חחחח! אלו הבויז...יפים מדי!
ע עטר9 New member 4/10/05 #13 תגידו אין עוד שידור לפני?! נראה לי שזה שידור חוזר ב22:00 כי זה די מאוחר, אז אם יש עוד שידור לפני תאמרו לי טוב????..... ????
תגידו אין עוד שידור לפני?! נראה לי שזה שידור חוזר ב22:00 כי זה די מאוחר, אז אם יש עוד שידור לפני תאמרו לי טוב????..... ????
ע עטר9 New member 4/10/05 #31 אוף אולי אני יבריז מבצפר?! זה 22:00, ואז אני יהיה ערה עד 23:00 ולקום ב-7:00??????? טוב לא נורא אני לא יפסיד, זה בטוח!!!
אוף אולי אני יבריז מבצפר?! זה 22:00, ואז אני יהיה ערה עד 23:00 ולקום ב-7:00??????? טוב לא נורא אני לא יפסיד, זה בטוח!!!
L lovenickcarter New member 4/10/05 #39 גאדדד../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זה היה כ"כ יפה פרסין הכלבע הזאת! היא קראה להם אפסים! ומומי לוי שר במקום הבויז! בעע הרס לי את כל הכיף לפחות את IWITW לא תרגמו לעברית! היה נחמד וארתור הזה כ"כ שקסיי
גאדדד../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זה היה כ"כ יפה פרסין הכלבע הזאת! היא קראה להם אפסים! ומומי לוי שר במקום הבויז! בעע הרס לי את כל הכיף לפחות את IWITW לא תרגמו לעברית! היה נחמד וארתור הזה כ"כ שקסיי
א אורטל קרטר New member 4/10/05 #43 ../images/Emo6.gif חח איזה מצחיקה את!! הרגת אותי שאמרת איזה שקסי ארתור חחחחח
P poster girl New member 4/10/05 #41 נצל"ש!... כנסו פליז!!! ../images/Emo9.gif יש למישהי את השיר פתיחה של ארתור שהבויז שרים על המחשב?? אני חייבת את זה!!!
נצל"ש!... כנסו פליז!!! ../images/Emo9.gif יש למישהי את השיר פתיחה של ארתור שהבויז שרים על המחשב?? אני חייבת את זה!!!
P poster girl New member 7/10/05 #73 כן כן!!! זה מה שאני מחפשת!!! פליז תביאי לי!! פליז פליז פליז!!...
ע עדידי15 New member 4/10/05 #45 ושוב הפסדתי את הסרט ארתור למרות שראיתי פעם אחת נראה לי לפני איזה 5 שנים חח באסה מצאו להם שעה לתקוע את זה
ושוב הפסדתי את הסרט ארתור למרות שראיתי פעם אחת נראה לי לפני איזה 5 שנים חח באסה מצאו להם שעה לתקוע את זה
L lovenickcarter New member 4/10/05 #46 לא כ"כ הפסדת../images/Emo3.gif זה עם דיבוב לעברית אז זה ממש הורס!