10 האלבומים ש..

NiKi†a

New member
10 האלבומים ש..

הנה לכם סיבוב ראשון של המשחק המאגניב שאני המצאתי (סתם לא
). טוב אז לסיבוב הראשון ניתן לכם את- 10 האלבומים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד. קדימה קדימה, תענו תענו :).

TeamMidgets

New member
הממ

סליחה על העברית, אבל באמת שאין לי כוח להזכר באיות באנגלית:/ אוריג'ין אוף סימטרי כמובן, שואוביז סרגנ'טס פפר לונלי האטרס קלאב של הביטלס אינקובוס- קרו לפט אוף דה מרדר 4. בלייר- גרייטסט היטס פינק פלויד- דה וול משהו של דה סמית'ס אוקי קומפיוטר דה בנדס נירונה- הופעה אקוסטית בניו יורק זהו לא?

normajane

New member
טוב

קשה... אם היו לי 300$ מיותרים הייתי פשוט קונה אייפוד חמוד. 1. radiohead/ ok computer אלבום מדהים! 2. muse/ showbiz 3. muse/ origin of symmetry 4. muse/ absolution 5. beatles- 196_-197_ 6. blonde redhead/ misery is a butterfly 7. החלונות הגבוהים/ החלונות הגבוהים 8. האוסף של פוליקר 9. kinks/ the ultimate collection 10. led zeppelin2 אני לא מקורית. אז מה.

FreeLanceR2

New member
אוקיי

בלי סדר מיוחד 1.Muse-Origin Of Symmetry 2.Muse-Hullabaloo כי יהיה נחמד לשמוע אותם לייב שאני תקועה שם על האי 3.Radiohead-O.K computer 4.Nirvana-Nevermind 5.Greenday-Dookie 6.Brand new-Your Fsvorite Weapon 7.Jamie Cullum-TwentySomething הפסנתר..
8.Foo Fighters-There Is Nothing Left to Lose 9.Red Hot Chilli Peppers-Greatest Hits 10.Inme-Overgrown Eden פיו היה קשה

NiKi†a

New member
וי את שומעת Inme?

גמני! להקה מצויינת! מישו שאני מכירה חזר מהופעה שלהם.

gloria23

New member
הנה שלי

מיוז- אבסולושיין מוריסי- you are the quarry הסמיתס-אמממ קשה קשה ,אבל-the queen is dead טוואלב סטונס-טוואלב סטונס ג'ף באקלי-גרייס פלאסיבו-black market music סמאשינג פאמפקינס-סיאמיס דרימס פינק פלויד-דה וול אפטר פוראוור-דיסייפר סלואן-action pact אני יודעת שכל האלבומים שאני שמעתי אי פעם זה ממש קצת בשביל לעשות ממש רשימה, שכל אלבום ימדד על קוצו של יוד
, אין לי אלטרנטיבה גדולה כמו למי שאני מכירה, שכל יום יש אמן חדש , להקה חדשה, יש כל כך הרבה אלבומים שאני רוצה לשמוע וממש קשה לעקוב. אז הרשימה הזאת עוד תשתנה...

FreeLanceR2

New member
באמת אחלה להקה

איך הייתה ההופעה? בזמן האחרון אני שומעת על הרבה אנשים שנוסעים להופעותרק אני נשארת פה/images/Emo4gif

NiKi†a

New member
אני נשארת איתך :(

היה לו הכי כייף בעולם! הוא פגש אותם אישית! הוא סיפר לאחד השומרים שהוא עשה את כל הדרך מישראל לבוא לכאן...ואז השומר הלך לרגע..ופתאום המתופף בכבודו ובעצמו בא אליו ושואל אותו "היי מה קורה?" יוווווו איזה כייף לו

NiKi†a

New member
הדיסקים שלי.

