דין וחשבון אבל כששואלים אותך למה אתה צריך לתת תשובה הגיונית ואמיתית לכן אני רוצה תהגדרה שלכם מבין?

mk42

New member
הבנתי אותך כנס.....

בס"ד אני אם היוח שואלים אותי למה אני שומע את עמיר הייתי אומר שיש לו קול מדהים וכו'........ואני אוהב ת'מוסיקה שלו וזהו אם הם לא אוהבים התשובה שלך לא תספק אותם כל אחד אוהב דברים אחרים נגיד אני בכלל לא אוהב את אביב גפן ותתן ת'סיבה הכי טובה למוסיקה של אביב ולמה כדאי לשמוע אותו אני בכל זאת לא אשמע....... תן להם לשמוע שיר של עמיר ותאמין לי יחדור להם יש מצב אומנם לא בטוח...........כמעט אין דבר כזה שהם לא יאוהבו ת'להיטים "כשאת עצובה" או "ניצחת איתי הכל".............

עמירוש......

א. כמו ש-MK אמר, אין צורך לתת דין וחשבון למה ומדוע אנחנו אוהבים את עמיר, אבל כששואלים אותי למה אני אוהבת את עמיר ושומעת רק אותו או את אבי, אני מסבירה שרק אנשים שאין להם לב אומרים על עמיר חארטה, אנשים לא ממש מנסים להקשיב למילים ולהבין את המשמעות של השירים אותם מעניינת רק מוסיקה וזהו . אני מסבירה להם כמו שאתה מסביר שלשירים של עמיר יש המון עומק והרבה מאוד מסרים חיובים ובונים, מי שרוצה לצחוק עליך בגלל ההסבר הזה, הוא הבעיה ולא אתה, אתה אוהב את עמיר כמו עוד המווווווווווווווווווווווון אנשים כי אתה אדם נבון ורגיש ולכן אתה מצליח להתחבר לעמיר , אם יש למישהו בעיה עם זה - זו אכן בעיה שלו ורק שלו, אתה נהנה, נרגע וזה מה שחשוב. ב. היית באילת ולא באת להגיד שלום? יפה לך...........

mk42

New member
חברה קראו לי מיכאל אני לא רוצה להיות אלמוני..

בס"ד חחחחחחח............נעים להכיר כולם מיכאל...חחחחחחחח

רפי35

New member
יוגב כנס...

כמו שאמרת את עמיר אתה מגדיר יותר מנשמה מאשר מזרחי, וכמו שאמר מיכאל פשוט תן להם לשמוע כי כשכל אחד שומע שירים של עמיר הוא מוצא את החיבור פנימה לתוכו ואת הפרוש שהנשמה שלו נותנת לשירים. לכן אין הגדרה מדוייקת לשירים של עמיר כי כל אחד יימצא תפירוש אבל אין אחד שלא יתחבר! רק טוב שקט אושר ובריאות, רפי.

gili553

New member
יוגב כנס וכל מי שהגיב שיכנס

כמו שאמרו פה אחרים ואני אגיד זאת גם אין לך שום סיבה להצדיק למה אתה שומע את עמיר אני יכול להגיד לך שמי ששומע את עמיר בניון הם אנשים טובים עמוקים ורגישים וכמו שנאמר פה כבר אלה הם האנשים ששומעים אותו. עמיר מייצג את הטוב בחיים את התמימות והאמת הפנימית. לכן אנשים כל כך מתחברים אל המוזיקה שלו הם אנשים כאלה שמאמינים בזה. אני חושב שאתה אדם רגיש אין לך שום סיבה להתבייש בזה תהיה גאה שאתה שומע זמר כה טוב לב ואציל תהיה גאה!! חלק מקהילת עמיר בניון!!!
אם תשים לב כל האנשים ששומעים עמיר בניון הם אנשים שיש בהם משהו לא סתם אנשים שטוחים ששומעים מוזיקת בכי.

ומיכאל.

איך נדע עליך פרטים אם אתה לא מציג את עצמך בדף שלך? "לכל איש יש שם שנתנו לו אלוהיו. ונתנו לו אביו ואמו".

שאל את אותו חרטטן...

מה קורה כשגידי גוב שר שירים שעמיר כתב לו....איזה מוסיקה זו..."מזרחית" או "ישראלית".

פזית 1

New member
ובאותה נשימה תשאל אותו מה קורה

כאשר דין דין אביב ועליזה אביב שרות את השירים שעמיר כתב להן..... אממממ
איזו מוזיקה שרה דין דין...?? ויתרה מכך, איזו מוזיקה שרה עליזה אביב..... (האמת שלא הרבה מכירים אותה... היא אישיות מעניינת....
) סתם חומר למחשבה.....

מוריאל5

New member
לעמיר, הרי לך תשובה !

לפי דעתי מספיק לשים טקסט של עמיר ליד טקסט של מה שנקרא מוסיקה "מזרחית" ולהבין שלא מדובר בזמר המוני שמיצר שירים אינסטנט. מי שלא מצליח להבחין בין שיר הנחשב "מזרחי" כמו בלבלי אותו, או תלך כפרה עלי, -לשירים של עמיר אני מציעה לא לנסות אפילו לשכנע. אני מכירה הרבה שלא מתחברים למוסיקה של עמיר [בעלי למשל] וזה בסדר. הפסד שלהם! ça ne vaut pas le coup de fouetter un chat pour ça

למעלה