...

מצב
הנושא נעול.

ani55555

New member
...

...
שלום אני חדשה כאן.... נאמר לי שאני צריכה ת.ביצית בא לי לבכות.... אין לי מושג איפה למה וכמה....

ורטואלי גדול, ברוכה הבאה

...
שלום אני חדשה כאן.... נאמר לי שאני צריכה ת.ביצית בא לי לבכות.... אין לי מושג איפה למה וכמה....
ורטואלי גדול, ברוכה הבאה

ברוכה הבאה לביתנו החם
את הצד הראשון התחלת בזה שהגעת עלינו. כולנו פה חווינו את בשורה הזו והתמודדנו איתה. אפשר להגיד הוא חלק בלתי נפרד מהתהליך ותאמיני לי מניסיון כאשר תחזיקי את הילד שלך בידיים בפעם הראשונה, ממש לא יהיה לך אכפת מה הם מקורות הגנטים שלו. הוא יהיה שלך וזהו
לפני שאת ממשיכה הלאה אני ממליץ לך לקבל חוות דעת שניה ומאחד הממוחים הגדולים בארץ. זיידמן, קלדרון, משיח, דור, עמית.... .וכד'. שלב הבא היינה לבחור מסלולים שעליהם אספר לך בעתיד לאחר שעכלת קצת את הבשורה וקיבלת חוות דעת שניה. בכל מקרה ברוכה הבאה לבתינו החם ואנחנו פה בשבילך ומאד אוהבים לעזור ולתמוך. בהצלחה

פיש10

New member
תקנחי את האף ותשמרי את הדמעות...

...
תקנחי את האף ותשמרי את הדמעות...
ותתחילי לפשפש בעמודי הפורום, אין כאן אחת שקבלה בשלווה את הידיעה על הצורך בתרומה! אבל יש כאן לא מעט בנות שילדו וחובקות ילד משלהם ועוד הרבה בהריון ובדרך... תקראי את ההערות שלהם ותסתכלי על התמונות ואז תראי שאין צורך בטישו וש"השד" אינו נורא כל כך... . ולגופו של ענין איפו: יש פרוט של מסלולים, את צריכה להחליט מהו המסלול המתאים לך, להתחבר לרופא ולקפוץ למים. כמה: אם השאלה היא $? אז לא מעט, אבל לדעתי אם תחשבי כמה הוצאת על טיפולי IVF רגילים תתפלאי לראות שגם שם השקעת סכום כסף לא מבוטל. מאחלת לך בהצלחה ושתתחילי בתהליך ויהיו לך שאלות ספציפיות, אשמח לענות

הרמוניה

New member
אני דווקא בעד דמעות...

...
אני דווקא בעד דמעות...
חושבת שהאבל על מה שלא יהיה זה שלב הכרחי... אבל אחרי שתבכי-ותצעקי ותקללי את כל העולם יכולה גם להגיע ההשלמה-ואיתה ההכרה שהפיתרון הזה הוא אפשרי וטוב. אז קחי את הזמן שלך ואחר כך תשנסי מותניים-ולעבודה..... המון הצלחה הרמוניה

שמעונה 1

New member
אני יקרה

...
אני יקרה
אני חושבת שכולנו כאן עברנו את הטראומה של ההכרה בצורך בתרומת ביציות. גם אני עברתי את זה והייתי זקוקה לשנה הפסקה ועיכול של הדברים, כי מה אני כבר לא מספיק טובה? אין קיצורי דרך, והתהליך הוא תהליך טבעי וכל אחת מגיבה בצורה המיוחדת לה. כדאי לקרוא כאן את מה שכותבים ולראות שיש קבוצה די גדולה שהן בדיוק כמוך, וכנראה שהשד לא כל כך נורא.

ברוכה הבאה ל-../images/Emo82.gif החם

ברוכה הבאה מתחילים מכאן
ברוכה הבאה ל-
החם
מותר לך לבכות וכמה שיותר תוציאי הכל מהלב ורק שתחליטי שאת שלמה תתחילי לברר לכל אחת לוקח זמן.לי אישית לקח בדיוק 10 דקות של בכי מטורף ואז אמרתי שאני רוצה ילד ולא משנה לי באיזה דרך. מקווה שתקבלי את זה בהבנה ושלמה. מאחלת לך המון המון בהצלחה .

