10 דברים ש..

t o o t

New member
10 דברים ש..

אוקי זה משחק חדש,במטרה להכיר את כל החדשות שהצטרפו. כל אחת אמורה לכתוב 10 דברים שלדעתה מאפיינים אותה(מה היא אוהבת,מה השם שלה,חברים הכי טובים שלה וכו'-לשיפוטכן
) אז הנה 10 דברים עלי: 1.קוראים לי רותם 2.אני בת 12 והתאריך לידה שלי הוא ה 3.5 3.אני מאוד אוהבת לשיר ולרקוד 4.המקצוע האהוב עלי הוא(תתפלאו)מתמטיקה! 5.לחברות הכי טובות שלי קוראים אמבר וורדית 6.אני מאוד אוהבת לשחק ושנה שעברה אפילו קיבלתי סולו משחק של 30 שורות ביום הזיכרון לחללי צה"ל 7.הדבר שאאני הכי אוהבת לעשות זה לצחוק
8.אני חולה על הפורום השולת הזה
9.אני פעילה בפורומים "הארי פוטר-הספר" ו"פאנפיקים" חוץ מהפורום הזה 10.אין לי חבר..בינתיים
שרשרו בבקשה רק להודעה הזאת כדי שלא יווצר בלגן...

2ofir

New member
אוקיי 10 דברים עלי

1.קוראים לי אופיר ואני בת 12 מחיפה 2.אין לי חברה הכי טובה אבל יש לי כמה חברות שהם חברות ממש טובות שלי 3.אני נשואה לליאונרדו דיקפריו ההורסס 4.אני נורא אוהבת לשחק, אני לומדת כבר שנתיים משחק, ועשיתי סרט אחד בחוג שלי שהוקרן מול בצפר(נו טוב..) 5.החלום שלי הוא להיות שחקנית(בהוליווד) 6.יש לי יס ואני שונאת הוט 7.התוכנית האהובה עלי היא השיר שלנו ושנות השבעים 8.אני חולהה על הפורום הזה 9.אני בחוג לגרפיקה ממוחשבת ויש לי אתר שמחר הוא בן חצי שנה 10.יש לי קומונה משלי גרפיקה וכל מה שמסביב, תכנסו:)

..

רותם אני לא ממש מתפלאת כי גם המקצוע האהוב עלי הוא מתמטיקה ולשון אני גם אוהבת...זה יכול להיות אחד מהדברים. ואופיר מזל טוב על זה שהאתר בן חצי שנה
אני יכתוב בהזדמנות 10 דברים עלי... למרות שיש עוד פה באיזה שירשור

the bitch grl

New member
עכשיו תורי

1. קוראים לי קרן
2. יש כאלה שיגידו שאני ביץ' ויש כאלה שלא
3. אני חולה על תותים עם שמנת
4. מתה על "שר הטבעות"
5. לובשת עכשיו טרנינג שקיבלתי מאיטליה
6. אוהבת חורף, די מבואסת מהקיץ
7. לא יודעת מה עוד להגיד...
8. נמאס לי מבית הספר
9. אין לי חבר
10. וגם לא יהיה לי (לפחות לא בזמן הקרוב)

למעלה