10.7.07 - פתיחת ליגה 8

Thierry Henry

New member
10.7.07 - פתיחת ליגה 8

זה בדם אבי נמני לעולם
אז יש גם ליגה 8 בישראל.. Series: VIII.1 (229958) Country: Israel Level: 8 out of 8

YaRiN111

New member
פששש תוך 2 עונות מאז שנפתחה ליגה 7...

נפתחת הליגה ה-8 בישראל. פשוט מעצמת האטריק אנחנו.

AASSDDFF2

New member
משעמם הם...

יש רק 17813 קבוצות... יש איזה 2000 קבוצות בלי בעלים בלי להחשיב את ליגה 8... שיהיה...

AASSDDFF2

New member
מכניסים אותם לגביע השנה?

זאת אומרת שמי שהייתה צריכה להיות היריבה שלי ביום שלישי הבא תשתנה? הלוואי...

avish12

New member
נכון. גם אני קיבלתי בוט מליגה 8

אבל איצטדיון 7 אלף
לפחות מהידידות של היום עשיתי 102 אלף
(5,747 אוהדים)

R E k

New member
מיותר?

400-500 ליגות 7 לא מאוישות ב-75% מהן, אז בשביל מה?

Thierry Henry

New member
לא 500..

אבל בסביבות ה250 כן. למה? הג'יאמים נתנו הסבר שבעקבות ההתפתחות ברמת הקבוצות והנבחרות המייצגות את ישראל הם מפחדים שיגיע גל פרסום שיציף את הקהילה באלפיי נרשמים חדשים (כמו שקרה אחריי הזכייה של צחי במאסטרס) והם לא רוצים להגיע למצב שבמקרה שכזה לא יהיו קבוצות פנויות לאותם הגולשים. מה זה אומר בפועל? יותר סיבובים לעבור בגביע (לא ידוע אם כבר מהעונה הקרובה), אבל בעיקר, איטיות מטורפת בהחלפת כל הקבוצות הנטושות והבוטיות. בסופו של דבר, אם עוד כמה שבועות יהיו בישראל 20 אלף גולשים אז לא להגדיל היה פוגע בקהילה.

Thierry Henry

New member
מה אני מבלבל ת'מוח?

הגרלת הגביע כוללת את ליגה 8. Ironi Sharon - The Y.M.T.A Reloaded F.C View game: HT Live Date: 17.07.2007 at 21:15 MatchID: 128228938 Arena: Sharon Stadium Ironi Sharon (1834481) Country: Israel Region: Sharon Arena: Sharon Stadium Series: # 7 in VIII.173 This team is a "bot". This means that it is playing with a simple default lineup until it gets a real owner. It has been a bot since 06.07.2007.

oneman2

New member
שאלה

איפה הולכים להכניס עוד סיבוב? (הגמר ייערך בשבוע שלפני הסיבוב הראשון של העונה הבאה?)

tomeriko19

New member
גם אני קיבלתי קבוצה מליגה 8

את Beitar Ramla . היא קבוצת רובוט. (אגב,בליגה שלה יש 2 קבוצות בשם הפועל אילת
)

למעלה