10 דברים אחרונים...

haunter

New member
ח, אוקיי ../images/Emo67.gif

(ולמה יש נקודה אחרי "אליי"??)

haunter

New member
+3

14. לשלוח אותו בקרע החלל והזמן למדבר סהרה, עם העור הלבן שלו הוא ייצלה שם תוך דקה. 15. לשלוח אותו בקרע החלל והזמן אחורה בזמן אל הרגע שבו אביו ואמו נפגשו ואז לגרום לו להפריד ביניהם וכך הוא לא יוולד (קצת פרדוקסלי אבל שיהיה) 16. לשלוח אותו בקרע החלל והזמן לאוראנוס עם בלון חמצן, ואז הוא יבחר אם למות מחנק או מקור (אני אפילו נותן לו בחירה, כמה נחמד מצדי) o_O

BaBy AnImE

New member
שלי!!

*. לדחוף אותו לתוך החור השחור כדי שיתכווץ ואז לשרוף אותו עם זכוכית מגדלת *. להכניס אותו לתוך חור שיחזיר אותו לזמן של קלאו ריד כדי שיהרוג אותו- או לסרוגין- לדחוף אותו לחור חזרה בזמן לזמנים שהוא תינוק ולהשתמש בקלף "מתוק" כדי לפטם אותו עד איבוד כוחות הקסם/ להכניס אותו לתוך בריכה/אמבטיה עמוקה עם פקק.

CibiHeart92

New member
כזו גאונה אתי צ'אן XD

איזה כיף היה להמציא את כל זה במפגש! XD

CibiHeart92

New member
אני אני אני!!!!

* לדחוף אותו לחור בזמן שיביא אותו לתקופה שהוא היה קלאו ריד ושקלאו יראה איזה חנון הוא יצא הוא יעדיף לא לחזור וזהו * לדחוף אותו לחור בזמן ובחלל שיקח אותו לארץ של ברני הדינוזאור שיתריד אותו מינית עד סוף חיו ("שהוא גדול אז הוא יכול לגעת בכולנו" לה לה לה) * פשוט לדחוף אותו לחור, הוא מממילא לא יחזור רייט? * לדחוף אותו לחור בזמן בחרלל לעולם של ראנמה ולהפיל אותו לאגם שטבעה בו תולעת * לדחוף אותו לחור בזמן ובחלל לעולם של פיינל פאנטאסי X שיעלם יחד עם טידוס ולא ימצא בX-2! (עד היום לא הבנתי מה הולך שם) * ולסיום, לדחוף לעולם של אבירי ארץ המפלץ ולהכריז שהמשקפיים שלו זה פריט מפלצת.

למעלה