...

crimsonmoon

New member
...

ואולי לא מגיע לי. אני רואה כל מני קורסים של בנות ללא אמא, לאחר אובדן, ילדות בחורות ואמהות שמתארות פרט בפרט את החוסר, את האובדן, ומרגישה קצת שלא מגיע לי להתשתתף בכל הפורום המנחם הזה- כי לי מעולם לא הייתה אם. רק את שמה אני יודעת. יש משהו כל כך לא טבעי, בעיקר להתבגר כבחורה- ללא אמא. אין את מי לשאול. אין ממי לשלוף את מודל החיקוי המתבקש כל כך, אין ממי ללמוד אין עושים את כל הדברים ה"קטנים" שקורים, איפור? מחזור? בנים? פאילו אם היו משלמים לי לא הייתי משוחחת על זה עם אבי. כל כך מביך.. וכך את נשארת במצב שהוא רק את לעצמך. אמא לעצמך, חברה לעצמך ודמות מודל, חיקוי- לעצמך בלבד. "את אדם חזק", הם אומרים לי. ואני תוהה- איך אפשר להיות לא חזק, כשכל כך הרבה שנים את התשובות את מספקת לעצמך, את השאלות מדחיקה? מה שהם לא יודעים זה המחיר הכל כך כבד שנלקח ממני על גדילה במשפחה חצויה. תמיד יהיה בי את הבור הזה, את החסר, שכמה שאני מנסה למלא, הוא רק נפער יותר ויותר..

לבי איתך.......... ../images/Emo201.gif

שמחה שאת פה איתנו לפחות כעת.....

ודאי שמגיע לך להיות כאן ....../images/Emo140.gif

אמנם זה לא מצב שאנו שמחים בו.אך הוא קיים. תיהי איתנו....

פרח75

New member
מקומך איתנו

צר לי לשמוע שחיית בלי אמא. הבור הזה שאת מדברת עליו הוא נחלת כולנו כאן בפורום, במידה זו או אחרת, בצודה זו או אחרת. את בהחלט שייכת לכאן אז ברוכה הבאה. מקווה שתוכלי להיעזר בפורום

אשבל1

New member
שלום לך, וברוכה הבאה

מאוד כואב לקרוא את פתיחת ההודעה שלך, אין כאן מגיע יותר או מגיע פחות, שייך יותר או שייך פחות, את בת ללא אם, כמונו... אני מאוד מזדהה עם התאור שלך של בור שנפער..... נשמח מאוד לשמוע עוד עלייך, ככל שמתאים לך לשתף כמובן.....

shtuty

New member
ברוכה הבאה

מאוד התרגשתי כשקראתי את ההודעה שלך. היא מאוד מאוד כנה, אמיתית. ברוכה הבאה, נשמח לשמוע קצת יותר...

שלום לך.

סגנון הכתיבה שלך והתוכן מאוד מדברים אלי. אני לא חושבת שאת באמת תוהה אם את שייכת או לא שייכת - הרי מעצם הגדרתך את בת לא אם, בלי אפילו לדעת פרטים כלשם על אמך, מלמבד שמה. אמרת ולא אמרת, סיפרת ולא סיפרת, אך ממה שכן נמצא נראה שאת מתמודדת עם מציאות קשה במיוחד - לא רק שגדלת בלי אם, אפילו אינך יודעת כל פרט מזהה לגבי אימך, מה שמקשה עוד יותר ליצור את הייצוג הפנימי של אמך בתוכך. מאופן ניסוח הדברים נראה שאת מכירה את הז'רגון הטיפולי, אני מניחה שהתתמודדות שלך כוללת גם טיפול או ייעוץ שעברת או הנך עוברת. יחד עם זאת, גם מי שעברה טיפול יודעת שאפשר להבין, לעבד, לשפר איכות חיים, אבל הבור והחסר - עדיין שם. את מאוד מוזמנת להישאר עמנו, באיזו דרך שמתאימה לך. את תבחרי כמה ואיך את רוצה לשתף או להשתתף, וכל אופן מקובל כאן. ברוכה הבאה.

למעלה