1

RoY Circa182

New member
אם אני כבר פה...אני חייב לשתף אותכם

הסתובבתי בפורום...ראיתי הודעות קראתי על הדיסק שהם יוציאו עוד חודשיים...ראיתי את השירים.. ואף פעם אבל אף פעם אני לא אשכח...שיר שהצליח בחיים שלי כמו השיר אדם סונג'...זה השיר שגרם לי לא לחשוב יותר מידי לקנות את הדיסק...ומאז...להיות מעריץ....כול כך גדול....להעריץ אותם כמו...מלכים...אין אי אפשר לתאר במילים את האהבה שלי אליהם...בעיקר אחרי מה שקרה עכשיו, אז ככה...החלטתי לשמוע 2 שירים עכשיו i miss you וכמובן adam's song שמעתי איימייו ואז...אדמס סונג..באמצע השיר...אמרתי אני חייב את הקליפ ראיתי את הקליפ..כולי צמרמורות....הקליפ תיאר לי את האהבה שלהם כול התמונות, הקצב המבטים שלהם כשהם שרים....הכול כול פרט ופרט פשוט הזכיר לי כמה שאני אצטער על זה שהם התפרקו... להקה שאני אוהב בערך...פלוס או מינוס 6 שנים... התפרקה, למה דווקא לי? למה דווקא הם? למה? :( אני לא אחד שממש אכפת לו, כולה להקה..לא משו רציני, ויותר מזה... אני לא מאלה שיקנו דיסק מקורי...רק הם תמיד קניתי והייתי "נאמן" להם אבל....אין, לא תיהיי בשבילי להקה כמו שבלינק הייתה, ותמיד תיהיה. אם יש משו שעכשיו הייתי מבקש... זה...רק...שווארמה עם פחית קולה לא אכלתי כול היום כמעט... (הייתי חייב...) אבל כמובן...אחד הדברים שהייתי מת...זה שלא יתפרקו...שיעבדו על כולנו...אפילו למשך שנה!! שנתיים! אבל העיקר שלא יתפרקו...

Sk8erJS

New member
אני כ"כ מבין אותך!!!

אין לך מושג כמה... אתה בא לרז?.. (גם אני בייתי חייב) כמעט בכיתי שקראיתי את זה... יוו אני גם מת שהם יחזרו.. בוא נקים אגודה להחזרת בלינק 182

הו, באמת מרגש...

[באמת שזה לא בציניות, נו..]
בע... זה כ"כ עצוב.. לא חשבתי שאני אוהב להקה כל כך הרבה וממש אף פעם לא ימאס לי ממנה.. היא הייתה להקה מיוחדת.. לא כמו כל החארטות שאומרים עליה "להקה ממוסחרת", "סתם זבל" צריכים להקשיב למילים ולהבין אותם באמת.. [הו, אני נשמעת כל כך פאגית עכשיו, בעצם למה לא חח] הם להקה שאני יודעת שעוד 20 שנה ככה אני עדיין יאהב אותם ולא אגיד "פייי איזה שטויות שמעתי פעם"... לא יודעת איך להסביר... אבל לכל דבר יש סוף.. בלע.. חוץ מזה, לא יודעת איזה סיפור היה.. מארק וטראביס כנראה רבו עם טום, ובגלל זה הם לא אומרים שום דבר, וטום אמר שנגלה את הסיבה להתפרקות שלהם בקרוב אז כנראה שזה לא אשמתו... נשמע מוזר כל הסיפור הזה :/ אההההה רוי שתדע, ההודעה הזאת הייתה שווה את כל הזמן הזה שלא כתבת חח D:

L i v i

New member
וואו..... זה ממש רציני , עמוק...../images/Emo7.gif

אבל למה אתה מזכיר את זה שהם מתפרקים?! אני עדיין בהכחשה.... ו.... תעביר את הקולה....

may90

New member
aww

כע אני מעריצה אותם כבר 6 שנים. מגיל 9 :O נורא התבאסתי כשהם התפרקו אבל התרגלתי כי כמעט כל להקה שהערצתי כבר התפרקה:S אבל בלינק ממש הייתי בשוק! כי הם 10 שנים כבר גאד דאמט!!! הו בלינק WHERE AEW YOU?

l AdidAs l

New member
אנשים!

זה באמת כ"כ חבל ועצוב
אבל..כמו שיש עכשיו אנשים שמכורים לנירוונה או מעריצים מושבעים של הביטלס, באותה מידה אנחנו יכולים לשמור על האהבה שלנו לבלינק

RoY Circa182

New member
אחלה דוגמא

דווקא האלה שמתו את מזכירה... אחלה... אז יאללה פרטים טום? חי?! מארק? חי?! טראווינס? חי?!

TheEnema

New member
חי את זה

כמעט כל יום, אם זה מיספר,סתם שיר שמזכיר,איזה משהו שמקושר אצלי בראש כל דבר מעלה זיכרון כואב... נקווה לטוב כן, אדאמס סונג מצמרר

RoY Circa182

New member
יהיה טוב....

באמת...אני מקווה שאיזה ניצוץ קטן אולי יסדר הכול... כי תכלס אין על אדמס סונג' וזה שיר...שאם היי פעם אני אדע שהם לא יחזרו...אז...תמיד יהיה לי את הקליפ...ואני הכי אשתדל בעולם שיהיה לי את הקליפ הזה...זה מה שמזכיר לי הכול, בעיקר הקטע של התופים...וכמובן התמונות. Blink-182 will always be in our heat... לפחות בשלי.

RoY Circa182

New member
מה שהכיטוב...זה

שבפרסומת ל2 פרקי הסיום של חברים שמו את השיר איי מי יו יענו...אווץ כפול 2???? יענו גם חברים נגמר וגם בלינק???? אולי תצחקו גם על כמה כושים שטבעו לפני חודש...

למעלה