1.Dream Theater - Scenes From A Memory 2.Beautiful Creatures - Beautiful Creatures 3.היהודים - היהודים 4.Muse - Absulotin 5.Default - Elocation 6.Three Doors Down - Away From The Sun 7.Lifehouse - No Name Face 8.Placebo - Sleeping With Ghost 9.Incubus - A Crow Left Of The Murder 10. בוטן מתוק בקרקס - כל מה שנשאר

the papercut

New member
המצאת משחק גאוני....:p

Muse-origin of semmtry Led Zeppelin-IV Led Zeppelin-I Foo Foghters- There is nothing left to lose NIRVANA-nevermind The doors-The doors The Ramones-The Ramones The Clash- London calling Iron Maiden-Aces High פאנקייק-דלישס

רעיון נחמד :]

אממ... ללא סדר מסוים: Guns N' Roses - Appetite For Destruction Opeth - Deliverance, Still Life Muse- Absolution Metallica - ...And Justice For All, Master Of Puppets Orphaned Land - Mabool (פשוט ענק!!) Children Of Bodom - Follow The Reaper Steve Vai - Passion And Warfare Manowar - Kings Of Metal (בחרתי רק אחד שלהם למרות שתשעת אלבומי האולפן שלהם מצוינים וראוים לבוא איתי לאי בודד:] )

m1989

New member
טוב..

1) אלג'יר - מנועים קדימה 2)רדיוהד- אוקיי מחשב פחחח... 3)מיוז- אבסולושיין 4)תומר בן אפריים- עולם מושלם 5)אואזיס- ואטס דה סטורי מורנניג גלורי 6)אסף אמדורסקי- מנועים שקטים (כמה מנועים.......) 7)שלום חנוך - יציאה 8)עיברי לידר- מלטף ומשקר 9)עיברי לידר- יותר טוב כלום מכמעט 10) עיברי לידר - האנשים החדשים

שלי..

muse - absolution (כרגע היחידי עד שאני אסע לתל אביב. באיזור שלי פשוט לא מוכרים שום דבר ישן.) guns n' roses - use your ilusion1 creed - weathered aerosmith - oh yea ultimate hits the rasmus - dead letters him - love metal 3 doors down - away from the sun (כרגע בMP3 עד שאמצא מקום שבו מוכרים את זה.) marilyn manson - holly wood (כנ"ל)

Franz Ferdinand

New member
רעיון טוב למשחק! תשואות!

עכשיו לדיסקים שלי: 1. Showbiz 2. Origin of Symmetry 3. Absolution 4. דיסק עם הB-sides של Showbiz וOrigin 5. The Vines - Highly Evolved 6. The Vines - Winning Days 7. Sonata Arctica - Silence 8. Children of Bodom - Follow the Reaper 9. Radiohead - Ok Computer 10. Norther - Death Unlimited אוף! יש עוד כל כך הרבה!!! אני לא יכולה להגביל את עצמי ל10 דיסקים בלבד!!! אהה... והדיסקים שציינתי ממש לא לפי סדר שאני אוהבת יותר או פחות, אני אוהבת את כולם באותה המידה (חוץ ממיוז שבאים ראשונים כמובן ^_^)

RozeMary

New member
וואי 10 זה המון..ונראה לי שאני

היחידה שתכתוב גם אלבוים בעברית.. טוב אז. showbiz->התמכרתי.. ואבסלו'שן עברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט nirvana-unplugged marilyn manson-hollywod trach chapman-full digital recording him- love metal lifehouse staind הממ...קצת קשה לי אלבומים ספיציפים כי יש מכל דיסק כמה טובים ..שהולכים יחד לאוסף.. אז אני חושבת שזהו :) ודיסקים שאני רוצה מאוודד לקנות.. the cure החדש.. ושל מיוז!

Rusty Cage

New member
קיי, האלבומים שלי (נכון לעכשיו../images/Emo3.gif):

לא לפי סדר מסויים: pearl jam-ten/v.s alice in chains-dirt faith no more-king for a day fool for a lifetime megadeth-rust in peace metallica-master of puppets led zeppelin2 ו-3 temple of the dog-temple of the dog pink floyd-wish you were here alice in chains-dirt exodus-bonded by blood טיפה יותר מ10 אבל חפיף=)

dirty boots

New member
אוקיי אחלה שירשורים

אוקיי שלי מיוז- אבסולושן לד זפלין- 4 לד זפלין-2 (צרוב) נירוונה- נוורמיינד דרים ת'יאטר- סינז פרום ממורי מוניקה סקס- פצעים ונשיקות פינק פלויד- דארק סייד אוב דה מון (צרוב) מוניקה סקס- חיות מחמד יהלי סובול- סוס הקליק- אמא אני לורוצה להגמל (צרוב) (אני לא אוהב לצרוב אבל כשיהיה תקציב אז אני אקנה עוד הדיסק הבא שאני קונה זה ראסט אין פיס
)

למעלה