1

179

*יקפוץ..

180../images/Emo60.gif

לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה

בהביבו

New member
181

אנ´לא רואה ממטר אבל אני עומד, הראש לא בסדר אני לא מנתגד, אורח רק לרגע ואיכשהו שורד ראוים על הפנים- אנ´לא בהעינינים.. ************************************************* דרושה שלווה פנימית אבל איפה אני אמצע אותה?הפסקה ריגעית לא רוצה לצאת מן המיטה, לא ממש יציב מסתכל מסביב- מתי ייגמר החורף ויביוא אביב?כולם רצים למרחקים ארוכים, הרחוב ניראה כועס המבטים ריקים, הם משחקים אותה קשוחים ומכים בהתאם לנסיבות, קונים ספרים שמסבירים איך צריך לחיות...יש לי אהבה היא תנצח...אני נשאר מי שאני לא מתווכח..מי שאין לו לא יהיה לו מי שיש לו רק רוצה עוד.........עוד משפט ו...פזמון.... שיוווווווווווו..כותב משמע אני קיים, אוהב וזורם בתוך הדם נוגע בשמים ולא ברגע מסויים- אף-פעם לא אומר אף-פעם, אין לי דת או כת- יודע שאין שום דבר בטוח או מוחלט, העיניים פקוחות כדי לראות הכל ויותר, אנשים קשים מחפשים ריגושים אני מראש מוותר, איך זה ניראה שאין ברירה אני מראש מוותר, איך זה מרגיש שאין בחירה אני מראש מוותר..... פזמון...****** יום טוף\ לילה טופי..

אמממ

זה לא קובץ כי עברו 72 שעות מאז שהשירשור הזה ניפתח אני יכול לעשות שה 72 שעות האלו יתחילו מחדש אם אני ישרשר את השירשור כולו להודעה שהמיספר שלה הוא 0 אתם רוצים

182

שיט בטעות הרסתי אני לא מצליח למחוק את ההודעה הזאת
אל תגיבו לה אני עוד מעט יוכל אני ימחוק

Ayuli

New member
184

אני חדשה פה...ראיתי שיש פה כאלה שעוזבים/נשארים...בכל מקרה, מה שרציתי להגיד זה שאני תמיד פה...למרות שרוב הזמן אין לי כלכך מה להגיד...
אהה ואם לא אמרתי...מכבי חיפה זה החיים שלי... וסתם כדי להתבטא, בלי שום קשר: היה לי לא מזמן משחק (כדורסל) נגד מכבי חיפה..וממש לא היה לי נעים...כי ניצחנו אצלן בבית ב49 הפרש
ואני עוד קלעתי 31 נקודת...היה קצת מביח...כי פאדיחות לנצח את מכבי
במיוחד כשאני אוהבת את המועדון הזה כלכך....

למעלה