100,000,000 טעויות

nogao10

New member
100,000,000 טעויות

אז אני מקווה שרובנו מכירים את החבילת דיסקים המדהימה שיצאה ב2003, 100,000,000 Bon Jovi Fans Can't Be Wrong אז כל מי שהקשיב בטח שמע שיש שם כמה שירים ש,לא נעים לומר, היו הפספוסים הכי ענקיים של בון ג'ובי. פשוט שמעתם וחשבתם- מה? הם השתגעו? זה היה יכול להיות להיט ענק!! זה שיר מעולה!!!!! אז המשימה שלכם, לכתוב את 10 השירים שהם הכי מפוספסים, שירים שאתם חושבים שהם גאוניים או יותר, שחבל שבון ג'ובי לא חלקו אותם עם שאר העולם.... בקיצור, איזה שירים הכי אהבתם???? אז לנוחיותכם- רשימת השירים דיסק 1 1.Why Aren't You Dead? 2.The Radio Saved My Life Tonight 3.Taking It Back 4.Someday I'll Be Saturday Night (Demo) 5.Miss Fourth Of July 6.Open All Night 7.These Arms Are Open All Night 8.I Get A Rush 9.Someday Just Might Be Tonight 10.Thief Of Hearts 11.Last Man Standing 12.I Just Want To Be Your Man דיסק 2 1.Garageland 2.Starting All Over Again 3.Maybe Someday 4.Last Chance Train 5.The Fire Inside 6.Every Beat Of My Heart 7.Rich Man Living In A Poor Man's House 8.The One That Got Away 9.You Can Sleep While I Dream 10.Outlaws Of Love 11.Good Guys Don't Always Wear White 12.We Rule The Night דיסק 3 1.Edge Of A Broken Heart 2.Sympathy 3.Only In My Dreams (featuring Tico Torres on vocals) 4.Shut Up And Kiss Me 5.Crazy Love 6.Lonely At The Top 7.Ordinary People 8.Flesh And Bone 9.Satellite 10.If I Can't Have Your Love (featuring Richie Sambora on vocals) 11.Real Life 12.Memphis Lives In Me 13.Too Much Of A Good Thing דיסק 4 1.Love Ain't Nothing But A Four Letter Word 2.Love Ain't Nothing But A Four Letter Word (Demo) 3.River Runs Dry 4.Always (Demo) 5.Kidnap An Angel 6.Breathe 7.Out Of Bounds 8.Letter To A Friend 9.Temptation 10.Gotta Have A Reason 11.All I Wanna Do Is You 12.Billy 13.Nobody's Hero אז דרגו, והשפיעו... טוב, זה לא השפעה, סתם שתפו אותנו.... ואם אתם במצב רוח של נתינה, ספרו לנו מה היה הקטע האהוב עליכם בDVD של מאה מיליון.... אני יודעת שראיתם את זה, ואני גם יודעת שלפעמים הרצתם את הקטעים שג'ון מדבר, כי קטן-קטן, אבל חפרן-חפרן
..... חחחחחחחחח בהנאה!!!!!!

nogao10

New member
וואוו, נוגה, איזו שאלה יפה!! ../images/Emo13.gif

אז מסתבר שאני מתחילה....... ו10 השירים האהובים עליי ביותר הם: 1. Taking It Back 2. Rich Man Living In A Poor Man's House (למרות שיש שם קולות אזעקה שמחרפנים אותי) 3. Breathe 4. Ordinary People 5. If I Can't Have Your Love (featuring Richie Sambora on vocals) (אוי, ריצ'י ריצ'י.... זאת הייתה טעות!!) 6. River Runs Dry 7. Memphis Lives In Me (אני והוא חברים טובים! שומעת אותו כל יום) 8. Outlaws Of Love 9. Nobody's Hero 10. Temptation את כולם אני ממש אוהבת... גם את סימפת'י, אבל זה בגלל השיר הקטן בסוף של, מסתבר, ריצ'י.... הייתי חודשים בטוחה שזה דייב!!! ועכשיו, מהDVD, יש לי שלושה 1. הכי אהוב עליי, קטע שהם הולכים למסעדה סינית ויש שם דג שמאוד לא מבין שהוא מת..... וריצ'י... בואו נגיד מאוד נהנה מכל זה 2. הקטע שדייב מסביר שהם טסים עכשיו לפינלנד או איסלנד או משהו כזה, ששם סאנטה נולד, אבל הוא לא מאמין בזה Cause I'm jewish..... איך שהוא אמר את זה, פשוט התאהבתי!! 3. החלק שהבנים מתקלחים
אני זוכרת שגם לירון מאוד אהבה..... חחחחח

למעלה