גולה1

New member
אין לך מה לבכות להפך עליך להיות

...
אין לך מה לבכות להפך עליך להיות
שמחה שסוף סוף (לא יודעת כמה זמן זה לקח לך, אבל לי זה לקח 7 שנים) הגיעו למסקנה הזו ושתודה לאל יש לזה פתרון. זה יהיה ילד שלך לכל דבר! זה עדיף מאימוץ! אני מרגישה אותם זזים לי בבטן (יש לי תאומים בן ובת) ואפילו לרגע לא עוצרת לחשוב שהם לא מביצית שלי! הם אצלי ברחם, אני מרגישה אותם, בלעדי הם לא היו חיים. אז תגמרי את הבכי ותתחילי את התהליך כי בסופו מחכה לך מתנה מקסימה!! בהצלחה

זה טבעי לרצות לבכות

...
זה טבעי לרצות לבכות
תרשי לעצמך לכאוב את זה. תיהיי טובה לעצמך ותפנקי את עצמך בכל מה שיכול לעשות לך טוב. זה קשה נורא לעיכול וזה כואב וכל אחת כאן יודעת עד כמה. אחרי שתתני לעצמך קצת זמן את תראי שיש גם אור. את עדיין יכולה להיות בהיריון וזה כל כך חשוב בעיניי. את תוכלי לעבור את חווית ההיריון יחד עם בעלך. לראות אותו/אותה באולטרסאונד, להרגיש את הבעיטה שלו/שלה, לדבר אליה/אליו. ולצפות שיגיחו לעולם בהתרגשות רבה. ובסוף בסוף תחזיקי תנוק/תינוקת מדהים/מה ואני בטוחה שלא תזכרי עד אז של מי הגנים האלו בכלל. אז קחי את הזמן, תני לעצמך לכאוב וכשתתחזקי תתחילי בכוחות מחודשים בתהליך הזה שבו הסיכויים הם לטובתך. מחזיקה לך אצבעות להמשך מוצלח וקצר.

אני המחומשת

...
אני המחומשת
ה
שלך כעת מובן ורובינו כאן עברנו אותו. ה
שלך הזה הוא מהלם וכאב על שלא הצלחת ללדת מביציות שלך. אך ה
הזה יתחלף ל
של אושר כשתחזיקי תינוק/ת/ות בידיים ואז זה ממש לא משמעותי אם אלו הגנים שלך או לא. את וקרובייך תוכלו לצחוק על זה בקריצה. והסביבה לא צריכה לדעת על כך. כך שהשד ממש לא נורא כל כך. העיקר ללדת בתום 9 חודשים, טוב, לאחרונה יולדים פה גם לאחר פחות זמן
לאחר שהבשיל בתוכך תינוק, וממש לא כל כך חשוב אם הוא 100% שלך מינוס 8 תאים. זוטות של ממש. ממש קטנוניות ( 8 תאים פחות או 8 תאים יותר
. תדפדפי אחורנית ותראי כמה אושר יש בפורום הזה בחודשים האחרונים. כמה לידות וכמה הריונות. כל מה שאני יכולה לאחל לך זה שתכנסי הכי מהר שאפשר למעגל הזה של ההריונות והלידות שהפורום נמצא בו כעת. קחי לך את הזמן לעכל. תקראי את כל הנכתב על המסלולים השונים. תבחרי רופא ומסלול ותתחילי "לעבוד" להפקת הילד/ה שלך.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה אני!

...
ברוכה הבאה אני!
אם את זקוקה לתרומת ביצית,הרי שהגעת למקום הנכון,תוכלי לקבל כאן עידוד ותמיכה (נשמח גם לקבל) וגם הרבה מידע עדכני בנושא של סוג כזה של טיפול. את מוזמנת לקרוא ולהתחיל כפי שa17 כתבה לך.את יכולה גם להתפקד באותו שירשור,דרך אגב. שיהיה לך בהצלחה,ואנא הישארי ועדכני.

יורים ובוכים

...
יורים ובוכים
זה כאן. אם את בוכה, סימן שאת במקום הנכון. הטראומה של חיי היא שאיני יכולה ללדת ילד ביולוגי שלי, ולמרות שאני לפני תרומה ראשונה וכבר השלמתי עם זה (התלבטתי בין תרומה לבין אימוץ במשך חודשים ארוכים וקשים) אני עדיין סובלת ומרגישה שהגורל התעמר בי ושאין צדק בעולם וקשה לי עם כל אשה הרה שאני פוגשת.(ולכל האמהות הטריות והנשים ההרות, סלחו לי) כל שיכולה לאמר הוא שאני מקווה ומאמינה שכאשר יהיה לי ילד (ויהיה לי!) מתרומה או מאימוץ, מקווה שהסבל שעברתי יתגמד ויישכח. מאמינה שיהיה כך גם אצלך חזקי ואמצי אוריינית

מצב
הנושא נעול.
למעלה