1004 Cartoon Wars, Part II

כרמל 1

New member
1004 Cartoon Wars, Part II ../images/Emo58.gif

פרק ענק!!!!!!!! אין לי עוד מה להוסיף, הדבר הכי קורע היה "but he's got a gun"!

richter

New member
../images/Emo58.gif

האמת? לא צחקתי הרבה- אבל גם לא סבלתי פרק חביב. נראה כאילו למאט וטריי היה דיי חשוב להגיב על העניין הזה של הקריקטורה של מוחמד. מה שכן, הקטע הזה בסוף עם הצנזורה (כביכול?) של קומדי סנטרל מעניין- תודו שזה גרם לכם להתלבט אם זה בכוונה או לא
בארט יצא די מוזר, אבל הקול שלו היה טוב. אה, ולגמרי לא ציפיתי שהכותבים יהיו בסוף פרות-ים

benedek22

New member
פרק הכי שווה בנתיים

היה שם כאלה רעיונות גדולים שזה לא יאומן

Bullseye

New member
LOL! ../images/Emo58.gif

זה היה קטע מצויין, פרות-ים! זה גאוני! גם ההתחלה שהם סיפרו מה היה בפרק הקודם ובסוף הגיעו לסרטון של טרנס ופיליפ, ובכלל הסוף עם ה"טרור"... פרק ממש טוב, הכי טוב בעונה הזו בינתיםי לדעתי 1 (-:

Freemee

New member
../images/Emo58.gif פרק יותר טוב מהחלק הראשון

איזה רעיון גאוני עם הפרות-ים חח
והמכות בין קייל לקרטמן שולט וגם הקטע עם האקדח
. ובסוף הקטע עם צנזור של קומדי סנטרל LOL גם היה טוב. אם שמתם לב בסוף המשפט האחרון שהמוסלמי הזה אומר כולל את המילה ישראל, חח מעניין שזה בעצם נאום גנאי נגד ישראל חח. אם יש כאן משהו שיודע ערבית זה יהיה נחמד לתרגם.

פרק מצחיק

יותר אהבתי את החלק הראשון, אבל גם זה היה גאוני. מסכים עם כל מה שכתבתם פה

benedek22

New member
זה היה

נאום נגד ישראל לדעתי כי זה כל מה שהערבים עושים ומפיצים סדרות על אמריקיים שמחרבנים אחד על השני חחחחחחחחחח

ליבי לו

New member
../images/Emo58.gif

פשוט גאוני!!! ללא ספק, אחד ה-פרקים!!! ההתחלה שהזכירה את הפרק של האבא של קרטמן.. ובארט!! פשוט שילוב גאוני- בארט וקרטמן- איך לא חשבו על זה קודם?!!? צריך לתת לשניהם סדרה משלהם!

AmitNHB

New member
ענק, שני הפרקים ! ע נ ק !!! שמתם לב

שהקול של טראנס בהתחלה היה ממש דומה לשל קייל ? וזה שהנאומים של הערבושקי כל הזמן היו על ישראל בטח כולם שמו לב...

sheff2k1

New member
הקולות שלהם תמיד דומים

את קייל וטראנס עושה מאט סטון. את פיליפ עושה טריי פרקר

benedek22

New member
תגידו שמתם לב?

שהם צוחקים שם על הסרט עידן הקרח? יש שם פוסטר שכתוב עליו עידן הקור או משהו כזה עם סנאי תבדקו זה בסצינה של המכות

fire storm

New member
ראיתי.

ולא נראה לי שפוקס הפיקו את עידן הקרח, אני משער שזאת ירידה על הרשתות הגדולות שכל הזמן ממחזרות סדרות וקונספטים. אבל אני סתם מזיין בשכל. אין לי מושג, אני פחות או יותר מנחש. אני דווקא ציפיתי שהכותבים יהיו ה"מרק-לרקס" או האלוהים-היפופוטם. דרך אגב, אני לא ראיתי פאמילי גאי מעולם, זה באמת ככה שמה?

Bullseye

New member
לא בידיוק.

אבל יש הרבה קטעי "פלאשבקים", והמון דברים שלא קשורים לעלילה, אבל זה תמיד יוצר מצב מצחיק. ובכל מקרה ממש מומלץ לך לראות פמלי גאי, תוכנית מצויינת.

tomaske

New member
מה שיפה הוא

שסאות' פארק מצליחים לעשות את מה שפעם סימפסונס היו עושים.. מי שקצת שטחי יצחק מהבדיחות הרגילות בפרק.. מי שמעמיק יותר יבין איזה אלגוריה מבריקה יש פה ואיך כל משפט שדמות אומרת בהקשר של העלילה, ניתן "לחתוך" אותו ולהדביק אותו בפה של היוצרים בהקשר של המסר שהם רוצים להעביר... ובדרך מספיקים גם לצחוק על פאמילי גאי, סימפסונס, פוקס והכי יפה: על עצמם. ("אני מת על פאמילי גאי! אמנם הבדיחות לפעמים לא קשורות, אבל לפחות הם לא מנסים לדחוף כל מיני מסרים לצופים") פשוט בכיתי מצחוק בקטע הכי צפוי: בארט- "אני ילד די רע.." קרטמן- "באמת? תן דוגמא" בארט- "פעם תלשתי ראש של פסל" קרטמן- "אווו זה ממש רע.. פעם אחת איזה ילד עצבן אותי אז האכלתי אותו בהורים שלו" ראיתי כל בערך כל דבר שמאט סטון וטריי פארקר עשו אי פעם, ואני חושב ששני הפרקים האלה הם הדבר הגאוני והמושלם ביותר שיצא להם.

MetalSinagouge

New member
חחח... ../images/Emo58.gif

("אני מת על פאמילי גאי! אמנם הבדיחות לפעמים לא קשורות, אבל לפחות הם לא מנסים לדחוף כל מיני מסרים לצופים") כן גם אני מעריך את מה שקייל אמר שם. למרות שלעזאזל, צריך לשחוט אותו ולהכין מצות מהדם שלו. בארט היה גדול ("קאוואבאנגה, מד***ה"). קארטמן עובר את המחסום של פוקס גם היה טוב, והמכות שלו ושל קייל היה בכלל ענק. אה וגם השליט האיראני ובן-לאדן היו אחלה לAllah.

benedek22

New member
הוא מתכוון

בטח לזה שכל הזמן שדיבר הוא לא השליט האיראני אבל הוא גם איזו אישיות בראש האיסלם

למעלה