10 שאלות שהועברו...

10 שאלות שהועברו...

מהי המילה הכי אהובה עליך??? מהי המילה הכי שנואה עליך??? מה מדליק אותך מבחינה רוחנית, יצירתית,רגשית??? מה דוחה אותך??? מהי הקללה האהובה עליך??? מהו הצליל האהוב עליך??? מהו הרעש הכי שנוא עליך??? באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק (חוץ מאשר במה שאת עובדת בו היום)??? באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן??? אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים שואל אותך, כשתכנסי דרך שערי השמים???

התשובות...

מהי המילה הכי אהובה עליך? הצלחה על כל נטיותיה. מהי המילה הכי שנואה עליך? כישלון על כל נטיותיה. מה מדליק אותך מבחינה רוחנית, יצירתית,רגשית? אהבה לבת זוג. מה דוחה אותך??? אנשים רעים. מהי הקללה האהובה עליך? אין קללה אהובה. מהו הצליל האהוב עליך? שירים יפים. מהו הרעש הכי שנוא עליך? צעקות. באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק (חוץ מאשר במה שאת עובדת בו היום)? עורך דין. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? גובה חובות. אם גן עדן קיים?!, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים שואל אותך, כשתכנס דרך שערי השמים? ביצעת את משימתך בעולם הזה על הצד הטוב ביותר.

התשובות שלי

מהי המילה הכי אהובה עליך? צדק מהי המילה הכי שנואה עליך? רישעות מה מדליק אותך מבחינה רוחנית, יצירתית,רגשית? כל צורה של הכרת תודה מהזולת על מעשה טוב שעשיתי מה דוחה אותך??? עוולה שנעשית לאנשים חפים מפשע מהי הקללה האהובה עליך? אין כזו , שונא קללות מהו הצליל האהוב עליך? צחוק של תינוק מהו הרעש הכי שנוא עליך?דיבורי רכילות ולשון הרע באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק (חוץ מאשר במה שאת עובדת בו היום)? אמנות באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? רס"ר משמעת אם גן עדן קיים?!, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים שואל אותך, כשתכנס דרך שערי השמים? מה עשית בעולמי ? אני: נילחמתי ביצר הרע , דבקתי בך ובתורתך. קב"ה: קיבלתי את תשובתך . אתה מוזמן לגן עדן ולחיי העולם הבא

touti

New member
תשובות:)

מהי המילה הכי אהובה עליך??? שלום מהי המילה הכי שנואה עליך???מלחמה מה מדליק אותך מבחינה רוחנית, יצירתית,רגשית???ניגון שנוגע בנשמה מה דוחה אותך???כפיות טובה מהי הקללה האהובה עליך???XXX מהו הצליל האהוב עליך???צחוק של ילד מהו הרעש הכי שנוא עליך???טריקת דלת באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק (חוץ מאשר במה שאת עובדת בו היום)???רפואה באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן???מדריך טיולים אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים שואל אותך, כשתכנסי דרך שערי השמים???ברוכה הבאה

מילים מילים ...

מילה אהובה: ‎ love מילה שנואה:מסכן/נה מילה מדליקה :גילוי של התפעלות מכישורי ה ... .מילה דוחה :מגעיל ... קללה (לחמאס):שתלכו מהר ל`גן עדן` שלכם ... צליל אהוב:גשם מטפטף ... רעש שנוא:מכוניות נוסעות... מקצוע נוסף:פסיכולוג . מקצוע שנוא:עו`ד,שוטר,שופט. מה יאמרו בשמים :צדיק !!! אינשאללה

גמני

מהי המילה הכי אהובה עליך??? תשוקה מהי המילה הכי שנואה עליך??? רוע מה מדליק אותך מבחינה רוחנית, יצירתית,רגשית??? ים סוער מה דוחה אותך??? צרות עין מהי הקללה האהובה עליך??? אתם ממש לא רוצים לדעת... מהו הצליל האהוב עליך??? גלים מהו הרעש הכי שנוא עליך??? ברז מטפטף באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק (חוץ מאשר במה שאת עובדת בו היום)??? ציירת באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן??? פרוקטולוג.... חחח אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים שואל אותך, כשתכנסי דרך שערי השמים??? מזת'ומרת אם? ברור שקיים... אם הייתי יודעת מה הוא ישאל אותי הייתי מכינה מראש את התשובה <תרתי משמע> ?

למעלה