1000$ לאיזה מטר ?

איריסג

New member
../images/Emo207.gif איך מודדים מטבח

לנו יש 4.5 מטר ארונות תחתונים. יחידה נוספת שאני רוצה גבוהה (גובה 2.4) ברוחב 3.8 בערך, אבל בתוכה יש גם את המקרר, שהוא רחב (1.2) ובעומק 60 ס"מ. בנוסף, יש לנו אי באורך 2.2 מ', וברוחב 1.4 - כש 70 ס"מ מהרוחב (זאת אומרת חצי ממנו) הוא דלפק ישיבה. אז כמה מטר מטבח יש לי? איך מחשבים למשל יחידה גבוהה?

ענתש

New member
לא יודעת. גובה "רגיל"

מחשבים כמו מטר רגיל. ארון קיר מחשבים כמו מטר רגיל. יחידות גבוהות אין לי מושג... בגלל זה אמרתי שאני לא מגיעה ל-10 מטר, אבל אני לא יודעת לחשב כמה בדיוק.

Rשף

New member
כמו שמודדים מטראג' של בית

כלומר אין תשובה ואין משמעות. את המחיר למטר גוזרים אחורה- סה"כ המחיר חלקי האורך. המחיר הוא ליחידה, ומטר ארון תנור יעלה פחות ממטר של מגירות ברוחב 2 מטר לסירים כבדים.

איריסג

New member
אבל זו הנקודה בדיוק

כי יש אורך שהגובה שלו הוא 1.1 (ארונות תחתונים) ויש אורך שהגובה שלו הוא 2.4 - זה יותר מכפול... אז איטך אני יודעת במה לחלק?

Rשף

New member
מה זה משנה ../images/Emo35.gif

כשאת משווה הצעות מחיר תשווי את המחיר הכולל, בשביל לכתוב בפורום תחלקי במה שבא לך ותצייני בגדול את סוג המטבח.

אם פי 3

New member
ארונות תחתונים בגובה 110 ס"מ?

אם אתם לא נורא גבוהים, מציעה לבדוק את הנושא. בכלל - גובה הארונות, יכול להיות הבדל אדיר של איכות חיים, וחשוב להתאים אותו לבני הזוג, ולא ללכת לפי סטנדרט. אנחנו מתכננים שהארונות התחתונים יהיו עד גובה 86 ס"מ כולל שיש. זה מה שיש לנו היום, וזה נוח גם לי (הנמוכה מאד) וגם לבנזוגי (בגובה ממוצע+). אנחנו גם מתכוונים להתקין את הארונות העליונים נמוך. היום הם בגובה 1.45, ואני רוצה שהם יהיו בגובה 1.30. אצל ההורים שלי הם מותקנים נמוך (צריכה לבדוק גובה מדויק), והיתרון של להגיע לרוב הארון בלי צורך בשרפרפים למיניהם, הוא אדיר - כשממילא המרווח בין השיש לארון הוא לא מאד שימושי (כלומר, צריך מרווח, אבל 44 ס"מ נשמע לי בהחלט מספיק). מבחינת תחשיב, בהצעת המחיר שקיבלנו, היה פירוט של מטראז' וסוג הארונות (תחתונים, עיליים, גבוהים, דלפק, ארון מקשר מעל מקרר) ואז סיכום של כל הסוגים לנתון אחד. התמחיר, מן הסתם לקח בחשבון את הסוגים השונים. לכן אני לא כל כך מבינה את משמעות חישוב המחיר למטר.

איריסג

New member
אולי טעיתי....

התכוונתי ארונות תחתונים בגובה סטנדרטי. אין לנו ארונות עליונים, יש רק יחידה אחת של בילט-אין וארונות גבוהים , שתהיה בערך 2.4

נמחקה שורה חשובה

המר הוא עפי המר הכולל- 190. אגב יש מי שמתפשר על פרטים אבל לפי מה שהבנתי אתם לא מתכוונים כמו למשל כמויות וגודל החלונות שלכם, סוג האלומיניום שבחרתם והלוק הסופי...

למעלה