10.3.06

keren007

New member
10.3.06

סוף סוף סוף שבוע!!!! נו מה? שוקלים למי להצביע בפעם הראשונה?

10GaZ

New member
אוי קרן קרן ../images/Emo13.gif

ראשית, תיהי לי בריאה. שנית, מדוע לא היית אתמול בלכת? שלישית, אני חושב שרע"מ מייצגים את עמדתי הפוליטית. רביעית, מה קורה אחות שלו מה התוכניות לסופ"ש? חמישית, מברוק על התפקיד. שישית (שמת לב לשברים שפתאום נכנסו?), למי את מצביעה?

keren007

New member
מה זה, שאלון כאילו?

1. תודה :) 2. הייתי אמורה להיות? אם היית מתנדב לשלם לי על הדלק לשם הייתי באה
3. מי אלה רע"מ? 4. הכל טוב אח שלו חברות שלי חוזרות מהצבא ואני מאושרתתתתתתתת נצא לרקוד ולעשות סידורים 5. תודה כפרה
6. (אף פעם לא הייתי טובה במתמטיקה) אני עדיין מתלבטלת

lions queen

New member
../images/Emo23.gif הירוקים!!

דההה... תכלס אני תומכת בקדימה אבל בכל אופן הם ינצחו אז אני עוזרת לירוקים לקבל מנדט או 2 הלוואי.. תצביעו גם אתם! איכות הסביבה צריכה את העזרה שלכם..

Zorkius

New member
הירוקים מזהמים ../images/Emo67.gif

לירוקים, אני בחיים לא אצביע. ראש המפלגה שלהם פאר וייסנר כל כך מושחת. לידע כללי, הוא מכהן עכשיו כסגן עיריית תל אביב ואני לא חושב שתל-אביב מזוהמת ומסרטנת פחות משהייתה. אני זוכר שבבחרירות שעברו לראשות הממשלה, "הירוקים" חילקו גלויות ייצוגיות שעשויות מנייר כרומו (שזה סוג של נייר פלסטיק כמו מדבקה שייצור שלה מזהם מאוד את הסביבה והוא לא מתבלה כמו נייר ממוחזר אבל הוא זול ממנו כרי, הם העדיפו נייר זול ומזהם על נייר יקר וידידותי לסביבה). אני באמת לא מאמין במפלגת "הירוקים" שאפילו במסע הבחירות שלה היא מזהמת ת'סביבה.

אעעע

טוב מחר יש לי מסיבת גיוס [שזה פיקניק שכזה, הלוואי ויהיה חם
.] ואני מאתמול עוסקת בבישולים [תזילו ריר! זה נראה ממש טוב
.] וכמה צפוי שלאט לאט כל אחד ימצא תירוץ למה הוא לא יכול לבוא. כיף!!!!!1 עוד 4 ימים אני מתגייסת!:] ואני צריכה לארוז. ולקנות עוד דברים. שונאת את זה!

למעלה