|נכון| אבל אל נורא....
E Eti No Name New member 5/10/05 #62 תודה../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif אמ אגב, היה היום סיפורי הוליווד עם האחיות ה', והזכירו את ניק. אה! ובוויל וגרייס גם הזכירו אותם!
תודה../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif אמ אגב, היה היום סיפורי הוליווד עם האחיות ה', והזכירו את ניק. אה! ובוויל וגרייס גם הזכירו אותם!
B BacKarin Street Girl New member 5/10/05 #63 חח כן, ראיתי../images/Emo3.gif ראיתי במיוחד את הסיפור ההוליווד הזה כי ידעתי שיהיה את ניק. חח עלק שהיא באמת אהבה אותו וסבלה מהפרידה
חח כן, ראיתי../images/Emo3.gif ראיתי במיוחד את הסיפור ההוליווד הזה כי ידעתי שיהיה את ניק. חח עלק שהיא באמת אהבה אותו וסבלה מהפרידה
L lovenickcarter New member 6/10/05 #64 גמני ראיתי../images/Emo9.gif נאצלתי לסבול את ה- עד שהראו את המושלם בטח בטח סבלה שתספר את זה לניקול ריצ'י
גמני ראיתי../images/Emo9.gif נאצלתי לסבול את ה- עד שהראו את המושלם בטח בטח סבלה שתספר את זה לניקול ריצ'י
B BacKarin Street Girl New member 6/10/05 #70 כפרעליך מושלמת שלי../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif
1 12 Not Like You New member 6/10/05 #67 יש!! אני לא יכולה לחקות עוד 10 דקות חיחיחי אני חייבת לראות את זה... אני רוצה כבר לדעת מה יהיה במקום הראשון ובכלל וקבלו תמונה חושנית
יש!! אני לא יכולה לחקות עוד 10 דקות חיחיחי אני חייבת לראות את זה... אני רוצה כבר לדעת מה יהיה במקום הראשון ובכלל וקבלו תמונה חושנית
K koral669 New member 6/10/05 #68 מתחיל.... ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif