10 סיבות

AlienSpirit

New member
10 סיבות

מדוע העולם לא נברא לפני כ- 6,000 שנה, המבול של נוח לא היה ולא נברא, הדינוזאורים לא חיו לצד בני אדם, האבולוציה תקפה ובכלל כל מה שהדתיים נאחזים בו (ספר התנ"ך) שגוי מהיסוד. עשר הסיבות

גוססי

New member
אתה בודאי לא מכיר....

את הטענה הדתית-פונדמנטליסטית לפיה אלוהים ברא את העולם לפני 6000 שנה כשהוא נראה בן 14 מיליארד שנה.

miyamoto

New member
כמובן.

איני יודע האם אתה יודע, אבל בעצם, אלוהים ברא את העולם לפני 5 מאיות השניה כפי שהוא עכשיו עם כל המידע שבראשינו. וממשיך לברוא אותו מחדש כל 5 מאיות השניה כאשר המידע והכל כבר שתול. או שמא, אולי כל 4 מאיות השניה? או 3 אלפיות השניה? מי יודע...

יפה אמרת.

אך עליך להבין שהצגת דברים באור מגוחך לא מעלה ולא מורידה כהוא זה מאמיתותם או אי אמיתותם. ייתכן שהבורא מחדש בכל רגע את הבריאה. אם אתה יכול להאמין שהוא ברא אותה על כל פרטיה ושהוא יודע את כל פרטיה בכל רגע נתון, אזי אין זו גוזמא לומר שהוא גם מחדש אותה בכל רגע. וכבר כתוב בתפילת שחרית המחדש בטובו בכל יום מעשה בראשית, כלומר, זה לא רעיון חדש ונלעג פרי יצירתך, זו גישה יהודית מסורתית עתיקת יומין. רבותי, אם אתם מעוניינים בדיונים עניניים, סלקו את הסרקזם הלא ענייני מטיעוניכם. תודה.

טרף טרף

New member
שמעת על המוזיאון שהקימו בדרום

ארה"ב? דתיים נוצרים פנאטים בריאתנים, הקימו מוזיאון שבו הם כביכול מוכיחים שהדינוזאורים חיו לצד האדם הקדמון ושלא היתה שום אבולוציה וכו'

גם אני

לא מאמינה בתורה. אך אני בהחלט מכבדת אנשים שכן מאמינים בה. זוהי אמונתם. בכל אופן,אני חוזרת בשאלה שכיום חילונית שלא מאמינה כלל בתורה. עלו בי שאלות כה חזקות ונוקבות עליה. גם מצאתי סתירות בתורה עצמה. וגם הממצאים הארכיאולוגים וכיוצ"ב. הסותרים אותה.

למעלה