10 המכות של CSI

חח היה איזה קטע איתו

ממש הצחיק אותי, בפרק 1 או 2 של עונה 7... Hodges: Just say the magic words. Warrick: "Shut up, Hodges?" XD

ראניה15

New member
רואים?

אבל גריסום ממש מתאכזר אליו... אני לא זוכרת איזו עונה, ופרק אבל היה משהו ממש אכזרי מצד גריסום: [הודג'ס נכנס לחדר של גריסום ולא סגר את הדלת] הודג'ס אמר שהוא וגריסום יחסית דומים שהם לא צריכים נשים או משהוא בסגנון... ואז גריסום הנהן ואמר תסגור את הדלת.. ואז הוג'ס סגר אותה, ואז גריסום אמר מבחוץ זה התעללות ...חח

asasd11

New member
../images/Emo58.gif

ה מ כ ו ת . 1)ערוץ (הזקנים) 1 וכול התשדירים הטיפשיים שלו שחוזרים אלפי פעמים ומראים את אותו זקן 6 פעמים בדקה .... וכמובן איך אפשר לשכוח את הגרלת הלוטו המשעממת ושחוזרים על המספרים הזוכים המון פעמים.!! 2)הסוף של csi מיאמי 3)אריק שמוציא שם רע לשוטרים (הוא קונה סמים נכון???) 4)שקאלי מדברת בלי פסיקים ושקשה להבין אותה 5)וכן.. הסכסוך של אריק וראין 6)ושנכנס לראיין מסמר לעין זה עשה לי צמרמורתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

asasd11

New member
ברורררררר אין כמו מיאמי !!!!!!!!!!

אני כול כך אוהבת את הסדרה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אי אפשר לתאררררר גם את\ה אוהב את מיאמי???.?

FeLL67

New member
מאוד ../images/Emo6.gif

CSI מיאמי היא פשוט האהוב עליי X: טוב לא, למען האמת אני פשוט לא סובלת אותה
פשוט כל המכות שלך הם לגביי CSI מיאמיXD

CapitanSparrow

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה