אם אני כבר פה...אני חייב לשתף אותכם
הסתובבתי בפורום...ראיתי הודעות קראתי על הדיסק שהם יוציאו עוד חודשיים...ראיתי את השירים.. ואף פעם אבל אף פעם אני לא אשכח...שיר שהצליח בחיים שלי כמו השיר אדם סונג'...זה השיר שגרם לי לא לחשוב יותר מידי לקנות את הדיסק...ומאז...להיות מעריץ....כול כך גדול....להעריץ אותם כמו...מלכים...אין אי אפשר לתאר במילים את האהבה שלי אליהם...בעיקר אחרי מה שקרה עכשיו, אז ככה...החלטתי לשמוע 2 שירים עכשיו i miss you וכמובן adam's song שמעתי איימייו ואז...אדמס סונג..באמצע השיר...אמרתי אני חייב את הקליפ ראיתי את הקליפ..כולי צמרמורות....הקליפ תיאר לי את האהבה שלהם כול התמונות, הקצב המבטים שלהם כשהם שרים....הכול כול פרט ופרט פשוט הזכיר לי כמה שאני אצטער על זה שהם התפרקו... להקה שאני אוהב בערך...פלוס או מינוס 6 שנים... התפרקה, למה דווקא לי? למה דווקא הם? למה?

אני לא אחד שממש אכפת לו, כולה להקה..לא משו רציני, ויותר מזה... אני לא מאלה שיקנו דיסק מקורי...רק הם תמיד קניתי והייתי "נאמן" להם אבל....אין, לא תיהיי בשבילי להקה כמו שבלינק הייתה, ותמיד תיהיה. אם יש משו שעכשיו הייתי מבקש... זה...רק...שווארמה עם פחית קולה לא אכלתי כול היום כמעט... (הייתי חייב...) אבל כמובן...אחד הדברים שהייתי מת...זה שלא יתפרקו...שיעבדו על כולנו...אפילו למשך שנה!! שנתיים! אבל העיקר שלא יתפרקו...