10 דברים אחרונים...

Violettecat

New member
10 דברים אחרונים...

עקב פניות של אנשים רבים החלטתי שימי" 10דברים של סאקורה" תמו וחלפו ,מה לעשות כבר אין לי רעיונות. התחלתי בטור הזה מכיוון שנהנתי מאוד לחשוב שדברים מהסוג הזה משעשעים אנשים. אבל לכל דבר יש סוף ולכן אני מקדישה את הטור האחרון לבנות שישבו איתי בשולחן של סבארו במפגש סאקורה הראשון שהייתי בו . 10 דרכים להיפטר מאריאול באמצעות חור בין מימדי!! 1. לדחוף אותו מבעד חור בזמן ובחלל לעולם של "שינזו " ולהכריז עליו כי הוא הבן אדם האחרון! 2.לדחוף אותו מבעד חור בזמן ובחלל לעולם של "הארי פוטר " לפגישה של אוכלי מוות -הדימיון שלו להארי יסיים כבר את העבודה. 3.לדחוף אותו מבעד חור בזמן ובחלל לעולם של"פוקימון" לקטע בסרט הראשון שבו מיו ומיוטו זורקים אחד על השני כדורי אנרגיה, תאמינו לי הפוקימונים לא יבכו עליו. 4. לדחוף אותו מבעד חור בזמן ובחלל לעולם של"מכושפות" לסוף העונה ה5 ולהכריז עליו כי הוא "המקור" הבא 5. לדחוף אותו מבעד חור בזמן ובחלל לתקופת סיילם ברנאסנס הוא מכשף אז זה די ברור שברגע שהוא יופיע אלפי איכרים זועמים יחזיקו לפידים. 6. לדחוף אותו מבעד חור בזמן ובחלל לעולם של"יוגי הו" ולתת לו חפץ מילניום אם יאמי באקורה לא יספיק להגיע אליו זה רק בגלל שיאמי מאריק הקדים אותו. 7. לדחוף אותו מבעד חור בזמן ובחלל לעולם של "די בי זי" ולהכריז שהוא רוצה להרוס את כדור הארץ, תוך 10 שניות לוחמי הזי יסימו קץ לחייו האומללים ובטח אף אחד לא יזמן את הדרקון בשבילו. 8.לדחוף אותו מבעד חור בזמן ובחלל לעולם של "שאמאן קינג" ולהפגי אותו עם האו (אף אחד ממילא לא ירצה אותו בתור רוח מגינה) 9.לדחוף אותו מבעד חור בזמן ובחלל לעולם של"באפי" ולהכריז עליו שהוא ערפד 10.לדחוף אותו מבעד חור בזמן ובחלל לעולם שלנו אני וכמה מחברותי הטובות נשמח לשים קץ לחייו של היצור העלוב הזה. זה הסוף חברים מקווה שנהנתם. סאיונרה!!!!!!! נ.ב זאת תמונת הייצוג שלי

ShuNka

New member
11. לדחוף אותו מבעד לחור בזמן ובחלל

לבית שלי.. אני כבר אדאג לשאר

Sakura K

New member
אכן , פתרונות מקוריים

מה עם פשוט לדחוף אותו לחור שיביא אותו ל...אמממ... טוב נו , אני לא ממש טובה בהמצאות כאלה... P:

חחחח...

וואי זה עדיין קורע ממש כמו שזה היה במיפגש... 12. לידחוף אותו לחור בזמן ובחלל לעולם של פרוטס באסקט ולהכריז שהוא רוצה ליפגוע בטורו... האנה אואו ורוב מישפחת סוהמה כבר יטפלו בו...

h p g i r l

New member
LOLLLLLLLLLL../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אויייייייי איך אני מתגעגעת לשיחה הזו!LOL משפגש מעולה
LOL יש כאן כמה כאלה שפשוט הצפוצצתי מצחוק מול המסך! ואני מסכימה עם האחרון שכתבת, הוא הכי יהרוס אותו! זה הכי קטלניLOL

ff4

New member
13.

לקרוא לסייף מקצועי (כמו דארטניין) לעשות ממנו סלט
.

ff4

New member
אז עדיין אין לך.

אז להבא אל תדברי ברבים כי לא כל הפורום אמר לך "אנחנו מקבלים את זה" ואת אמורה ל'דווח' את זה.

BaBy AnImE

New member
לכל אחד יש

לפחות פיצול אישיות אחד. הוא יכול לבחור אם להסתיר אותו או להפוך אותו ל"יאמי" שלו. לפעמים זה לא נתון לשליטה והפיצול ביישן או פשוט מתפרץ.

haunter

New member
סתם שאלה קטנה

בסוף זה כאילו 3 נקודות ואז עוד נקודה? חחח

ff4

New member
אם התכוונת אליי.

אז יצאו לי יותר מדיי
.

למעלה